- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Meme reddi dedihin az bieey emiuo sonra emmek istemiyo dimi kafasini geri itiyo...Sanmıyorum ama 4. Ayda meme reddi çok sık görülürmüş.
Zaten 4. Ay bence lanetli Bi ay.
Uyku gerilemesi ve meme reddi 4. Ayda oluyor nedense.
Sanırım algıları açılınca huyları da değişiyor.
Valla aynen sevmesek katlanamayız ama işte analığın gözü kor olsun uyumuyor ama sırıtıyor manyak mayak içime sokasım geliyor bir yandan da ağlamak istiyorum falan.
Gece deliriyorum sabah 2. Yi istiyorum.
Bi tuhaf haller
Geçen hafta benimkinde başladı öyle iki gündür geçti geceleri uyku arası emiyodu onun dışında ağlıyordu hep. Sağlık ocağına aşı icin gittiğimde sordum doktor bu dönemde normal geçici bişey dedi geçti şükürMeme reddi yaşıyoruz galiba.
Çok üzülüyorum.
Bugün emmek istemiyor.
Memeye gelince çığlık çığlığa ağlıyor.
Gaz yok kaka yaptı.
Gözün aydınBebegımın kakasına bu kadar sevınecegımı bılmezdımkaka yaptı şükür doktora gıtmıstık doktor kesınlıkle mudahale etme dedı anne sütü aldıgı ıcın yapar dedı. Dedıgı gıbı de yaptı. Ilgınc bır bılgı daha verdı tavuk yeme dedı ıcınde kortızon varmıs hormonları acayıp bozuyormus erkeklerde kadınsı kadınlarda erkek hormonunu artırıyormus cok canın ısterse 10 gunde fılan kanat yıyebılırsın dedı hamılelık donemı gıbı beslenmene cok dıkkat et dedı senın yedıklerın ona gecıyor dırek dedı hazır meyve suyu koladan tehlıkelıymıs sekerlı gıda tuketme bebegın seker hastalıgına yatkınlıgı artar dedı yanı bız neyı cok tuketırsek bebege etkı edıyormus yesıllıklerı meyvelerı sıcak sudan gecır dedı ve meyvelerı soyarak tuket dedı dıslarına bıseyler suruyorlarmıs
Evet memeyi tutunca az emiyor.Meme reddi dedihin az bieey emiuo sonra emmek istemiyo dimi kafasini geri itiyo...
Ayyy cok zor ya gercektrn hala ayaklarim koptu uyumasi icin mesrla ama yok yani uyumuyo benim gozumden uyku akiyo artik ama yok... Ya her ay muhakkak bisey cikiyo maalesef
yok cnm. 1 yila kadar normalArtik eski haline dönüyorsun demekki . Çok gecikirse bi sorun oluyor mu :/
Aynen erken adet olmak bence çok iyi oldu 2. Adetimi oldum bitti bile karnım eskisi gibi dümdüz oldu şükürBende 2 gundur tuvalet kagidinda goruyorum ama gelen giden yok, erken olmak kilo ve karin toparlanmasi icin daha mi iyi? Karnim oldugu gibi duruyordikisimin sag bitiminde agri var, doktora 40 muaynesinde dedim icerde bir sorun yok dedi eliyle disardan da bakti, belki yapisiklik vardır demişti.
Ben de hasta olacak gibiydim. Koca Bi demlik ıhlamur karanfil tarçın demledim gün boyu ıçtim. Kalınca giyindim bir de.Grip oldum boğazım ağrıyor dostlarleon iyileşti aira bende
Geçmiş olsun cnmGrip oldum boğazım ağrıyor dostlarleon iyileşti aira bende
Sanırım bizden kopmak istemiyorlar. Duygusal bağı ve fiziksel temasını artık iyice farkına varıyorlar. Gün içinde benimki de aynı. Emerken uyuyor göğsümde uyuyor. Ama yatağa koyunca anında uyanıyor. Birde gece 3 4 gibi uyanma başladı şu 3 gündür. Normalde geceleri uyurdu.Dün sadece 20 ser dk uyudu
Paso agladı
Allahum resmen iki elle sarılıyor boynuma bırakmıyım diye
Evin icinde kanguruyla geziyorz uyusun diye
Tabi bıraktıgım an yataga uyanıyor
Atak matak yine galiba
Geçmiş olsun tatlım bol bol meyve tüket. Ben greyfurt suyu nar suyu ve kuşburnu geçirdim.Grip oldum boğazım ağrıyor dostlarleon iyileşti aira bende
günaydın eds ne ? ilk kez duydum .Yok almadım.
Biberonun emzik kısmını lansinohun başına taktık lansinohun emziği ile değiştirdik yani.
Bir de eds yapıcam diye para vermek istemedik.
Bakalım yarın eds ile emzirme yapmak istiyorum tabi emerse.
ayy ne guzel ben daha hic olmadim keske olsam da rahatlasamAynen erken adet olmak bence çok iyi oldu 2. Adetimi oldum bitti bile karnım eskisi gibi dümdüz oldu şükür
Emzirme destek sistemi.günaydın eds ne ? ilk kez duydum .
gozun aydin kakasini yapmis :)Bebegımın kakasına bu kadar sevınecegımı bılmezdımkaka yaptı şükür doktora gıtmıstık doktor kesınlıkle mudahale etme dedı anne sütü aldıgı ıcın yapar dedı. Dedıgı gıbı de yaptı. Ilgınc bır bılgı daha verdı tavuk yeme dedı ıcınde kortızon varmıs hormonları acayıp bozuyormus erkeklerde kadınsı kadınlarda erkek hormonunu artırıyormus cok canın ısterse 10 gunde fılan kanat yıyebılırsın dedı hamılelık donemı gıbı beslenmene cok dıkkat et dedı senın yedıklerın ona gecıyor dırek dedı hazır meyve suyu koladan tehlıkelıymıs sekerlı gıda tuketme bebegın seker hastalıgına yatkınlıgı artar dedı yanı bız neyı cok tuketırsek bebege etkı edıyormus yesıllıklerı meyvelerı sıcak sudan gecır dedı ve meyvelerı soyarak tuket dedı dıslarına bıseyler suruyorlarmıs
ufak bir ayrinti. sirkeli su ile meyvelerde kalan ilaclar etkilesime girdigi icin daha zararli hale gelebiliyor. o nedenle once 10 dk filan diru suda beklet canim.gozun aydin kakasini yapmis :)
Cok iyi bir doktora denk gelmissin harika bilgiler vermis. Tavuk konusu cok dogru , o garip tavuklar yüzünden ortalık kerimcan kiliklilardan gecilmiyor tüm tv programlarinda varlar farkindaysaniz. Dogrudan hormonlar etkileniyor. Meyveleri de parafinliyorlar. Ben herseyi sirkeli suda bekletiyorum.
Şoyle yapiyorum önce yikayip sonra sirkeli suda bekletip sonra tekrar yikiyorum.ufak bir ayrinti. sirkeli su ile meyvelerde kalan ilaclar etkilesime girdigi icin daha zararli hale gelebiliyor. o nedenle once 10 dk filan diru suda beklet canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?