2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Meme reddi dedihin az bieey emiuo sonra emmek istemiyo dimi kafasini geri itiyo...
Ayyy cok zor ya gercektrn hala ayaklarim koptu uyumasi icin mesrla ama yok yani uyumuyo benim gozumden uyku akiyo artik ama yok... Ya her ay muhakkak bisey cikiyo maalesef

Meme reddi yaşıyoruz galiba.
Çok üzülüyorum.
Bugün emmek istemiyor.
Memeye gelince çığlık çığlığa ağlıyor.
Gaz yok kaka yaptı.
Geçen hafta benimkinde başladı öyle iki gündür geçti geceleri uyku arası emiyodu onun dışında ağlıyordu hep. Sağlık ocağına aşı icin gittiğimde sordum doktor bu dönemde normal geçici bişey dedi geçti şükür

Gözün aydın

Evet memeyi tutunca az emiyor.
Ama tutmuyor zaten bağırıyor resmen morarıyor.
Ayakta emzirdim gezerek

Aynen erken adet olmak bence çok iyi oldu 2. Adetimi oldum bitti bile karnım eskisi gibi dümdüz oldu şükür

Güya sağım yapacaktım gece
Gündüz 1.5saatte Bi sağım. Gece uyumuşum bebeyle 5.5 saat.
Sonra kalktı emdi tekrar uyumuşum sapmadan Bi 2.5. Saatte öyle gitti.
Anca 5 De sağım yapabildim.
Neyse bu gece saat kurucam.

Dün sadece 20 ser dk uyudu
Paso agladı
Allahum resmen iki elle sarılıyor boynuma bırakmıyım diye
Evin icinde kanguruyla geziyorz uyusun diye
Tabi bıraktıgım an yataga uyanıyor
Atak matak yine galiba
Sanırım bizden kopmak istemiyorlar. Duygusal bağı ve fiziksel temasını artık iyice farkına varıyorlar. Gün içinde benimki de aynı. Emerken uyuyor göğsümde uyuyor. Ama yatağa koyunca anında uyanıyor. Birde gece 3 4 gibi uyanma başladı şu 3 gündür. Normalde geceleri uyurdu.

Yok almadım.
Biberonun emzik kısmını lansinohun başına taktık lansinohun emziği ile değiştirdik yani.
Bir de eds yapıcam diye para vermek istemedik.
Bakalım yarın eds ile emzirme yapmak istiyorum tabi emerse.
günaydın eds ne ? ilk kez duydum .

gozun aydin kakasini yapmis :)
Cok iyi bir doktora denk gelmissin harika bilgiler vermis. Tavuk konusu cok dogru , o garip tavuklar yüzünden ortalık kerimcan kiliklilardan gecilmiyor tüm tv programlarinda varlar farkindaysaniz. Dogrudan hormonlar etkileniyor. Meyveleri de parafinliyorlar. Ben herseyi sirkeli suda bekletiyorum.

ufak bir ayrinti. sirkeli su ile meyvelerde kalan ilaclar etkilesime girdigi icin daha zararli hale gelebiliyor. o nedenle once 10 dk filan diru suda beklet canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…