- 10 Ocak 2018
- 1.183
- 2.403
- 83
oyleymisufak bir ayrinti. sirkeli su ile meyvelerde kalan ilaclar etkilesime girdigi icin daha zararli hale gelebiliyor. o nedenle once 10 dk filan diru suda beklet canim.
ben gibi hasimato olanlar. hala tsh um yerlerde surunuyormus. sabah yine kan verdim. bir turlu dozu ayarlayamadik. dolayisiyla emzirme ve uykusuzluguma ek tiroid sikintilari eklendi.
cnm 25yasimdan beri var zaten. suan 36 yimallah şifa versin insallah canim, üni hastanesine gittin mi bu konu icin , gazi de cok iyi bir prof varmis endokrinolojide
çok teşekkür ederim . kızım emmeyi bıraktı yeniden emzirmek için ugrasıyorum bende bir bakıp bilgi alayım :)Emzirme destek sistemi.
Nette güzel bilgiler var.
Biberona alternatif
Emerken mama alıyor bebek
Bu sistemi kullanabilmeniz için emiyor olması lazım. Eğer biberon ve emzik kullanıyor iseniz bırakın ve enjektör veya kaşık ile verin sütünü.çok teşekkür ederim . kızım emmeyi bıraktı yeniden emzirmek için ugrasıyorum bende bir bakıp bilgi alayım :)
Bizim burada çiftlik tavuğu yerler.genelde.gozun aydin kakasini yapmis :)
Cok iyi bir doktora denk gelmissin harika bilgiler vermis. Tavuk konusu cok dogru , o garip tavuklar yüzünden ortalık kerimcan kiliklilardan gecilmiyor tüm tv programlarinda varlar farkindaysaniz. Dogrudan hormonlar etkileniyor. Meyveleri de parafinliyorlar. Ben herseyi sirkeli suda bekletiyorum.
Evin sıcaklığı genelde aynı, sıcaklık ve nem gosteren saat almistim e-bebekten o odasinda duruyor hep, bir suredir alta corap uste patikli alt uzun kollu citcitli (kisa da giydiriyorum) ve en üste tulum. Sokaga cikiyorsam bebek arabasiyla penye battaniye ve kafaya kesin şapka (bere mi ne onun adı? Hala hafizam kötü)
Bisey dicem onun mantıgını benn cözemedimEmzirme destek sistemi.
Nette güzel bilgiler var.
Biberona alternatif
Emerken mama alıyor bebek
Süt yetmeyince kullanılıyor.Bisey dicem onun mantıgını benn cözemedim
Emiyorsa neden mama veriliyor?
Yetmediği icin herhdld
Youtube dan izledim de,benim bebe oyle dursa zaten emcek deKıyamet kopuyor memeye gelince
Valla ben Ağrıda yaşıyorum.Evin sıcaklığı genelde aynı, sıcaklık ve nem gosteren saat almistim e-bebekten o odasinda duruyor hep, bir suredir alta corap uste patikli alt uzun kollu citcitli (kisa da giydiriyorum) ve en üste tulum. Sokaga cikiyorsam bebek arabasiyla penye battaniye ve kafaya kesin şapka (bere mi ne onun adı? Hala hafizam kötü)
Simdi bebek arabasina plastik seffaf kapali bişi aldım yagmurluk gibi, onunla duruyor mesela. Elleri acık genelde.
Ayagina patik de giydirebiliyorum fazladan.
Aynen biz de yapıyoruz.Kızlar size bir tavsiyem var günde bir kez 15dk boyunca bebeğinizin altını açık bırakabilirsiniz. Oğlum üstünü çıkarmaya başladığım an gülmeye başlıyor hemen konuşuyor kendi kendine mutlu oluyor. Altına alt değiştirme örtüsü seriyorum çoraplarını çıkartıyorum. Üstüne bir örtü örtüyorum üşümemesi için. Bacaklarını rahat haraket ettirip gazınıda çıkartıyor. Deneyebilirsiniz
Bdn hic sapka takmadim ya ben de mi taksamEvin sıcaklığı genelde aynı, sıcaklık ve nem gosteren saat almistim e-bebekten o odasinda duruyor hep, bir suredir alta corap uste patikli alt uzun kollu citcitli (kisa da giydiriyorum) ve en üste tulum. Sokaga cikiyorsam bebek arabasiyla penye battaniye ve kafaya kesin şapka (bere mi ne onun adı? Hala hafizam kötü)
Simdi bebek arabasina plastik seffaf kapali bişi aldım yagmurluk gibi, onunla duruyor mesela. Elleri acık genelde.
Ayagina patik de giydirebiliyorum fazladan.
Kızlar size bir tavsiyem var günde bir kez 15dk boyunca bebeğinizin altını açık bırakabilirsiniz. Oğlum üstünü çıkarmaya başladığım an gülmeye başlıyor hemen konuşuyor kendi kendine mutlu oluyor. Altına alt değiştirme örtüsü seriyorum çoraplarını çıkartıyorum. Üstüne bir örtü örtüyorum üşümemesi için. Bacaklarını rahat haraket ettirip gazınıda çıkartıyor. Deneyebilirsiniz
Ewet kesinlikle daha iyi oluyo dusunseniz altunizda surekli bez bagli yani pedden bile rahatsiz oluyoruz bide bantlanmis bisey berbat benceValla ben kakasını bile öyle yaptırıyorum genelde. Çok ıkındığında altını açıyorum resmen daha rahat yapıyor.
Evde takmiyorum da sokaga cikarken takiyorum hepBdn hic sapka takmadim ya ben de mi taksam
Evet kafalarindan usutebilirlerEvde takmiyorum da sokaga cikarken takiyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?