2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben gibi hasimato olanlar. hala tsh um yerlerde surunuyormus. sabah yine kan verdim. bir turlu dozu ayarlayamadik. dolayisiyla emzirme ve uykusuzluguma ek tiroid sikintilari eklendi.
allah şifa versin insallah canim, üni hastanesine gittin mi bu konu icin , gazi de cok iyi bir prof varmis endokrinolojide

allah şifa versin insallah canim, üni hastanesine gittin mi bu konu icin , gazi de cok iyi bir prof varmis endokrinolojide
cnm 25yasimdan beri var zaten. suan 36 yim
dogum sonrasi doz ayarlamasi zor oluyr. 3.cu sefer doz dusurecekler. hormon yerine oturana kadar boyle sikıntı yaratiyr iste.

çok teşekkür ederim . kızım emmeyi bıraktı yeniden emzirmek için ugrasıyorum bende bir bakıp bilgi alayım :)
Bu sistemi kullanabilmeniz için emiyor olması lazım. Eğer biberon ve emzik kullanıyor iseniz bırakın ve enjektör veya kaşık ile verin sütünü.
Bir süre sonra unutuyorlar ve emmeye başlıyorlar.
Eger süt sorununuz varsa bu arada da sürekli sağım yaparak süt arttırımı yapıyorsunuz.
Bu arada tentene temas duşta emzirme gibi teknikler kullanabilirsiniz.
Facebook da emzirme yardımı ve emzirme akademisi diye iki sayfa var çok yardımcı oluyorlar

Bizim burada çiftlik tavuğu yerler.genelde.
Canlı tavuk derler hatta.
Kestirirler kocaman besili olur.
Cidden market tavuğu pis bir şey

Kızlar size bir tavsiyem var günde bir kez 15dk boyunca bebeğinizin altını açık bırakabilirsiniz. Oğlum üstünü çıkarmaya başladığım an gülmeye başlıyor hemen konuşuyor kendi kendine mutlu oluyor. Altına alt değiştirme örtüsü seriyorum çoraplarını çıkartıyorum. Üstüne bir örtü örtüyorum üşümemesi için. Bacaklarını rahat haraket ettirip gazınıda çıkartıyor. Deneyebilirsiniz

afroditi Arwien nerdesiniz kizlar.. hawalar ne soguk ne sicak iyce sapittim ne giydirecegimi walla su giysi konusunu da hic sevmiyorum
Evin sıcaklığı genelde aynı, sıcaklık ve nem gosteren saat almistim e-bebekten o odasinda duruyor hep, bir suredir alta corap uste patikli alt uzun kollu citcitli (kisa da giydiriyorum) ve en üste tulum. Sokaga cikiyorsam bebek arabasiyla penye battaniye ve kafaya kesin şapka (bere mi ne onun adı? Hala hafizam kötü)
Simdi bebek arabasina plastik seffaf kapali bişi aldım yagmurluk gibi, onunla duruyor mesela. Elleri acık genelde.
Ayagina patik de giydirebiliyorum fazladan.

Emzirme destek sistemi.
Nette güzel bilgiler var.
Biberona alternatif
Emerken mama alıyor bebek
Bisey dicem onun mantıgını benn cözemedim
Emiyorsa neden mama veriliyor?
Yetmediği icin herhdld
Youtube dan izledim de,benim bebe oyle dursa zaten emcek deKıyamet kopuyor memeye gelince

Bisey dicem onun mantıgını benn cözemedim
Emiyorsa neden mama veriliyor?
Yetmediği icin herhdld
Youtube dan izledim de,benim bebe oyle dursa zaten emcek deKıyamet kopuyor memeye gelince
Süt yetmeyince kullanılıyor.
Bebek mama yerken de memeyi emip uyarıyor meme başını ve sür üretimini tetikliyor

Valla ben Ağrıda yaşıyorum.
Evde çıtçıtlı badi ve tulum giyiyor ya da alt üst takım.
Ekstra çorap gerek duymadım.
Dışarı cıkarken de buna ek panduf ayakkabı ve kadife hırka giyiyoruz. Bazen şapka.
Ev de normal sıcaklıkta 22 23 derece.

Aynen biz de yapıyoruz.
İnanılmaz mutlu oluyor.
Hatta huzursuzluğu artarsa hemen alt açmaya koşuyoruz

Bdn hic sapka takmadim ya ben de mi taksam

Valla ben kakasını bile öyle yaptırıyorum genelde. Çok ıkındığında altını açıyorum resmen daha rahat yapıyor.

Valla ben kakasını bile öyle yaptırıyorum genelde. Çok ıkındığında altını açıyorum resmen daha rahat yapıyor.
Ewet kesinlikle daha iyi oluyo dusunseniz altunizda surekli bez bagli yani pedden bile rahatsiz oluyoruz bide bantlanmis bisey berbat bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…