2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayyy bazdn insan nasil da caresiz oluyo cisimi yapmak luks suan gidip Allah iimmmm... Sac kurutma makinasi acik onlan duruyoruz 5 dakikadir
Gaz mı var?
Ben cok sıkısırsam annem yakın cagırıyorum bi su yıkıyorz uyuyor güzel
Banyo sansınız varsa onu deneyebilirsiniz

Kizlar isyanlardayim yaa ( cuma gunu 12 kisi gelecek bebek görmeye. Bi eve 12 kisi gidilir mi yaa kara kara dusunuyorum bebekle nasil yapicam birseyler diye
canım yakının varsa bı kek fıln yapsın sende makarna salatası yap börek yap önceden dolaba at yanına a101 kurabıyelerı cok guzel onlardan al 4 cesıt yorulmadan olur ben oyle yaptım uc kere mısafırım geldı hepsıne aynı menuyu yaptım arkadasım sagolsun kek yaptı samımı tanıdıgın varsa rıca et ne olmus

Kızlar bebek gelişiminin takibi için hangi uygulamayı kullanıyordunuz?

Maleswd yardm edecek kimse yok 12ye karsi 1 kisiyim persembe gununden yapicam. Artik kac cesit yapabilrsem. 12 kisi nedir yaa ..

Kizlar isyanlardayim yaa ( cuma gunu 12 kisi gelecek bebek görmeye. Bi eve 12 kisi gidilir mi yaa kara kara dusunuyorum bebekle nasil yapicam birseyler diye
Bebek 2 aylık olmus ne beebk görmesi ya
Mekan mı tutalım deseydin 12 kisi eve ne diye geliyor

Canım bende karbonatlı şu diye dydm
ben bi dr.u dinlemistim. o soylemisti. tarim ilaci vs kalabiliyor. sirke ile reaksiyona giriyr. o yuzden musluk suyunda bekletin once diyrdu. karbonatli suyu tam arastirmadim bakayim bi

Bebek 2 aylık olmus ne beebk görmesi ya
Mekan mı tutalım deseydin 12 kisi eve ne diye geliyor
bana ayri gelenler haric 2 sefer 15er kisilik ekip geldi... ekibin biri kendi yapip getirdi. digerinde de inanmazsiniz kv getirdi.

Kızlar bebek gelişiminin takibi için hangi uygulamayı kullanıyordunuz?
Happy kids ama memnun degilim
valla ben 3 kisi bile gelse dondurulmus tepsi börek,makarna salatası,kedi dilinden tramisu fix
Benim kvde her gelisinde kavun getiriyor‍♀
Helal olsun kvdene valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…