- 21 Ağustos 2015
- 32.186
- 97.704
- 798
- 38
Gaz mı var?Ayyy bazdn insan nasil da caresiz oluyo cisimi yapmak luks suan gidip Allah iimmmm... Sac kurutma makinasi acik onlan duruyoruz 5 dakikadir
Yapmayacaksin. O kadar kisiye cay versen yorar insanı ne hazırlığı bir de?Kizlar isyanlardayim yaa( cuma gunu 12 kisi gelecek bebek görmeye. Bi eve 12 kisi gidilir mi yaa kara kara dusunuyorum bebekle nasil yapicam birseyler diye
Yikadim canim ama yok yani her sey sonucsuz bugun icinGaz mı var?
Ben cok sıkısırsam annem yakın cagırıyorum bi su yıkıyorz uyuyor güzel
Banyo sansınız varsa onu deneyebilirsiniz
12 kisiye anca tavuklu pilav verilir nerdeyse mevlut sayisina ulasmis o ne yaKizlar isyanlardayim yaa( cuma gunu 12 kisi gelecek bebek görmeye. Bi eve 12 kisi gidilir mi yaa kara kara dusunuyorum bebekle nasil yapicam birseyler diye
canım yakının varsa bı kek fıln yapsın sende makarna salatası yap börek yap önceden dolaba at yanına a101 kurabıyelerı cok guzel onlardan al 4 cesıt yorulmadan olur ben oyle yaptım uc kere mısafırım geldı hepsıne aynı menuyu yaptım arkadasım sagolsun kek yaptı samımı tanıdıgın varsa rıca et ne olmusKizlar isyanlardayim yaa( cuma gunu 12 kisi gelecek bebek görmeye. Bi eve 12 kisi gidilir mi yaa kara kara dusunuyorum bebekle nasil yapicam birseyler diye
Ahh keske yapmama luksüm olsa.. 2 gundr stres icindeym yaaYapmayacaksin. O kadar kisiye cay versen yorar insanı ne hazırlığı bir de?
Yemek tarzi mi yapsam diye dusunuyrm ben de aslnda oyle olunca 4 cesite iner en azindan..12 kisiye anca tavuklu pilav verilir nerdeyse mevlut sayisina ulasmis o ne ya
Maleswd yardm edecek kimse yok 12ye karsi 1 kisiyimcanım yakının varsa bı kek fıln yapsın sende makarna salatası yap börek yap önceden dolaba at yanına a101 kurabıyelerı cok guzel onlardan al 4 cesıt yorulmadan olur ben oyle yaptım uc kere mısafırım geldı hepsıne aynı menuyu yaptım arkadasım sagolsun kek yaptı samımı tanıdıgın varsa rıca et ne olmus
Bana da misafir geldi yakın zamanda ama bu kadar kalabalık değildi. Getir uygulamasından kek, kurabiye aldım onları ikram ettimMaleswd yardm edecek kimse yok 12ye karsi 1 kisiyimpersembe gununden yapicam. Artik kac cesit yapabilrsem. 12 kisi nedir yaa ..
Canım bende karbonatlı şu diye dydmufak bir ayrinti. sirkeli su ile meyvelerde kalan ilaclar etkilesime girdigi icin daha zararli hale gelebiliyor. o nedenle once 10 dk filan diru suda beklet canim.
Bebek 2 aylık olmus ne beebk görmesi yaKizlar isyanlardayim yaa( cuma gunu 12 kisi gelecek bebek görmeye. Bi eve 12 kisi gidilir mi yaa kara kara dusunuyorum bebekle nasil yapicam birseyler diye
yapmayacaksin. hazir borek ve tatli al cnm. yanina da cay bitti gitti.Kizlar isyanlardayim yaa( cuma gunu 12 kisi gelecek bebek görmeye. Bi eve 12 kisi gidilir mi yaa kara kara dusunuyorum bebekle nasil yapicam birseyler diye
ben bi dr.u dinlemistim. o soylemisti. tarim ilaci vs kalabiliyor. sirke ile reaksiyona giriyr. o yuzden musluk suyunda bekletin once diyrdu. karbonatli suyu tam arastirmadim bakayim biCanım bende karbonatlı şu diye dydm
bana ayri gelenler haric 2 sefer 15er kisilik ekip geldi... ekibin biri kendi yapip getirdi. digerinde de inanmazsiniz kv getirdi.Bebek 2 aylık olmus ne beebk görmesi ya
Mekan mı tutalım deseydin 12 kisi eve ne diye geliyor
Happy kids ama memnun degilimKızlar bebek gelişiminin takibi için hangi uygulamayı kullanıyordunuz?
valla ben 3 kisi bile gelse dondurulmus tepsi börek,makarna salatası,kedi dilinden tramisu fixben bi dr.u dinlemistim. o soylemisti. tarim ilaci vs kalabiliyor. sirke ile reaksiyona giriyr. o yuzden musluk suyunda bekletin once diyrdu. karbonatli suyu tam arastirmadim bakayim bi
bana ayri gelenler haric 2 sefer 15er kisilik ekip geldi... ekibin biri kendi yapip getirdi. digerinde de inanmazsiniz kv getirdi.
Ben hazirlik yapamazdim 12 kisiye cok zor olur onlarda farkindadirAhh keske yapmama luksüm olsa.. 2 gundr stres icindeym yaa
Yemek tarzi mi yapsam diye dusunuyrm ben de aslnda oyle olunca 4 cesite iner en azindan..
Işte oyle kabile gibi geliyorlar,Bebek 2 aylık olmus ne beebk görmesi ya
Mekan mı tutalım deseydin 12 kisi eve ne diye geliyor
Kwske azicik rahat geniş bi insan olabilsem de oyle yapsamyapmayacaksin. hazir borek ve tatli al cnm. yanina da cay bitti gitti.
Kızlar bebek gelişiminin takibi için hangi uygulamayı kullanıyordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?