2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Farkindalar. Ben de cok kafaya takiyorum yaa işte hersey guzel olsun özenli olsun iyi agirlayim derdindeyim. Bittim ben yaaHayirlisi insallah.
Canım ev yemekleri pastaları yapan kişiler var yaptgna degmyck kadar uygun ve güzeller öyle yer bakablrsn

Kızlar kafa şekillendirici yastık kullanıp memnun olan varmı özellikle oyun halısında onarken kullanacağım arkası düzleşmeye başlamış

Kizlar isyanlardayim yaa ( cuma gunu 12 kisi gelecek bebek görmeye. Bi eve 12 kisi gidilir mi yaa kara kara dusunuyorum bebekle nasil yapicam birseyler diye
Canım yakında annen ablan varsa anca yardıma gelirler yoksa da ev temizliği yeter okadar misafire bir çay koyarsın elli kolu boş gelmesinler onlarda. Biri kek biri börek yapsın ufaktan çıtlatabilirsin. Bebek varken çay servisi yapmayada çalışma herkes yardımcı olsun

Ewet kesinlikle daha iyi oluyo dusunseniz altunizda surekli bez bagli yani pedden bile rahatsiz oluyoruz bide bantlanmis bisey berbat bence
işte ybb ben bundan sevdim bildiğin bez var hiç rahatsız etmiyo bebeği
resmen kaka yapiyo bana bakiyo gülüyor anneee ben yine kirlettim gibisinden

Happy kids ama memnun degilim

valla ben 3 kisi bile gelse dondurulmus tepsi börek,makarna salatası,kedi dilinden tramisu fix
Benim kvde her gelisinde kavun getiriyor
Helal olsun kvdene valla☺
sen benim kv maceralarimi unutmussun
Kwske azicik rahat geniş bi insan olabilsem de oyle yapsam
o zaman bakis acini degistirmelisin. suan bebeginden daha kiymetli hicbirsey yok. onun zamanindan calma. mukemmelliyetci olma...

Happy kids ama memnun degilim
Google play de bebek bakımı diye bi uygulama var amblemi bebek arabası. Ben çok memnunum.
Sağım emzirme bez vs herşein takibini yapabiliyorum
Bebeğim bir kaç gündür elini emiyordu, engel oluyordum bırakıyordu. Bugün elini ağzından alamadım, kıpkırmızı oldu eli, öyle bir sokuyor ki elini ağzına, damağının izleri hep kalmış elinin üzerinde. Hem çığlık atarak ağlıyor hem hala elini ağzına sokmaya çalışıyor. Belli ki canı çok yandı, elini baya kızartmış. Bu aylarda bu hareketleri normal mi, ne yapmak gerekir bunlara karşı, uygulamayı bu yüzden soruyorum.

bizimki de yapiyor canim yumruk yapip agzina sokuyor hem eli hemde kiyafeti ıslanıyor engel olamiyorum elinin üstü kipkirmizi oluyo bazen hirsli hirsli emiyor, dun kuzenimin bebegini gördüm onunki de oyleydi bu donemde boyle yapmalari normal galiba

benim kizda çok iştahlı emiyo kızarmıyor ama ben engel olmuyorum buyudukce azalmazsa o zmn düşünür z

Bu ayda bebegin yapacklri arasında yazıyordu engel olmayın ama canını acitck kıvama gelirse başka şeyle oyalyn deniyordu.
Leon'da çok nadir hafif emiyor ahh keşke emzik emse diye gecryrm icimden

Kızlar merhaba. Doğum izinleri bitmek üzere üç haftam kaldı benim ve rapor arıyorum. Ankara’da rapor veren bir yer biliyormusunuz yardıma ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…