- 10 Ocak 2018
- 1.183
- 2.403
- 83
Farkindalar. Ben de cok kafaya takiyorum yaa işte hersey guzel olsun özenli olsun en iyi sekilde agirlayim derdindeyim. Bittim ben yaaHayirlisi insallah.Ben hazirlik yapamazdim 12 kisiye cok zor olur onlarda farkindadir
Farkindalar. Ben de cok kafaya takiyorum yaa işte hersey guzel olsun özenli olsun iyi agirlayim derdindeyim. Bittim ben yaaHayirlisi insallah.Ben hazirlik yapamazdim 12 kisiye cok zor olur onlarda farkindadir
Canım ev yemekleri pastaları yapan kişiler var yaptgna degmyck kadar uygun ve güzeller öyle yer bakablrsnFarkindalar. Ben de cok kafaya takiyorum yaa işte hersey guzel olsun özenli olsun iyi agirlayim derdindeyim. Bittim ben yaaHayirlisi insallah.
Canım yakında annen ablan varsa anca yardıma gelirler yoksa da ev temizliği yeter okadar misafire bir çay koyarsın elli kolu boş gelmesinler onlarda. Biri kek biri börek yapsın ufaktan çıtlatabilirsin. Bebek varken çay servisi yapmayada çalışma herkes yardımcı olsunKizlar isyanlardayim yaa( cuma gunu 12 kisi gelecek bebek görmeye. Bi eve 12 kisi gidilir mi yaa kara kara dusunuyorum bebekle nasil yapicam birseyler diye
işte ybb ben bundan sevdim bildiğin bez var hiç rahatsız etmiyo bebeğiEwet kesinlikle daha iyi oluyo dusunseniz altunizda surekli bez bagli yani pedden bile rahatsiz oluyoruz bide bantlanmis bisey berbat bence
yemk yap canim daha kolay olurAhh keske yapmama luksüm olsa.. 2 gundr stres icindeym yaa
Yemek tarzi mi yapsam diye dusunuyrm ben de aslnda oyle olunca 4 cesite iner en azindan..
sen benim kv maceralarimi unutmussunHappy kids ama memnun degilim
valla ben 3 kisi bile gelse dondurulmus tepsi börek,makarna salatası,kedi dilinden tramisu fix
Benim kvde her gelisinde kavun getiriyor
Helal olsun kvdene valla☺
o zaman bakis acini degistirmelisin. suan bebeginden daha kiymetli hicbirsey yok. onun zamanindan calma. mukemmelliyetci olma...Kwske azicik rahat geniş bi insan olabilsem de oyle yapsam
Google play de bebek bakımı diye bi uygulama var amblemi bebek arabası. Ben çok memnunum.Kızlar bebek gelişiminin takibi için hangi uygulamayı kullanıyordunuz?
bi kek bi poğaça bi salata yap canim daha fazlası geek yok hepsini perşembe akşam esin varken yapYaa i
Işte oyle kabile gibi geliyorlar,1 saat duracakkar ama bana kac saate mâl olck.
ankara da olsam gelirdim. çok güzel bebisleri ve sizlere iyi gezmelerbuarada istanbul ekibi ya da bursa ekibi ne alemde bilemiyrm Ammaaaaa biz Ankara ekibi bu haftasonu ikinci bulusmayi ayarladik
belki senin gelisinde de yaparizankara da olsam gelirdim. çok güzel bebisleri ve sizlere iyi gezmeler
insallh canim tanisirz bi gun insallhbelki senin gelisinde de yapariz
Happy kids ama memnun degilim
Babycare ♥
Bebeğim bir kaç gündür elini emiyordu, engel oluyordum bırakıyordu. Bugün elini ağzından alamadım, kıpkırmızı oldu eli, öyle bir sokuyor ki elini ağzına, damağının izleri hep kalmış elinin üzerinde. Hem çığlık atarak ağlıyor hem hala elini ağzına sokmaya çalışıyor. Belli ki canı çok yandı, elini baya kızartmış. Bu aylarda bu hareketleri normal mi, ne yapmak gerekir bunlara karşı, uygulamayı bu yüzden soruyorum.Google play de bebek bakımı diye bi uygulama var amblemi bebek arabası. Ben çok memnunum.
Sağım emzirme bez vs herşein takibini yapabiliyorum
bizimki de yapiyor canim yumruk yapip agzina sokuyor hem eli hemde kiyafeti ıslanıyor engel olamiyorum elinin üstü kipkirmizi oluyo bazen hirsli hirsli emiyor, dun kuzenimin bebegini gördüm onunki de oyleydi bu donemde boyle yapmalari normal galibaBebeğim bir kaç gündür elini emiyordu, engel oluyordum bırakıyordu. Bugün elini ağzından alamadım, kıpkırmızı oldu eli, öyle bir sokuyor ki elini ağzına, damağının izleri hep kalmış elinin üzerinde. Hem çığlık atarak ağlıyor hem hala elini ağzına sokmaya çalışıyor. Belli ki canı çok yandı, elini baya kızartmış. Bu aylarda bu hareketleri normal mi, ne yapmak gerekir bunlara karşı, uygulamayı bu yüzden soruyorum.
benim kizda çok iştahlı emiyo kızarmıyor ama ben engel olmuyorum buyudukce azalmazsa o zmn düşünür zBebeğim bir kaç gündür elini emiyordu, engel oluyordum bırakıyordu. Bugün elini ağzından alamadım, kıpkırmızı oldu eli, öyle bir sokuyor ki elini ağzına, damağının izleri hep kalmış elinin üzerinde. Hem çığlık atarak ağlıyor hem hala elini ağzına sokmaya çalışıyor. Belli ki canı çok yandı, elini baya kızartmış. Bu aylarda bu hareketleri normal mi, ne yapmak gerekir bunlara karşı, uygulamayı bu yüzden soruyorum.
biskuvi pastasi da pratik oluyorBen hazirlik yapamazdim 12 kisiye cok zor olur onlarda farkindadir
Bu ayda bebegin yapacklri arasında yazıyordu engel olmayın ama canını acitck kıvama gelirse başka şeyle oyalyn deniyordu.Bebeğim bir kaç gündür elini emiyordu, engel oluyordum bırakıyordu. Bugün elini ağzından alamadım, kıpkırmızı oldu eli, öyle bir sokuyor ki elini ağzına, damağının izleri hep kalmış elinin üzerinde. Hem çığlık atarak ağlıyor hem hala elini ağzına sokmaya çalışıyor. Belli ki canı çok yandı, elini baya kızartmış. Bu aylarda bu hareketleri normal mi, ne yapmak gerekir bunlara karşı, uygulamayı bu yüzden soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?