Nimenrix marka mı vuruldu canım3.ay kontrolunde yaptirdik biz dün
Ya biraz kafam karıştı 1 yaş öncesi yapılırsa 2 ay arayla 2 doz 1 yaşından sonra bir doz daha diyor bu aşı içinozel olan nimerix var. tek doz 1 yasinda yaptiracagim cnm.
O neymis ilkndefa duydumozel olan nimerix var. tek doz 1 yasinda yaptiracagim cnm.
Evet canim nimenrixNimenrix marka mı vuruldu canım
Kizlar aranizda ozel aşilari yaptiran var mi ? Rota virus ve menenjit
Arkadaşlar bu saatlerde geceden sagdgm sütü veriyorum biberonla Leon ilk kez diliyle itti sonra meme verdim belki nefes alıp icemyr diye ama memeyi kapti hemen sonra yine verdim alır gibi yaptı ama azcık çekti bıraktı biberonu. Ilk kez böyle bir şey oldu.
Yasayan var mi? Biberonu küvezde mama verildgndn beri kullanyrz
rutin menenjit yapilacak da zaten bu nimerix olani yine 1 yastan sonra yaptiririm cnm.Ya biraz kafam karıştı 1 yaş öncesi yapılırsa 2 ay arayla 2 doz 1 yaşından sonra bir doz daha diyor bu aşı için
Ama bir yaş sonrası yapılırsa tek doz diyor. Bir yaş sonrası mantıklı ama ya bu süreçte mikrop ile karşılaşırsa onun kafa karışıklığını yaşıyorum oğluna da tek doz yapılmıştı canım
memenejitin A turune karsi koruyaniydi sanirim. bir de b turu var kiii suriyelilerden dolayi artisa gecmis. o da 2 yastan sonra. cok da pahali asilar.O neymis ilkndefa duydum
Tamam canım sağolrutin menenjit yapilacak da zaten bu nimerix olani yine 1 yastan sonra yaptiririm cnm.
memenejitin A turune karsi koruyaniydi sanirim. bir de b turu var kiii suriyelilerden dolayi artisa gecmis. o da 2 yastan sonra. cok da pahali asilar.
Gunduz uykulari degisiyo ya gecen hafta asla uyumadi wcye bile zor gittim cinnet getirtti bana. Ama bu hafta sabah 7ye dogru uyuyup 10 civari uyandi. Sonra 11bucukta uyuyp 13e kadar. Devaminda 15dk 20 dk sekerleme seklinde. Aksam 6dan 10a kdr da uyumuyo.Gündüz uykularınız nasıl kızlar? Bizimki normalde 1 saat bile olsa uyurdu, bugün resmen ne zaman uyutsam yarım saat uyudu uyumadı. Ne bir iş yapabildim, ne yemek yiyebildim. Günden güne bir düzen oluşmak yerine her geçen gün düzeni bozuluyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum acaba.
Bir de ücretsiz izin aldım. Hem de baya bi aldım ama şimdiden sardı korkular, gelecek maaşsız aylarAcaba evde bir şeyler mi yapsam diye düşünüyorum. İş ararken evde boş durmayayım diye belgesel alt yazısı çevirirdim ama hem çok vakit alıyor, hem de çok bir getirisi yok. Ya Allah deyip gene girişsem mi belgesellere acaba?
Yine bir sevgili günlük köşesinin sonuna geldik. Hepinizin bebişlerini öpüyorum.
Gunduz uykulari degisiyo ya gecen hafta asla uyumadi wcye bile zor gittim cinnet getirtti bana. Ama bu hafta sabah 7ye dogru uyuyup 10 civari uyandi. Sonra 11bucukta uyuyp 13e kadar. Devaminda 15dk 20 dk sekerleme seklinde. Aksam 6dan 10a kdr da uyumuyo.
Ev de is konusunda da yapabiliyosan yap diyorum hayirlisi kismetse olur yani bi denersin ne bileyim
Günlerdir sadece 10 20 dakika uyuyor.Gündüz uykularınız nasıl kızlar? Bizimki normalde 1 saat bile olsa uyurdu, bugün resmen ne zaman uyutsam yarım saat uyudu uyumadı. Ne bir iş yapabildim, ne yemek yiyebildim. Günden güne bir düzen oluşmak yerine her geçen gün düzeni bozuluyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum acaba.
Bir de ücretsiz izin aldım. Hem de baya bi aldım ama şimdiden sardı korkular, gelecek maaşsız aylarAcaba evde bir şeyler mi yapsam diye düşünüyorum. İş ararken evde boş durmayayım diye belgesel alt yazısı çevirirdim ama hem çok vakit alıyor, hem de çok bir getirisi yok. Ya Allah deyip gene girişsem mi belgesellere acaba?
Yine bir sevgili günlük köşesinin sonuna geldik. Hepinizin bebişlerini öpüyorum.
Valla ben de ücretsiz ayrılıcaö nasipse mart ayında. O zaman bir işle mesgul almam lazım.Gündüz uykularınız nasıl kızlar? Bizimki normalde 1 saat bile olsa uyurdu, bugün resmen ne zaman uyutsam yarım saat uyudu uyumadı. Ne bir iş yapabildim, ne yemek yiyebildim. Günden güne bir düzen oluşmak yerine her geçen gün düzeni bozuluyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum acaba.
Benmde iki gündür uykusu sapıttı saatlerdir uyutmaya çalışıyorum gündüz toplasan 1 saat uyumustur şuan ayagmda hala ağlıyorGündüz uykularınız nasıl kızlar? Bizimki normalde 1 saat bile olsa uyurdu, bugün resmen ne zaman uyutsam yarım saat uyudu uyumadı. Ne bir iş yapabildim, ne yemek yiyebildim. Günden güne bir düzen oluşmak yerine her geçen gün düzeni bozuluyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum acaba.
Tabi saltanatim daha kac gun surer mechulYa ne güzel uyumuş maşallah. Gerçekten çok değil yani bir saat yeterdi, asla uyumadı. Az önce tam daldı, odadan çıkarken telsizi düşürdüm uyandı, şu an kendimi tekmelemek istiyorum. Sinirler iyice laçka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?