2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ekmek tatlı yemeyınce dusuyor ben hamıle oldugum kılodan bıraz daha dusugum suan hemoroıd oldugu ıcın dıkkat ettım galıba ondan cabuk gıttı o da ekmegı azaltm o bıle etkı ettı.
Ben e oldum olası yemem ekmek.
Sanırım suyu az içip dengesiz beslenincw aldım kilo.

Su süt yapan en buyuk etken 3-3.5 lt ıcmen lazım gunluk. Benım 2-2.5 lt su ıcıyorum. Cay fılandan harıc. 165 boyum 62.5 kılom-74 fılan doguma gırdım
Ya öyle saçma bir şey ki.
Hamileyken ve ondan önce 3. 5 lt su içerdim.
Suya düşkünümdür.
Gel gör son 3 aydır günde 1 litre olmuyor.
Resmen tiksindim

Uykum çok hafiftir canım ezmekten korkmuyorum babynesti var ben de yanımda yatmasından yanayım herkes bir şey deyince sağol canım

Bence de canım büyük nimet tabi ama yok memede uyutma yok yanında yatırma insanın aklı karışıyor

Ben. Ama masal değil kendi okuduğum kitabı sesli okuyorum valla Şu an bir İspanyol klasiği okuyoruz mesela
Eşim ilk haftadan ingilzce masallara başladı ki onunla sadece ing. Konuşuyor ben de şarki,türku ve konusma modunda annem de kuranı kerim türkçe tercumesi şeklinde gidiyoruz şuan. Bakalim nasıl bir çocuk olcak bana çekmese iyi de o da aslan burcu işte

Canım ılk uc sene baska dıl onermıyorlar ana dılı oturması lazımmıs sonra dıger dıllerı orenmesı lazımmıs uzmanlar oyle dıyor

İkinsu entelektüel kisilige sahip annesi gibi zaten gayet tarz da cool gönüller yakicak

Kızım Emine Beder bonesi ile çok kuğuldu di mi teyzesi Ikınsu ben kitap okurken “Çılgınsın meen” der gibi bakıyor ama napıyım masal masal içim şişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…