Tatlım tesekkur ederim paylasm icin. Esimle çok araştırdık en son şu kanıya vardik ana dili yani Türkçe benden öğreniyor eşim 5 dil biliyor (Türkçe de dahil ) ama onun ana dili de Ingilızce. Çift dille buyuyuck nasip olursa 4 yasta ispanyolca baslyck alırsa şimdiden eşim planladi bakalim dedgmz gibi olacak mı ki o zamana da hala burda olursak bakalm neler olacak
Tam hidrolize mama yani ciddi alerji durumunda neocate ve progemin aş verilir ikiside iyidir Progemin as milupanin neocate ,nutricia diye firmanın kalitesi aynı birde tam hidrolize olmayan hipoalerjik mamalar var bebelac ve sma nin Alerji doktoru rapor yazar ucretsiz mamaları eczaneden alırsın Miktarı çocuğun beslenmesi ile alakalı 15 kutu bile verebilir ona gore hesap yapılıp verilir Para ile alırsın ama gereksiz pahalı idi.pekmez katma içine üzüm,dut alerji yapabilir ve gereksiz şeker yükleme vanilya şurubu ama şekersiz katkısız olacak , ayrıca vanilya pek alerjen değil 1 yas sonrasi aromali mamasi var neocate mamanin daha ufaklara malesef sade facebook varsa Alerji ile yasam platformu grubuna katil istediğini sor yardim ederler Alerji derneği de var özlem hn kurdu Benim 6 yaşında alerjen oğlum var küçükken ciddi dönemler yaşadık şükür şimdi az var.Gecmis olsun
Allahimmm ek gida konusuyoruz daha dün dogurmadik mii yaa zaman nasil da geciyo
3 gun kuralını ben blw yontemiyle duydum. Bazi arkadaslarim da uyguluyodu. Ben de yapabildigin kdr blw yapmayi dusunuyorum. Tatlari kesfetme zevkini yasamasini, yemeyi kendi kendine ogrenmesini ve yerken eglenebilmesini saglamayi istiyorum. 5.ay da tadimlara baslarim buyuk ihtimalle. Videyo atiyorum buraya detyli bilgilenmek isteyenler icin