2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kuzlar yurt dışından bebeği için ürün getirten veya çok önerilen bildiğiniz kan damlası, vitamin, atıştırmalık, d vitamini vs var mı? akrabalarıma getirteceğim önerileriniz varsa bekliyorum

İshal oldum bi ara canim asiri azaldi simdi hafif hafif anca artiyo
Geçmiş olsun canım sıvı kaybı olmuş demekki bol su iç kefir iç toparlar sın inşallah.. Bazı günler azalıyor benim de ama hiç öyle düşünmemek lazım bebek emdikçe süt gelecek öyle düşün.. Beslenmen nasıl ben mesela az yiyince göğüslerim sönük gibi oluyo

Kızlar oğlumu bazen önüme uzatıyorum ayakları tam dikiş yerimde oluyo hareketli olduğu için dikiş yerime çok vuruyo çok ağrıyo hala ağrıması normal mi bazenda bazı yerleri çok sızlıyo

Oralar kara kış yaşıyo işte Allah kolaylaştırsın

Bugün 2.ay asilarimizi olduk hemşire ateş olmasa bile ağrı yapar dolven ver dedi . O da portakallı gibi bişey ,verdim ağzının kenarlarını bile yalayacakti nerdeyse ek gıdaya erken geçti benim oglan
Geçmiş olsun yarasın aşılar inşallah.. Benim kızın ateşi çıkmıştı 2. Ay aşısında ilaç verdim ama zorla yutturdum diliyle itip çıkardı ha bire

Kızlar oğlumu bazen önüme uzatıyorum ayakları tam dikiş yerimde oluyo hareketli olduğu için dikiş yerime çok vuruyo çok ağrıyo hala ağrıması normal mi bazenda bazı yerleri çok sızlıyo
Bence gayet normal bir yaranın tamamen iyileşmesi 2 yıl alıyormuş.. Tabi sezaryen olmadım hiç tecrübeli anneler daha iyi bilir ama hala çok yeni doğum yapalı

Kızlar bebeğiniz elini emiyor mu? Atak haftasından sonra öğrendiği şeylerden bir yeniside elini emmek. 3-4gündür böyle. Tok olduğu halde eli ağzında oluyor bazen. Diş çıkması aylar alıyormuş ama erkenden kaşınmaya başlıyormuş özellikle 3.aya doğru. 2ay 20günlük oğlum. Birde oral dönem başladı herhalde elini ve ilerde tutabildiği şeyleri ağzına sokacak sanırım sizde de oldu mu

benim kiz doğduğun beri elo ağzında ama 10 gundur bi tatli emiyor ac diye emzirmeye çalışıyorum diliyle ittiriyo eli emmeye devam pamuk sekerim

Savolasin cNim o ishal soneminde beslenmem de berbatti umarim toparlar bugun daha cok geldihini algiladim gbi gogus agrisindan dolayu

Evet canim elleeini kesffetiler ikisini birlestirip agzina sokuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…