2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
daha aktif olacağım deyip ortadan kaybolmama kaç puan peki? iyiyim demek isterdim sen nasılsın minnoşum?
Neden iyiyim demiyorsun? Cocuklar iyiyse gerisi hallolur, koca dovulecekse tanidigim cok kızgın yeni anneler var yardima gelirler
Pilavını böyle bol sebzeli, salçalı falan yaptım ancak yiyebildim, yoksa felaket
Aldım bugün, bana da tarif verin yarın yapayim.

Pilavını böyle bol sebzeli, salçalı falan yaptım ancak yiyebildim, yoksa felaket
Ben soganli yapmistim oda kötüydü
Neden iyiyim demiyorsun? Cocuklar iyiyse gerisi hallolur, koca dovulecekse tanidigim cok kızgın yeni anneler var yardima gelirler

Bakalım sütümüz artarken kilomuz azalacakmı Tarif olarakta hepsi kötü o yüzden ugrasma hic suda haşla ye derim

gecen a101 de gordum de alamdim bilemedim tadi nasil diye

Bence patlağının böyle peynirli dereotlu falan gideri var.

Bulgur pilavı gibi yapıyorsun, 1 bardak karabuğday için 2 bardak sıcak su. İçine de artık ne istersen, ben soğan, kapya biber, domates falan koydum.

Bence patlağının böyle peynirli dereotlu falan gideri var.

Bulgur pilavı gibi yapıyorsun, 1 bardak karabuğday için 2 bardak sıcak su. İçine de artık ne istersen, ben soğan, kapya biber, domates falan koydum.
sutu artiracakmi canum eger artirrsa alayim rezene icitorum aman aman bi artis olmuyi bunye alisti gakiba

kizkar benim vucud sisligim indi ama bi saat ayakta kalayim bacaklarim sisiyor
eskiden böyle sismezdi
varni sizdede bu durumu yasayan
doktra gitmm lazim ama dahikiye mi is gorur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…