2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yok kuzu ne sakasi vallah beni emiyor sipa sadece
Valla inanamiyorum ne yalan soyleyim ne emiyormuş masallahi var yani saat basi sanırım yada bereketli gecen ebe ust sinir 7 kg demisti bana boyle 8 kg deyince utopik geldi kusura bakma

Valla inanamiyorum ne yalan soyleyim ne emiyormuş masallahi var yani saat basi sanırım yada bereketli gecen ebe ust sinir 7 kg demisti bana boyle 8 kg deyince utopik geldi kusura bakma
anlafim kuzum:) aman ebeye bakma emekleyince vrriyorlar belki cogu kez anlatmisim iki cocugumda 6 aylikken 11 kiloydu bak simdi biri 3 yasinda 19 kilo kizim 5 yasinda 25 kilo sonradan kilo alimi duruyor yani

anlafim kuzum:) aman ebeye bakma emekleyince vrriyorlar belki cogu kez anlatmisim iki cocugumda 6 aylikken 11 kiloydu bak simdi biri 3 yasinda 19 kilo kizim 5 yasinda 25 kilo sonradan kilo alimi duruyor yani
6 ay 11 kilo mu seninkiler baya irice demekki bizimkiler tıfıl duruyor kilo alimi o kesin de 8 kg boyuyla biraz orantisiz geldi boyu kısa.siz demi kisasiniz

selamlar guzel hatunlar bugun 3 aylik kontrolumuz varfi bebisim 8 kilo olmus 64 cm olmus buyuyoruz sanirim
8kg muu? Maşallah kaç kilo doğdu da 3.ayda 8 kilo oldu? Benimkinin iki katı nerdeyse kız neyle besliyosun çocuğu doğru söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…