2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
aynen kuzum 1.60 boyum ama cok kilolu drgilim sadece 58 kiloyum:)
Nickinin.hakkini veriyorsun her yazdığına oha diyorum.yani ne yiyon sen harbiden çocuk boyle oldu sırrı nedir aplamm feyz alalim

Benimki de 3.250, 50cm doğmuştu da daha 8 kiloya gelebilmemiz için bi 3 ay daha geçmesi lazım sanırım
aman saglikli olsunlarda kuzum boswer benim 3 covugumda 3.250 dogdu bak suan sadece 10.5 kilo boyyu uzun ve tum cocuklarimdan en cok yiyen o ama almiyor boyuna gore zayif suan 1.5 yasinda

aman saglikli olsunlarda kuzum boswer benim 3 covugumda 3.250 dogdu bak suan sadece 10.5 kilo boyyu uzun ve tum cocuklarimdan en cok yiyen o ama almiyor boyuna gore zayif suan 1.5 yasinda
O zayifmis cidden.canı.icinde.oolsun saglikli olsun kilo bos

aslinda konuyla alkasi degil bugun saglik ocaginda su spirali sordum takiliyormus
Bak o olay da cidden oha dedirtti ya abi hemen taktirsaydin doğum sonrasi.sorsaydin keske hala.dusuncen mi var yada ? bes dusununce şöyle ben.birine bakamiyorum abi yurek mi yedin

Bak o olay da cidden oha dedirtti ya abi hemen taktirsaydin doğum sonrasi.sorsaydin keske hala.dusuncen mi var yada ? bes dusununce şöyle ben.birine bakamiyorum abi yurek mi yedin
yok kuzum tabiki taktiracam gebelik testi yapman lazim dedi pazartesi kan verip oyle takiyorlar. suan evde bir sakinlik var kafam rahat suanlik 1 saat sonra hepsi senfoniye baslar

Benimde dökülüyor. Halbuki doğumdan sonra kestirdim. Bir haftadır dökülüyor. Çözüm bulursan bana da söyler misin?
Keşke bulsam tatlım uzundu saçlarım kestiriyim azalır belki dedi kısacık kestirdim azalmadı malesef benim demir b12 falan yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…