2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bizimki bagırıyor genelde ☺
Annaeee gibi biseyler söylüyor
Ama genel olarak bagırıyor kızınca via via via diye söyleniyor bide
Yavrum ya korktu mu acaba?
Tepkileri gercekten farkediliyor artk
Bizimkinde agu hüve felan diyordu şimdi sadece tükürüyor :) evet çok korktu ilk defa okadar çok ağladı

Cok cok gecmis olsun insallah Efe cik duzelir en azindan nedeni cikti simdi uykusuzlugunun huzursuzlugunun

inssllh etki etmemistir canim bizimki 3 bucuk sylik cani isteyince konusuyir ozellikle ablasina cok ses cikariyir

Bizimki bagırıyor genelde
Annaeee gibi biseyler söylüyor
Ama genel olarak bagırıyor kızınca via via via diye söyleniyor bide
Yavrum ya korktu mu acaba?
Tepkileri gercekten farkediliyor artk
ay evet benim kizfa bazen anne gibi bisy doyor
bide cani kucaj isteyince soylenmesi yokmu bayılıyorum

Kızlar biz dolgu yaptırabiliyor muyuz ya? Emzirmeye başladığımdan beri dişlerimde hassasiyet oluşmuştu zaten, bu ara o hassasiyet ağrıya dönüştü Dolgumun yenilenmesi gerekecek sanırım. Olabiliyor mu?

evt bende merak ediyirum bi dışım de çürük olusmus dolgu olmasi lazim galiba

Benim dişlerim de çok ağrıyo şuan sızlıyo geçmiyo benimde doktora gitmem gerek artık

Persembe devlete dişe randevu aldim, unutmazsam sorar yazarım kızlar
Emerken de kalori harciyor, bence doktoruna danisin emme suresi ayı ile uyumlu mu diye.

Geçmiş olsn cnm bu saydığın belirtiler bizdede var yabdoktora sormayı unuttum gürültülü mukuslu fakat kan görmedim bi tek bi de iştah kaybı yok dediğin gibi inşallah bi sorun yoktur doktra sorayim demi

Çok geçmiş olsn cnm Rabbim sabir versin inşallah yardim edenin vardır Bizimki de mukuslu ve gürültülü kaka yapıyor doktra sorucam bende artk inş yoktur

Benmki surekli korkuyor ve agliyor en ufak seye uyanıkken uyurken hapsurga kendi hickirigina bike korkmuştu düşün artk doktorlara sordum bisey demediler ben artk agliyodum

Geçmiş olsn cnm bu saydığın belirtiler bizdede var yabdoktora sormayı unuttum gürültülü mukuslu fakat kan görmedim bi tek bi de iştah kaybı yok dediğin gibi inşallah bi sorun yoktur doktra sorayim demi
Bence kesinlikle sor ben kan görene kadar ertelemistim. Ama çocuk doktoru değil de çocuk alerjisi bölümü bu konuda daha iyi. Benim çocuk doktorum saçmalamışti baya,ben ona guvenmedim alerji doktoruna gittim birkaç günde topladik şuan bir parça mukus oluyor koku v.s kalmadı çok hızlı düzelme oldu

Çok şükür cnm aynen çocuk doktorları önemsemiyor randevu alayım ozman bizim uzun zamandır mukuslu bazen az bazen çok yoğun ama hep var kakasini zor yapıyor ben zorla yaptırıyorum ama yapınca da ishal gibi hep sesli yapıyor ağrı giriyor ben hep gaz sanıyorum ama olmayabilir

Bizde kan yoktu mutlaka goster ihmal etme yardim edenim yok canim.tek.basima.savaşçı anne ALLAH var yardımcım

Benmki surekli korkuyor ve agliyor en ufak seye uyanıkken uyurken hapsurga kendi hickirigina bike korkmuştu düşün artk doktorlara sordum bisey demediler ben artk agliyodum
Ya sorarsan buraya yazarm msn bizde de yer yer mukus var eger bi anormallik varsa artik harekete gecmem lazim belkide demekki baska izdirabi var

Aa gostereyim ozman cnm amin inşallah en kısa zamanda düzelir benmde kimsem yok anliyrm çok zor
Alerji her bebekte farkli ozelliklerde olabiliyormus dokuntu ishal kusma vb vb bizde onlar yok mesela sadece yeme reddi karin gurultusu gaz uykuya dalamama mukuslu kaka ozellikle 1 haftadir ama.kakada kan yoktu fiziki uc hafta once temiz.çıkmıştı ayni test doktor bana güldü.bisey çıkmaz ama.neyse diye

Kızlar bu alerji işini çocuk doktorları çok irdelemiyor eğer supheniz varsa mutlaka çocuk alerji doktoruna gösterin . Benim aylık gittiğim çocuk doktoru süt alerjisi var dedi ama keçi sütlü mama onerdi ,geçen gün sordu mama veriyormusun diye bende hayır dedim bana kızdı resmen . İnek sütüne alerjisi olan keçi sütlü mama nasıl içsin.aptamilin alerji mamasını vermişti onun tadı kötü olur bunu içir deyip keçi sütlü mama onerdi. Dün de rota için gittik bana laktazim damla yazdı ama almadım. Alerji doktoruma soyledim kesinlikle gerek yok bağırsak tembelliği yapar alerjiyle ne ilgisi var bunun dedi. Bundan sonra mecbur kalmadıkça çocuk doktoruna gitmemeye karar verdim. Sağlık ocağındaki bile daha mantıklı konusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…