2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya ben.uc damla.kullanıyorum relaktaz. Kaledion zinco relaktazi birakicam bitince laktoz intoleransı icin zaten laktaizimde ayni mantik süt tuketmeyende laktaz.ne arar haksizmiyim suan anne sutu gecis donemindeyim daha bugun tam anlamiyla diyete basladim etkisi ne zaman.cikar bilmiyorum ama aptamil as veriyorum igrenc kokuyor yemiyor haliyle

Yalniz keci sütü onermesi market mamasi.onermesine bayildim mantigina

Canım yaptirabilirsin hatta çok gerekliyse antibiyotik de veriyorlar bn yaptırdım mecburen kırıldı disim protez dış yapıldı

keçi sütü anne sütüne en yakın sütmüş ve inek sütü ile keçi sütünün içeriği farklı ama anne sütü içen bebeğe hazır mama önerilmesini garipsedim. genelde anneyi özel diete koyarlar inek sütü ve ürünlerini anne yemez hata süt ürünlerinden hiçbirini yemez... arkadaşımı o şekilde yönlendirmişti doktor..

Bana da alerji doktorum dedi ki bu laktozu parçalayan damlalar bağırsağın yaptığı işlevi yapıyormuş e öyle olunca da bağırsak böbrek üstü bezleri çalışmıyor tembellesiyormus. Bir de zaten diyete girdiğim için gerek yokmuş böyle şeylere hatta bu doktoruma metsil kullanıyorum deyince hayret Avrupai damlalardan vermemiş ,metsil eskiden doktorların verdiği damlaydi ama yurt dışından damlalar girince doktorlar metsilin yüzüne bakmadı falan dedi.bir de bu aylarda meme reddi olmasın diye Los ortamda gerekirse duvara karşı emzir dikkati dağılmasın ,örtü kullan emzirirken dedi.senin kolundaki v.s en ufak değişiklik bebeği bu aylarda çok etkiler dedi

Aynen ben de şuan diyetteyim çok şükür şikayetlerim çok azaldi

Doktor relaktazi birak dedi zaten bırakıcam bende dikkat eve cok.dağılıyor of of

Persembe devlete dişe randevu aldim, unutmazsam sorar yazarım kızlar

Emerken de kalori harciyor, bence doktoruna danisin emme suresi ayı ile uyumlu mu diye.
Emme süresi çok uzun dedi doktor, yemene dikkat et. Yoğurt yumurta ye, zamanında beslen diyor. Sanki evde hizmetçi varda yemek hazırlayacak ben çocuğa bakarken. Bir de bana kızıyor düzgün beslenmiyorum diye

Emme süresi çok uzun dedi doktor, yemene dikkat et. Yoğurt yumurta ye, zamanında beslen diyor. Sanki evde hizmetçi varda yemek hazırlayacak ben çocuğa bakarken. Bir de bana kızıyor düzgün beslenmiyorum diye
Kahvaltım bazen 2 yi buluyo bi tek akşamladı düzenli yiyebiliyorum bebekle zor malesef

Ben külotlu çorabı rahat bulmuyorum kaşıntı yapar diye düşünüyorum bunlarda kullanıyorum tulumların içine giydiriyorum çok rahat oluyo kızlar tavsiye ederim belini hiç sıkmıyo

Eklentiler

• Screenshot_20191126_154641.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…