2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bizim bayadır var mukuslu kaka gaz uyuyamama ishal karında gürültü hep var söylüyorum bağırsakları çalışıyor diyo eşimde ben doktra ilk söylediğimde dediğin gnu onemse edi doktr degistirdim ztn bunada soylucem

Emme süresi çok uzun dedi doktor, yemene dikkat et. Yoğurt yumurta ye, zamanında beslen diyor. Sanki evde hizmetçi varda yemek hazırlayacak ben çocuğa bakarken. Bir de bana kızıyor düzgün beslenmiyorum diye
Canım Bnde de aynı dert var düzenli beslenmiyon o yüzden sütun az diyorlar Bn afedersin wc ye gidemiyorum millet yemek ye diyor doktor da 1.5 saate indir dedi beslenme saatlerini az kilo aldılar diye biberonlari zor yıkıyorum

Ben daha hic kulotlu corap giydirmedim ya
Bn çok mu giydiriyorum bilmiyorum ama patikli pijama üstüne pantolon ve corap giydiriyorum üste de sıfır kol atlet üzerine uzun kol atlet ve sweat giydiriyorum genede gazdan kurtulamadık elleri burunları bakıyorum soğuk oluyor evim 23 derecede

Ben çok mu kalın giydiriyorum acaba diye düşündüm böyle yazınca siz. Üstüne uzun kollu zıbın+uzun kollu tişört giydiriyorum bazen yelekte giydiriyorum
Ya ben icinennormal kisa kollu ustune kalin uzun kollu bisey uyjudan uyandiysa muhakkak hirka... Ama evin icinde iki kat alt hic giydirmedim

H
Canım Bnde de aynı dert var düzenli beslenmiyon o yüzden sütun az diyorlar Bn afedersin wc ye gidemiyorum millet yemek ye diyor doktor da 1.5 saate indir dedi beslenme saatlerini az kilo aldılar diye biberonlari zor yıkıyorum
Aynen ya. Eşimin gelmesini bekliyorum çoğu zaman tuvalete gitmek için. Yapışık ikiz olduk bu ara. Meme+mamayla 700gr ı zor görüyoruz maalesef

Sadece anne sutu munaliyo suan seninki, doktor diyoki sadece anne sutu alan bebeklerde sumuksu yapi olmasi normal bilmiyorum valla artik sen gittin ni doktora
Evet sadce anne sutu yok bunun için gitmedim ama eskiden beri var internetten araştırdım laktoz alerjisi bütün belirtileri var bilmiyrm inşallah yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…