Alerji her bebekte farkli ozelliklerde olabiliyormus dokuntu ishal kusma vb vb bizde onlar yok mesela sadece yeme reddi karin gurultusu gaz uykuya dalamama mukuslu kaka ozellikle 1 haftadir ama.kakada kan yoktu fiziki uc hafta once temiz.çıkmıştı ayni test doktor bana güldü.bisey çıkmaz ama.neyse diye
Bizim bayadır var mukuslu kaka gaz uyuyamama ishal karında gürültü hep var söylüyorum bağırsakları çalışıyor diyo eşimde ben doktra ilk söylediğimde dediğin gnu onemse edi doktr degistirdim ztn bunada soylucem
Sadece anne sutu munaliyo suan seninki, doktor diyoki sadece anne sutu alan bebeklerde sumuksu yapi olmasi normal bilmiyorum valla artik sen gittin ni doktora
evet canim evde giydiriyorum ben disari giderken tulum aldim kislik onu ustune geciriyorum bide sapka tmm
normal evdeki kiyafeyin ustune kalin tukumu giydiriyorum disar cikarken
evet canim evde giydiriyorum ben disari giderken tulum aldim kislik onu ustune geciriyorum bide sapka tmm
normal evdeki kiyafeyin ustune kalin tukumu giydiriyorum disar cikarken
Emme süresi çok uzun dedi doktor, yemene dikkat et. Yoğurt yumurta ye, zamanında beslen diyor. Sanki evde hizmetçi varda yemek hazırlayacak ben çocuğa bakarken. Bir de bana kızıyor düzgün beslenmiyorum diye
Canım Bnde de aynı dert var düzenli beslenmiyon o yüzden sütun az diyorlar Bn afedersin wc ye gidemiyorum millet yemek ye diyor doktor da 1.5 saate indir dedi beslenme saatlerini az kilo aldılar diye biberonlari zor yıkıyorum
Bn çok mu giydiriyorum bilmiyorum ama patikli pijama üstüne pantolon ve corap giydiriyorum üste de sıfır kol atlet üzerine uzun kol atlet ve sweat giydiriyorum genede gazdan kurtulamadık elleri burunları bakıyorum soğuk oluyor evim 23 derecede
Canım Bnde de aynı dert var düzenli beslenmiyon o yüzden sütun az diyorlar Bn afedersin wc ye gidemiyorum millet yemek ye diyor doktor da 1.5 saate indir dedi beslenme saatlerini az kilo aldılar diye biberonlari zor yıkıyorum
Sadece anne sutu munaliyo suan seninki, doktor diyoki sadece anne sutu alan bebeklerde sumuksu yapi olmasi normal bilmiyorum valla artik sen gittin ni doktora
Evet sadce anne sutu yok bunun için gitmedim ama eskiden beri var internetten araştırdım laktoz alerjisi bütün belirtileri var bilmiyrm inşallah yoktur