2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bende bugun pijama altina kulotlu corap giydirdim artik havalar serinledi uzerine de atlet, tişört ve yelek giydiriyorum.
bende bugun pijama altina kulotlu corap giydirdim artik havalar serinledi uzerine de atlet, tişört ve yelek giydiriyorum.
İnan varya gecen haftasonu afedersin g... Ter damliyodu tshirtle geziyodum cocuga ikinci kati giydirmek aklima bile gelmedi ama bugun codden giydiirdim hawalar sogumus

Kızlar 1 haftadır çok kötüydük hiç uyumuyo tüm düzeni bozuldu eşim dedi ki biz kan ilacını verince çocuk böyle yapmaya başladı dedi benim hiç aklıma gelmemişti biraz araştırdım şok oldum çoğu kişi aynı şeyi yazmış sanki farklı çocuk geldi tüm huyu değişti uyku falan yok tecrübeli anneler sizdede daha önce böyle olmuş muydu oğlum çok değişti çok yorulduk 1 haftada

Emme süresi çok uzun dedi doktor, yemene dikkat et. Yoğurt yumurta ye, zamanında beslen diyor. Sanki evde hizmetçi varda yemek hazırlayacak ben çocuğa bakarken. Bir de bana kızıyor düzgün beslenmiyorum diye
Benim kizimda uzun emiyor.Senin beslenmen ile emne süresinin ilgisini anlayamadım canim

H

Aynen ya. Eşimin gelmesini bekliyorum çoğu zaman tuvalete gitmek için. Yapışık ikiz olduk bu ara. Meme+mamayla 700gr ı zor görüyoruz maalesef
Senin iyi gene bnmkiler biri480 gr biri 600 biri almış zorla yediriyorum yemiyorlar ins ek gıdada yerlerde rahat ederiz hepimizin bebeklerde birkacgundur ayran yapıp veriyorum çok seviyorlar ve bağırsakları düzene girdi yoğurt sayesinde

Ben çok mu kalın giydiriyorum acaba diye düşündüm böyle yazınca siz. Üstüne uzun kollu zıbın+uzun kollu tişört giydiriyorum bazen yelekte giydiriyorum
ben iki bady biri kolsuz biri kollu giydiryrm bi kulotlu corap .ustune ya tulum yada alt ust takim ve yelek giydiryrm canim terlemediktn
sinra zarari olmaz

Doktor arkadaşımla konuştum devletin verdiği devit3 de ve kan damlasında paraben varmış kabızlık huzursuzluk yaparmış kesinlikle hemen bırakıyorum başka marka kullanacağım

R Rzg14 canım ben yiyemedim kara buğdayı malesef soğanlı tereyağlı bulgur pilavı şeklinde yaptım yiyemedim yoğurtla karıştırıp zorla yedim ama gideri yok malesef çok hevesle almıştım oysaki tahinli sütü çok övdüler onu içtim şimdi bakalım faydası olacak mı

O kadar çok istiyorum ki bir an önce ek gıdaya geçmeyi. Her tartıda üzülerek bekliyorum sonucu 3.5 ayda 3490dan 5800e geldik

Kuzum valla karabuğdayı ben de o şekilde yiyemedim Başka tarifler deneyeceğim, güzel olursa yazarım. Lakin karabuğday patlağı çok güzel, taze peynir ve dereotuyla çok güzel oluyor. Aralarda rezene içerken de tahin pekmeze banıp yiyorum çünkü kilo almak benim için bir hobi.

O kadar çok istiyorum ki bir an önce ek gıdaya geçmeyi. Her tartıda üzülerek bekliyorum sonucu 3.5 ayda 3490dan 5800e geldik
Bnmkiler biri 2200 gr dogdu 4. Ay kontrolunde 5900 biride 1970 dogdu kontrolde 5280 gr geldi çok mu az acaba doktor alt sınır dgl ama yakın dedi o kadar çok uğraşıyorum ki yesinler diye genede istediğimiz gibi kilo almadilar

Emme süresi çok uzun dedi doktor, yemene dikkat et. Yoğurt yumurta ye, zamanında beslen diyor. Sanki evde hizmetçi varda yemek hazırlayacak ben çocuğa bakarken. Bir de bana kızıyor düzgün beslenmiyorum diye
Yumurta haslayip dolaba atabilirsin, hızlı yemek
Bi de tost ekmegi ve kaşar alıp iclerini dizip ekmegin posetine geri koyarsin, sabah bu da hızlı oluyor. Ekmek arasi da yapilir ama aksam mesai lazim ona.
İstanbulda oturanlar suan patik giydiriyo msnz
Cok nadir; banyo sonrasi veya binaya cikacak garaja ineceksek falan.
Ben daha hic kulotlu corap giydirmedim ya
Ben de
Canım Bnde de aynı dert var düzenli beslenmiyon o yüzden sütun az diyorlar Bn afedersin wc ye gidemiyorum millet yemek ye diyor doktor da 1.5 saate indir dedi beslenme saatlerini az kilo aldılar diye biberonlari zor yıkıyorum
O beslenmediginden sütun az diyenler hayrina bi tencere yemek getirmez ama.
Sütüm fazla olmadığı için doymak için uzun süreli emiyor canım. Bazılarında mesela fışkırıyormuş emzirirken benimkinden damla damla akıyor.
Benim de hic fışkırmadi.
Neredeyse ayni dogup kilo almislar, bu kadar dert etme bence sorun değil, kilo alımı iyi gibi. Gunde 20gr ok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…