2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tabi bak bunlar alerji düzelince düzene bindi sanki bir ara gece saat başı kalkar miziklanirdi diyete başlayınca farklilasti
Aaa benımde bebegımde alerjı oldugunu düşünüyorum cunku yuzunce kucuk kucuk sıvılceler var gece de cok kalkıyor. Sızın nelere varmıs alerjınız

ben oyun halisina birakiyorum bazen 1 saat oynadığı bile oluyor bazende hemen sıkılıyor agliyor. bebek arabasini evde kullaniyorum zaten mutfakta işim varsa arabaya koyuyorum yanima getiriyorum hem konusuyoz hem işimi yapiyorum.Bazende kavga dövüş didisip geciniyoruz.

Aaa benımde bebegımde alerjı oldugunu düşünüyorum cunku yuzunce kucuk kucuk sıvılceler var gece de cok kalkıyor. Sızın nelere varmıs alerjınız
Ben de alerjiden şüpheleniyorum. Atopik dermatiti var, kaka mukuslu ve pütürsüz, her beslenme sonrası kusuyor, konak var. Bugün doktor atopik dermatit ve kusma için ilaç verdi geçmezse alerji testi yapalım dedi.

Krem olarak ne verdı foto paylastm bı bakar mısın
Krem hipokort sadece 5gün kullanıcakmışız. Evet paylaştığın fotograftaki gibi. Sen de götür istersen. Önemli olan bunların inatçı olmasıymış ki bizimki fazlasıyla inatçı asla geçmedi bir de bacağında bir bölge var kabuk bağlıyor gibi o da egzamaymış.

Biz saatmi maşallah sübhanallah nazar degmesin şimdi keskeeee benim olsa dicem

Benim oglumunda yanakları aynı böyleydi. Sağlık ocağının verdiği d vitamininde paraben olduğu için olmuş. Bırakınca geçmişti. D vitaminininden olabilir.
Ben ocean kullanıyorum bır haftadır hıc vermıyorum aslında oceana gecınce basladı doyebılır tam ıkı aylık ası olduk geldık bı ıkı tane vardı sonra boyle yayıldı

Ben ya oyun halısına yatırıyorum ya da park yatağımızı gittiğimiz yere götürüyorum örneğin mutfakta işim varsa alıyorum onunla yanıma bir yandan konuşuyorum onunla bir yandan ya işlerimi yapıyorum ya da yemek yiyorum. Ama tabii ki uzun vakitler yatmıyor. 10-15 dakika sonra sıkılıyor

Ben ocean kullanıyorum bır haftadır hıc vermıyorum aslında oceana gecınce basladı doyebılır tam ıkı aylık ası olduk geldık bı ıkı tane vardı sonra boyle yayıldı
Her gün yüzünü ıslak pamukla silip nemlendirici sürüyorum. Temiz olması da önemli. İnşallah kısa zamanda geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…