2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim vegaferondan memnun kaldiniz.mi ? Bize de verdiler saglikocaginda ama bu ilac iyi mi bilmiyorum
Kesinlikle ben memnun kalmadım oğlumu mahvetti aşırı huysuz yaptı bıraktım şimdi ferro sanal b aldım onu kullanacağım d vitamibide coledan-d3 kullanıyorum doktorunla görüşüp sende hangisi iyiyse onu kullanırsın canım

Günaydın cnm smdi uyudu bende kahvaltı yapmadan uyucam gözlerim kapanıyor ztn 1 saate kalmaz uyanır kıpırdaniyor sürekli huzursuz
Allah yardımcımız olsun bebelerden sonra 12 den önce kahvalti yaptigimi hatırlamıyorum illa sabah oyun oynanacak sonra uyuyorlar artık kahvaltıya geçiyorum bir bardak çay içiyorum ikinciyi icemeden başa sariyoruz

Kizlar icinde katki paraben vs olmayan kan damlasi ariyorum, sidefer iyiymis, sizin kullanip memnun kaldiginiz bildiginiz bi ilac var mi
bize newvit marka verdi doktor içinde katkı maddesi yok. sadece demir sülfat, su ve keçiboynuzu pekmezi var. D vitamini de aynı marka kullanıyorum o da katkısız.

dogdugundan beri en cok uyudugu bir gece gecirdik aksam 10 da uyudu gece 4 te uyandi karnini doyurdu uyudu 8 de uyandi biraz oynadik konustuk falan 10 da tekrar uyudu 11 30 da uyandi pasam.. hic bu kadar uyumamisti... dun gece oturma odasinda uyudu ben tv izledim esime dedim ben yatıyom uyaninca getirirsin 12 gibi yattim bizimki uyanmadi diye esimde de 4 e kadar beklemis

Hey masallah canim nazar deydiricen anlatma fazla

Ne zmn deliksiz uyuyacağız acaba çok özledim deliksiz şöyle 8 saat uyumayı artık 5 saat uyku bile lux bizler için bende geçen gece baktım kalkamıyorum oda resmen dönüyor zorla mutfaga gittim mama hazirladim eşime dedim sen kalk ver mamaları adam mutfaktan oda ya kolunda götürdü bayılacaktım yorgunluktan 3. Gün 2 Ser saat uyuyunca iflas etti beden Allahtan annem geldi bir hafta kdr kaldi da o ara toparladim şükür aman dikkat et hastalanma varsa seninde yakinin cagir gelsin birkacgun yardimci olsun dinlen sende

Surekli uyjusuzluk beni mahvetti ya ust uste ust uste yani surekli basim donuyo gercekten cok zoe senin yaninda benim.konusmam sacma biliyorum aanneme geliyorum arada canim ve emzirmeden emzirmeye geliuorum odaya ama her zaman degil tabii

Surekli uyjusuzluk beni mahvetti ya ust uste ust uste yani surekli basim donuyo gercekten cok zoe senin yaninda benim.konusmam sacma biliyorum aanneme geliyorum arada canim ve emzirmeden emzirmeye geliuorum odaya ama her zaman degil tabii
Ne kdr sanslisin yakinda annen keske bnmde yakında olsaydi ailem

Allah yardımcımız olsun bebelerden sonra 12 den önce kahvalti yaptigimi hatırlamıyorum illa sabah oyun oynanacak sonra uyuyorlar artık kahvaltıya geçiyorum bir bardak çay içiyorum ikinciyi icemeden başa sariyoruz
Amin cnm aynen sabah oyun oyalanacak sinra uyuncak ben çay demlemiyorum ztn hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…