Kesinlikle ben memnun kalmadım oğlumu mahvetti aşırı huysuz yaptı bıraktım şimdi ferro sanal b aldım onu kullanacağım d vitamibide coledan-d3 kullanıyorum doktorunla görüşüp sende hangisi iyiyse onu kullanırsın canım
Allah yardımcımız olsun bebelerden sonra 12 den önce kahvalti yaptigimi hatırlamıyorum illa sabah oyun oynanacak sonra uyuyorlar artık kahvaltıya geçiyorum bir bardak çay içiyorum ikinciyi icemeden başa sariyoruz
bize newvit marka verdi doktor içinde katkı maddesi yok. sadece demir sülfat, su ve keçiboynuzu pekmezi var. D vitamini de aynı marka kullanıyorum o da katkısız.
dogdugundan beri en cok uyudugu bir gece gecirdik aksam 10 da uyudu gece 4 te uyandi karnini doyurdu uyudu 8 de uyandi biraz oynadik konustuk falan 10 da tekrar uyudu 11 30 da uyandi pasam.. hic bu kadar uyumamisti... dun gece oturma odasinda uyudu ben tv izledim esime dedim ben yatıyom uyaninca getirirsin 12 gibi yattim bizimki uyanmadi diye esimde de 4 e kadar beklemis
Kizlar ben bugun o kadar kotu olmusumki ilk defa basima grldi bebegi biraktim artik esime oturma odasina gectim kapiyi kapadim tamamen ve uyudum en son agzimdan cikan ayakta duramiuorum dedim... Vallahi yasayacak kadar bile uyumuyorum ya onu farjettim yani
dogdugundan beri en cok uyudugu bir gece gecirdik aksam 10 da uyudu gece 4 te uyandi karnini doyurdu uyudu 8 de uyandi biraz oynadik konustuk falan 10 da tekrar uyudu 11 30 da uyandi pasam.. hic bu kadar uyumamisti... dun gece oturma odasinda uyudu ben tv izledim esime dedim ben yatıyom uyaninca getirirsin 12 gibi yattim bizimki uyanmadi diye esimde de 4 e kadar beklemis
Kizlar ben bugun o kadar kotu olmusumki ilk defa basima grldi bebegi biraktim artik esime oturma odasina gectim kapiyi kapadim tamamen ve uyudum en son agzimdan cikan ayakta duramiuorum dedim... Vallahi yasayacak kadar bile uyumuyorum ya onu farjettim yani
Ne zmn deliksiz uyuyacağız acaba çok özledim deliksiz şöyle 8 saat uyumayı artık 5 saat uyku bile lux bizler için bende geçen gece baktım kalkamıyorum oda resmen dönüyor zorla mutfaga gittim mama hazirladim eşime dedim sen kalk ver mamaları adam mutfaktan oda ya kolunda götürdü bayılacaktım yorgunluktan 3. Gün 2 Ser saat uyuyunca iflas etti beden Allahtan annem geldi bir hafta kdr kaldi da o ara toparladim şükür aman dikkat et hastalanma varsa seninde yakinin cagir gelsin birkacgun yardimci olsun dinlen sende
Ne zmn deliksiz uyuyacağız acaba çok özledim deliksiz şöyle 8 saat uyumayı artık 5 saat uyku bile lux bizler için bende geçen gece baktım kalkamıyorum oda resmen dönüyor zorla mutfaga gittim mama hazirladim eşime dedim sen kalk ver mamaları adam mutfaktan oda ya kolunda götürdü bayılacaktım yorgunluktan 3. Gün 2 Ser saat uyuyunca iflas etti beden Allahtan annem geldi bir hafta kdr kaldi da o ara toparladim şükür aman dikkat et hastalanma varsa seninde yakinin cagir gelsin birkacgun yardimci olsiun dinlen sende
Surekli uyjusuzluk beni mahvetti ya ust uste ust uste yani surekli basim donuyo gercekten cok zoe senin yaninda benim.konusmam sacma biliyorum aanneme geliyorum arada canim ve emzirmeden emzirmeye geliuorum odaya ama her zaman degil tabii
Surekli uyjusuzluk beni mahvetti ya ust uste ust uste yani surekli basim donuyo gercekten cok zoe senin yaninda benim.konusmam sacma biliyorum aanneme geliyorum arada canim ve emzirmeden emzirmeye geliuorum odaya ama her zaman degil tabii
Allah yardımcımız olsun bebelerden sonra 12 den önce kahvalti yaptigimi hatırlamıyorum illa sabah oyun oynanacak sonra uyuyorlar artık kahvaltıya geçiyorum bir bardak çay içiyorum ikinciyi icemeden başa sariyoruz