2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah ya keske benmkide sasrtasa beni bigün 3 saat uyusa onada raziyim

Insan dayanamicak kadr oluyor ama anlayan yok seni çok iyi anlıyorum cnm uyuyabildinmi bari biraz

Insan dayanamicak kadr oluyor ama anlayan yok seni çok iyi anlıyorum cnm uyuyabildinmi bari biraz
Uyudum canim vucut iflas etmis... Bugun guya annrmdeyim 1 de yattim 3 kere kalktim agladigi icin yine kalkmak zorunda kaliyorum belli bi sureden sonra susmuyo cunku.. ne diyelim Allah tum annelere kolaylik wersin

Çok ilginç bir gece. Hayatımda hiç bu kadar ağır grip olmamıştım, kız birkaç saat uyudu, ben ise şu an saat 04.05 ve gıdım uyuyamadım. Kendim çok umurumda değilim de ona geçecek diye ödüm kopuyor. Şimdi o da zırt pırt uyanmaya başladı. Lütfen artık sabah olsun. Hatta pazartesi sabahı olsun, evime gideyim.

Cok gecmis olsum canim ya maske takiyosun degil mi?

Hay yarabbim cok gecmis olsun geldi mi ust uste gelir... Maske al bari canim eczaneden ne diyelim

Allahim acil sifalar versin inşallah canim

Maske, sürekli el yıkama, bol bol emzirme işi tamam. Çok sağ olun kızlar ♥
Ben de cok fena grip olmustum o zaman 40 gunluktu 1 hafta surfu maske almjstim 7 tane her birini bir gun taktim attim yani doktor dedi oyle et diye hatta babasi da hastalandi ona da maske aldik dedigin gbi devamli da emdi gecmedi hastalik

bugun 1 aralik.. gecen yil bugun hamile oldugumu ogrenmistim ve seneye bugun 4 aylik falan olur bebegim diye dusunmustum zaten bugun de tam 4 aylik oldu kuzum
Ayyy ben de 28 kasimda hamile oldugumh ogrenmistim esimde yoktur oyle bisey deyip hali saha macina gitmisti o kadsr sevinmistimki onu bile takmamistim, simdi nerdeyse bokunu yicek cocugun

Uyudum canim vucut iflas etmis... Bugun guya annrmdeyim 1 de yattim 3 kere kalktim agladigi icin yine kalkmak zorunda kaliyorum belli bi sureden sonra susmuyo cunku.. ne diyelim Allah tum annelere kolaylik wersin
Amin cnm Rabbim dermansız dert vermesin. Gece illa kalkiyo ztn gündüz baksın annen gündüz uyu artk

kızlar burada ikinci çizgi çok silik de olsa görüyor musunuz yoksa ben hayal mi görüyorum?

Eklentiler

• 2CC94040-9E42-4815-AFED-06ED7D6C9764.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…