Arkadslar 12.hafta sonunda mi cinsyt görülüyor? 11. Haftam bitti çok merak edyrm ilk nasipse heves edyrm her şeye içimden kız geçiyor annem ablam da rüyasında kız grmstu. Siz ne hissdyrsnz
Hayır ölçmedi canım buradaki devlet hastaneleri yoğun oldukları için özelde yaptırın dediler üniversite hastanesi bile. ayrıntılı ultrason için şimdiden gün verdiler o kadar yoğun yani canım doktorlar önermese yaptırmayacaktım ama şuan kafam karıştı özelde ne kadar yaptılar
ben yaptırmakta fayda görüyorum. haa sonuç riskli çıkarsa da bunun bir olasılık olduğunu bilmek gerekiyor. yani kesin bir şey yok. oğlumda da yaptırmıştım bu bebeğimde de yaptıracağım. bir de bu bebeğimde kese küçük bir probleminin olmasından endişe ediyorum. kesin yaptıracağım gerçi doktorum ense kalınlığını ölçtü problem yok dedi ama yinede yaptıracağım.
bildiğim kadarıyla hangi kasıkta olduğu değil zaten kesenin solunda mı sağında mı ona göre belirleniyor. 7. haftadaki ultrason kağıdında kesenin neresinde bulunduğuna göre yani sağ kasıkta olup kesenin içinde solda olabilir bebe. ve evet haklısınız %85 doğruluğu var mesela benimki teoriye göre kız bakalım
Kızlar günaydın hayırlı cumalar . bugün kontrolüm var farklı bir doktora gidicem doktor değiştiricem sanırım. bugün yapar mı acaba ikili testi merak ediyorum 12+1 deyiz .
ben prima premium care kullanmıştım çok memnundum. hatta ıslaklık göstergesi baya işe yarıyor. 3 numaraya kadar premium kullandım. 3 numarada o yumuşak iç yüzey gidiyor petekli iç yüzey başlıyor. ben o petekli iç yüzeyi sevmedim. iz yapıyor popoda ondan sonra aktif bebek kullandım. bir dönemde külot bez kullandım anacım onu giydirmek daha zor. zaten 1 yaşından sonradır ayakta bez açıp kapayabiliyorum
Kızlar günaydın hayırlı cumalar . bugün kontrolüm var farklı bir doktora gidicem doktor değiştiricem sanırım. bugün yapar mı acaba ikili testi merak ediyorum 12+1 deyiz .
valla ben büyük sıpama aldım yeni 4 paket 112 li 549 tl verdim sanırım. baya bir bez almaya niyetim yok yani indirimi söyleyen ben değilim sadece bez tercihimi söyledim
Günaydınn kızlarrrr
Allahım bir iştah açılması evlere senlik.
Sabah kahvaltımı ettim 7.30 da
Geldim ise 10.30 olmadan yarım ekmek peynir domates gömdüm
Öğlen 13.00 de yine beslenme saatim:)
Kilom yok ama ağzım hic bos durmuyor ya
Aksma kadr tıkıstırıyorm resmennn
Günaydınn kızlarrrr
anlatımınıza çok güldüm. afiyet olsun. kilo alımınıza dikkat edin eğer hızlı gitmezse takılmayın çok. bir de ekmek çok kilo yapıyor ona dikkat edin. aralarda fındık fıstık yiyin hem sağlıklı yağlar omegalar gitsin bebişe hemde size az kilo yapar midenizi yatıştırır. bende ayrana takmış durumdayım. öyle serinletiyor ki içimi dolap ayran dolu evde
oğlum grip olmuş eşim doktora götürdü kan almışlar telefonda konuşmadı benimle sinirliydi. ateşi var çok kötü öksürüyor. ıhlamurda içmiyor bu çocuk hiç bana çekmemiş
anlatımınıza çok güldüm. afiyet olsun. kilo alımınıza dikkat edin eğer hızlı gitmezse takılmayın çok. bir de ekmek çok kilo yapıyor ona dikkat edin. aralarda fındık fıstık yiyin hem sağlıklı yağlar omegalar gitsin bebişe hemde size az kilo yapar midenizi yatıştırır. bende ayrana takmış durumdayım. öyle serinletiyor ki içimi dolap ayran dolu evde
:)
51.300 le hamile kaldım.Gecen ay 51.500 olmuşum.Dr yakıyorsn demek dedi.
Ben 2-3 kilo almışımdır diye çıktım tartıya:)Ama bu ay bilemiyorm.Aldım sanki
Ben de kefir günde 1 bardak iciyorm.Ferahlatyor.Drum 1 bardk içebilirsin dedi.
Canın eksi mi tatlı mı çekiyor diyorlar ben yemek diyorm
Bayagı ekmeği bana bana yiyeyim istiyormAllah sonumu hayır etsinn:)
oğlum grip olmuş eşim doktora götürdü kan almışlar telefonda konuşmadı benimle sinirliydi. ateşi var çok kötü öksürüyor. ıhlamurda içmiyor bu çocuk hiç bana çekmemiş
Günaydınn kızlarrrr
iste ben.
bulantilar azaldi bu kez de inanilmaz istahim acildi. yesem her ögün 1 ekmek yerim. o derece doymuyorum. birak 3 ögünu 6-8 ana ögün yiyebilirim. zor tutuyorum kendimi.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. İnsan ister istemez stres yapıyor. Bende bugün yaptırdım ikili testi kan sonucu 1 hafta sonra çıkacak inşallah sonuçlar iyidir
iste ben.
bulantilar azaldi bu kez de inanilmaz istahim acildi. yesem her ögün 1 ekmek yerim. o derece doymuyorum. birak 3 ögünu 6-8 ana ögün yiyebilirim. zor tutuyorum kendimi.
Ayy evet ya Allahtan erken uyuyakalıyorm yoksa bütün gece yerim yatana kadar