2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen banada çalışmak iyi geliyor rutin hayatına dönmek mutlu ediyor insanı aksi takdirde lohusalık uzayıp gidiyor

oğlum grip olmuş eşim doktora götürdü kan almışlar telefonda konuşmadı benimle sinirliydi. ateşi var çok kötü öksürüyor. ıhlamurda içmiyor bu çocuk hiç bana çekmemiş
Geçmiş olsun canım, ıhlamura elma ayva kabuğu falan katsan balla tatlandirsan içmez mi.

Sankoya gittim sevgi kandemire, şimdi 7.aya girene kadar devlete gitmeyi düşünüyorum. Daha sonra bi iki isim var doğum için aklimda özel hastane olarak. Sen kime gidiyorsun
Ben daha bir kere gıttım gec ogrendım yaşam da Şahin korkmaz cok kişi öneriyodu devlete oglum da gıttım hıc memnun kalmadım resmini bıle vermiyor ahır gbı herkes ıcerde

Geçmiş olsun canım, ıhlamura elma ayva kabuğu falan katsan balla tatlandirsan içmez mi.
demlenirken mi atayım elmayı falan belki içer öyle. tadını sevmiyor sanırım. ıhlamur içmiyorum ama kesik limon görse direk ağıza ilginç bir damak zevki

kızlar iş yerlerinize söylediniz mi hamileliğinizi ben dün söyledim patronuma zor bir kaç ay beni bekliyor yeni elemanlar alacağız
ben ilk başta söledim. bozuldu azcık. sa
Aynen yapcak bisey yok.adama bide süpriz olduğunu söylemek lazım ise başlarken tekrar düşünüyormusun dedi yok demistim.
benim ilk çocuk olmasına rağmen şok oldu patronum. hala tafraları devm ediyor başka şeyden yapıyor ama hamile olduğum için yaptığını anlıyorum.
şuan için bende geri dönmeyi düşünmüyorum ama izin bitince lohusalık hali ne olur bilmiyorum

Nasip canm aman sağlıklı olsunda kız erkek benim için önemli değil

Kızlar günaydın hayırlı cumalar . bugün kontrolüm var farklı bir doktora gidicem doktor değiştiricem sanırım. bugün yapar mı acaba ikili testi merak ediyorum 12+1 deyiz .
Hadi hayırlısı cnm kime gittin testinde ins güzel geçsin ins

Kızlar çıktım doktordan. Herşey normal dedi. Çok şükür kalp atışı var herşey yolunda. Ama hastane inanılmaz kötü ruhum daraldı. Çok kalabalık. Aslında sadece iğneyi yazdırmak için gelmiştim, daha önce nereye gittin iğneyi sana neresi başlattı , şimdi niye buraya geldin dedi. Sıkıştırdı beni burası bana daha yakın dedim. Neyse yazdı iğneyi. Şuan, 10+2 yim 2 li test zamanın gelmiş usg den randevu al Salı gel ölçümleri yapalım dedi.o kadar hızlı oldu bitti ki herşey anlamadım. Ben bu doktora devam etmeyi düşünmüyordum ki hem daha erken değil mi test ve ölçüm için ? Doktor da genç bişey denk geldi gitmesem bulur mu beni niye gelmedin diyebebeğimin resmini de vermedi zaten.

Gözün aydın cnm ins hep sağlıkla sorunsuz devam eder gebeliğin içine sinen biriyle devam et bence en azından insanın aklında soru işaretleri olmuyor içine sinince

nekadar ayıp ya insanların en güzel günlerini zehir ediyorlar.
Ben de söyledim ilk basta.Gayet sevindiler,normal karşıladılar.
Tabii rapor kullandığım günler azcık triplendiler ama bebeğimin sağlığıydı önemli olan hic sallamadım valla.

Gözün aydın cnm ins hep sağlıkla sorunsuz devam eder gebeliğin içine sinen biriyle devam et bence en azından insanın aklında soru işaretleri olmuyor içine sinince
Çok saol canm. Amin inşAllah. Aynen öyle doktor çok önemli benim doktorumun sigortayla anlaşması yok ilaçları ücretli oluyor o yüzden 10 gün de bir devlete ilaç yazdırmaya gidiyorum sürekli aynı doktora randevu denk getiremiyorum o yüzden biraz sıkıntılı oluyor bana.

Gözün aydın cnm
10+2 erken ya.12 de diye biliyorm ben. 2li tesst

Ben daha bir kere gıttım gec ogrendım yaşam da Şahin korkmaz cok kişi öneriyodu devlete oglum da gıttım hıc memnun kalmadım resmini bıle vermiyor ahır gbı herkes ıcerde
Vermiyorlar mi, hangisi canim bi tane doktor var sehitkamilde cok iyi tatli dilli ama ultrason kağıdı verilmezse iyi olmaz ya. Antepin dedigin gibi herkes bi arada bende sevmiyorum ama bi süre maddi olarak rahatlayana kadar devlete gideyim diyorum

Allah yardımcımız olsun canım

Salı bana da erken gibi geldi 10+6 oluyorsun galiba.
Ama bana da 11+1 de gel bakalım ikili test için dedi.
Erken mi acaba dedim ama sonucunda çağırdığına göre oluyordur herhalde.
Bir de ultrasonda 2 veya 3 gün önden görünüyor bizimki.
Belki sizinki de öyle olabilir.

Doktorun seni bulabileceğini sanmıyorum ama ben :)))

Kızlar ikili test sonucu için yorum yapar mısınız?

Free bhCG : 0.53 MoM
PAPP-A : 0.32 MoM
NT: 0.99mm, 0.66 MoM
CRL: 57mm
Bio kimyasal down sendrom riski: 1 : 248
Yaş riski: 1 : 219
Bio kimyasal Ewd-Patau sendrom riski: 1 : 630
Kombine down-sendrom riski: 1 : 1518
Kombine Edw-Patau sendrom riski: 1 : 7997

Bu arada kızlar dün yazamadım.
Dün kontrole gittik, 10+0 dık dün.
Doktor 10+2 veya 10+3 bu bebek dedi ısrarla.
Çok aşırı önemli bir fark değil zaten :)
Boyu 3.5 cm olmuş.
Çikolata yiyip elini kolunu ayaklarını görecektim güyaaa :))
İşte yoğundum, alelacele çıkıp gidince unuttum çikolata yemeyi.
Ama doktor baktı, maşallah çok hareketli bir bebek dedi, kımıl kımıldı sürekli:)
İlk defa bebeğe benzer halini ayaklarını ellerini gördük, çok değişikti:)
Kulağını bile gösterdi :)
Çok şükür bugünümüze.

Kızlar bu ay e bebekte her gün başka bir markada indirim var. Bugun prima bez ve çöp kovasıyla başlamış. Prima düşünmüyorum kesinlikle. Çöp kovasını gidip alacağım akşam eşimle şiddetle tavsiye ederim ürün yorumlarınuda okuyabilirsiniz siteden

ben hiç rapor izin almadım. sadece 2 saat doktor randevusu için alıyorum o kadar.
bende sallamıyorum yapçak bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…