2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben özelde yaptırdım canım kanı Acıbadem’e gönderiyorlarmış ama yarın 1 hafta olacak bakalım bekliyorum sonuçları. Herkesin değişik düşüncesi var ben yaptırmasam içim rahat etmezdi o yüzden yaptırdım. Sen bilirsin için nasıl rahat ederse öyle yap:) bu arada doktorun ense kalınlığını da mı ölçmedi canım?

Hayır ölçmedi canım buradaki devlet hastaneleri yoğun oldukları için özelde yaptırın dediler üniversite hastanesi bile. ayrıntılı ultrason için şimdiden gün verdiler o kadar yoğun yani canım doktorlar önermese yaptırmayacaktım ama şuan kafam karıştı özelde ne kadar yaptılar

158 tl verdik canım. Evet çok yoğunmuş gerçekten biz ilçedeyiz ondan galiba o kadar yoğunluk yok burada.

Ben özelde yaptırdım 150 tl ödedim

Kızlar bak aklınızda olsun bebek soldaysa erkek sağdaysa kız derler ve bu hep tutmuştur benim bebegim sol kasıkta ve yine erkek büyük ihtimal
ahhh canim hic duymamistim bunu , benim bir oglum var ( aralari 2 yas olucak nasipse) onun sagda mi solda mi oldugunu hatirliyamiyorum ama bu bebek solda eger erkek olursa dogrudur demektirrr cinsiyeti belli olunca haber veririm bakalim seninki de tutucak mi

peki burun kemigi ile ilgili bir şey dedi mi dr? bende onu merak ettim? sormak mı lazım acaba, burun kemigini goruyormusunuz doktor bey diye? cok da dr'ların isine karsımak istemiyorum ama beri yandan bir şey de atlanmasın diyorum, bilemdim. benimde iki hafta sonra ikili testim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…