2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba kızlar.. Hayırlı cumalar..

Kızlar günaydın hayırlı cumalar . bugün kontrolüm var farklı bir doktora gidicem doktor değiştiricem sanırım. bugün yapar mı acaba ikili testi merak ediyorum 12+1 deyiz .
Yapar bence canm 11-14 hafta arası yapılıyor sen 13. Haftaya başlamışsın tam zamanında gidiyorsun. İnşAllah güzel haberler alırsın. Yaz bize de.
oğlum grip olmuş eşim doktora götürdü kan almışlar telefonda konuşmadı benimle sinirliydi. ateşi var çok kötü öksürüyor. ıhlamurda içmiyor bu çocuk hiç bana çekmemiş
Çok geçmiş olsun çocukların hastalığı çok zor gerçekten Allah şifa versin. Kan aldırması zaten ayrı dert, Allah yardımcınız olsun. Ben işyerime söyledim 7 haftalık iken riskli olduğu için yerimi değiştirdiler o yüzden erken söyledim.

aynen keşke olmasalar hasta ama böyle böyle güçlenecek bağışıklıkları. valla benim yerimi değiştirmem mümkün değil ama erken söylememin sebebi, ekibin en başındaki ve yetkili eski mühendisi benim. ben gidip dönene kadar yerime yeni birilerini bırakmam lazım

Benim de canm sürekli yemek istiyor ama başlayınca 4-5 kaşıktan sonra içim almıyor. Canım bazen tuzlu istiyor bazen pasta tatlı çekiyor. Bakalım çok merak ediyorum cinsiyeti.
Bugün iğne yazdırmak için doktora gideceğim devletten randevu aldım. İçimde korku da var Bakalım inşAllah herşey yolundadır.

Evet iş akışı açısından erken söylemen çok iyi olmuş. Kişisel davranışlar da farklılık gösteriyor, en azından bilip ona göre davrasınlar.

Ben bulgur cok tükettim buara,kısır,meyhane pilavı cok yedim.Allahtan bulgur faydalı:)
Hayırlı haberlerle gel inss cnm

bende söyledim canım aynı durumdayım zor bir süreç bizi bekler :S
benim patronumda biliyor ve dogumdan sonra devam et biz seni idare ederiz 5 ay falan diyolar işim rahat ama bebegimi birakip da dönmek istemiyorum en azindan 1 sene calismam diye dusunuyordum

benim patronumda biliyor ve dogumdan sonra devam et biz seni idare ederiz 5 ay falan diyolar işim rahat ama bebegimi birakip da dönmek istemiyorum en azindan 1 sene calismam diye dusunuyordum
ben 6 aylıkken dönmüştüm. bunda daha erken dönmem gerekecek eleaman problemimiz var yetiştirilmiş insan yok. umarım öbürü kadar bu bebekle de yanında kalabilirim.

Ben bulgur cok tükettim buara,kısır,meyhane pilavı cok yedim.Allahtan bulgur faydalı:)
Hayırlı haberlerle gel inss cnm
Bulgur pilavına bayılıyorum bende. Ama çok gaz yapıyor,zaten kabızlık problemi de çekmeye başladım. Bakalım. Randevum 13.30 da çıkınca yazarım. Bu doktora ilk gidiyorum İnşAllah iğnemi de yazar, yazamam derse bu da ayrı bir dert.

tabi patronların pek işine gelmiyor aslında maddi kayıpları olmuyor. maası sgk ödüyor ama 16 hafta yoksun sonra süt izni falan fıstık. çok mutlu olmadıkları aşikar ama yapcak bir şey yok
Aynen yapcak bisey yok.adama bide süpriz olduğunu söylemek lazım ise başlarken tekrar düşünüyormusun dedi yok demistim.

ben 6 aylıkken dönmüştüm. bunda daha erken dönmem gerekecek eleaman problemimiz var yetiştirilmiş insan yok. umarım öbürü kadar bu bebekle de yanında kalabilirim.
Bende her ıkisinde de 3.5 aylıkken başladım. Sıkıntılı süreçler ne diyelim Allah bize kolaylık versin inşallah

Aynen yapcak bisey yok.adama bide süpriz olduğunu söylemek lazım ise başlarken tekrar düşünüyormusun dedi yok demistim.
hımm evet tabi bu kötü olmuş bende dedim sürpriz olduğunu. benim ilk bebeğimde burda çalışırken oldu bu ikinci. iki yılda bir doğuruyorum ben profili çiziyorum allahtan 7 yıldır aynı yerdeyim

Bende her ıkisinde de 3.5 aylıkken başladım. Sıkıntılı süreçler ne diyelim Allah bize kolaylık versin inşallah
ben ilk çok kötü olmuştum bırakıp dönmek istemedim hiç. ama çalışmak bana iyi geliyor evdeyken o lohusa halimden hiç çıkamıyorum sanki bunda erkenden dönmem lazım olacak çünkü yerime bakcak kimsem yok. işimden çıkmayı da göze alamıyorum iyi bir mevki ve maaşım var daha önemlisi mesaim zırtım pırtım yok. 9-6 çalışıyorum. hafta sonu tatilim var bunlar özelde bırakılmayacak özellikler ne yapalım hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…