2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günler geçmek bilmedi ama bekledim mecburen. inşallah beklediğime değer iyidir miniğim cinsiyetini çooook merak ediyorum yarın söylemezse doktor 1 ay daha beklemek zorunda kalıcam

Teşekkür ederimm cevabın için kuzum

insallah korktugun gibi olmaz cnm.

adaş olurlar canim tabi erkeklerse

insallah canim. benim de 12+3te randevu bakalim
Maalesef yarın hastaneye yatıcam doktor 12 gün daha sürecek böyle bunun ilaçla tedavisi Yok dedi. Cinsiyet hakkında da daha erken dedi. Sağlık olsun napalım

Maalesef yarın hastaneye yatıcam doktor 12 gün daha sürecek böyle bunun ilaçla tedavisi Yok dedi. Cinsiyet hakkında da daha erken dedi. Sağlık olsun napalım
Ah canım ya Allah yardımcın olsun bu son olur inşallah da sonra tamamen geçer

Canim doktor bana sınır 2.5 cm demişti seninkide sınırın altında çıkmış burun kemiğine bakti mi

2.5 mm mi dedi canım. Burun kemiği ile ilgili birşey demedi. Olumsuz birşey de demedi açıkçası. Ben nette biraz araştırınca evham yaptım. Bir daha Google dan hastalık araştırmıcam. Kafama takılan ben daha 11 +5teyim.yani biraz erken oldu 2 li test 12 yada 13 haftalarda daha fazlamı çıkar ki. Ay yaptırmayan arkadaşlara hak veriyorum şu an

Eger doktor birsey demediyse sorun yoktur bence olsa zaten söylerdi benim bir yerim ağrıyor bakıyorum google da düşükten dolayı ağrır diyor baska birseye bakıyorum yine can sıkıyor bende artik bakmıyorum. Bende 11+1 de yaptırdım 0.98 cıktı ama ultrasonda 12+0 cıktı haftam bi ultrason kağıdından bak ordaki hafta kac yazıyor gönlünü ferah tut birsey olmaz inşallah

11 +5,le uyumlu çıktı haftam değerin altında olması yine de sevindirici tabi. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

İnşallah bende ara öğünleri atlıyorum ona dikkat edeyim bakalım kaç kilo alıcaz

Ben gördüm erkekti ve adı da ali yiğit diye söyledi babası ama gelin görün ki cinsiyetimiz belli değil ve babamız ali yiğit ismini beğenmedi yiğit sadece güzel diyor :))
Güzel isim aslında ali yiğit kaçıncı haftan cnm ne zmn belli olur cinsiyet bakalım çıkcak mi rüyan

Güzel isim aslında ali yiğit kaçıncı haftan cnm ne zmn belli olur cinsiyet bakalım çıkcak mi rüyan
Aslında 12+4 üncü haftadayım ama bugün doktora gittim ve 13+0 haftalık dedi bir kaç gün önden gidiyor bizimki cinsiyetle ilgili bir şey demedi doktor

Kızlar hepinize selam. İnşallah Bütün anne adayları iyidir. Benim bugün doktor randevum vardı. Normalde 12+4 günlük ama önden gidiyor 13+0 ultrasona göre cinsiyet için bir şey demedi doktor. Şöyle bir sıkıntım var ikili testi bulunduğum ildeki hiç bir devlet hastanesi yapamıyor. Özel hastanede yaptırıp yaptırmama konusunda kararsız kaldım önümde yaptırmak için bir haftam var. Aklım karıştı ben aslında pek yaptırma taraftarı değilim ama gittiğim iki doktorda yaptırmamdan yana. Siz özelde mi yaptırdınız devlette mi

Ben yarın yaptırıcam devlette canım tercih meselesi ama benim dr bana sormadı bile direk tahlilleri yaptır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…