2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Niye 10 günde bir canım iğne mi yazdiriyon

biz kontrolden geldik 13+0 olmuşuz çok şükür ense kalınlığı normal çıktı. cinsiyetini öğrenemedik 1 ay sonra inşallah
oh masallah.

gozun aydin cnm.
igne icin rapor cikartsan. saglik ocagi da yazar o zaman. 1 seferde 9 kutu alirsin.

masallah

Doktorun bir kere reçete yazdıysa bütün ilaçlarını gidip sağlık ocağında yazdırabilirsin canım.Her defasında hastaneye gitmene gerek yok.Ben bütün ialçlarımı iğnelerimi hep sağlık ocağına yazdırıyorum.Devletin karşıladığı bütün ilaçları yazabiliyor sağlık ocağı.

11-14 arasi yapiliyor test . Sali gunu tam 11+0 oluyorsunuz yapilabilir 11-12 hafta daha ideal sonuc oluyor diyorlar

Kızlar ikili test sonucu için yorum yapar mısınız?
Free bhCG : 0.53 MoM
PAPP-A : 0.32 MoM
NT: 0.99mm, 0.66 MoM
CRL: 57mm
Bio kimyasal down sendrom riski: 1 : 248
Yaş riski: 1 : 219
Bio kimyasal Ewd-Patau sendrom riski: 1 : 630
Kombine down-sendrom riski: 1 : 1518
Kombine Edw-Patau sendrom riski: 1 : 7997

Sizin yasinizda olan219 kisiden birinin bebegi down sendromlu dogacak demek oluyor bu. Diger rakamlarida bu sekilde degerlendirebilirsiniz. Risk yuksek mi yoksa normalmi bilemiyorum.verilen kagitta cut off degeri altindadir gibi bir ibare var mi acaba ? Saglikla kucagimiza aliriz umarim hepimiz

Cnm ne iğnesi yazdiriyon

Evet cut-off değerinin altındadır yazıyor. Cümlesiyle sağlıklı olarak alalım kucağımıza bebislerimizi.

Ah ah bende tam bi ekmek canavarıyım ekmek her saat yiyebilirim ama kilo çok alırım diye çok yemiyorum yoksa bayılıyorum peynir domates yemeğe :)

Selam bizde bugün 12+5 iz ikili test sonucu için gelmiştim bi umut belki cinsiyetini öğrenirim dedim ama malesef 3 hafta sonra artık
Sonuclarimiz iyiymis bir sıkıntı yok 4 gün önden gidiyor minigim ama doktor sorun değil dedi

Ah ah bende tam bi ekmek canavarıyım ekmek her saat yiyebilirim ama kilo çok alırım diye çok yemiyorum yoksa bayılıyorum peynir domates yemeğe :)

Sizin adınıza çok sevindim kızlar keşke benim de iştahım açılsa.Ben hala bulantı ve kusmalrla uğraşıyorum.Ne zaman geçecek diye dört gözle bekliyorum. ;(

ense kalinligi 0,99 cikmis gayet iyi
bebegin boyu 5.7 cm cikmis bu da gayet iyi görünüyor diger degerlerin anlamini bilmiyorm

masallah gozunuz aydin.

Ben eski premiere gıttım kadın doktordu 2 saniye baktı kapattırdı ne resım ne bsy ve odada kac kısı gelıyo

demlenirken mi atayım elmayı falan belki içer öyle. tadını sevmiyor sanırım. ıhlamur içmiyorum ama kesik limon görse direk ağıza ilginç bir damak zevki
Evet canım demlenirken. Ben öyle öyle alistirdim simdi icine bal bile koymuyorum sade iciyor severek

Hadi hayırlısı cnm kime gittin testinde ins güzel geçsin ins

amin canım. geldik kontrolden egepolde onur umut yücele gittik baya ilgiliydi sempatik bir doktor. baktı etti anlattı hoşumuza gitti. ense kalınlığı 1,3 dedi. burun kemiğide iyi dedi. kan verdim 1 hafta sonra çıkıyormuş. cinsiyet konusunda pek emin olmamakla birlikte bir tahminde bulundu bakalım hayırlısı netleşince yazarım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…