2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim bizimki rotarixmiş digerini 5. Ayda yapılacak dogru diyorsun yani

Kızlar 4 ayı doldurup ek gıdaya baslayan var mı?
Ay ben resmen korkuyorum ek gıdadan
Elma suyu verdi annem biraz bugun bahceden bizim organik
Sanki 4 aydır elma shot yapıyor cocuk
Hoop dedim yavas öyle bi icmek
ben 15 gundur biz.meyve yerken elmayi agzina dayiyorum emiyo bayiliyor hele dun agzindan cektikce basiyo yaygarayi

Bende yalatıyorm ama fazla degil
Annem 30 cc faln icirdi elma suyu
maslalah o biraz fazla olmus
zqten bende bikiyorum hatayi meyveyke baslatarak yapiyorum ama ne yapayim
ilk.meyve tadonca bebkler sebzeyi daha zor alisiyormis buyuk kizimda meyveci benim bende severim yemedigim meyve yoktur

maslalah o biraz fazla olmus
zqten bende bikiyorum hatayi meyveyke baslatarak yapiyorum ama ne yapayim
ilk.meyve tadonca bebkler sebzeyi daha zor alisiyormis buyuk kizimda meyveci benim bende severim yemedigim meyve yoktur
Aynen onuda okudum
İlk havuc verdiriyolar,o da tatlıkü
Brokoli vs gaz yapar,bilemedim ilk sebze ne verebiliriz

sekersizfistikezmesi efe gece gündüz uyur hic uyanmaz ruya goruyorum artik uykusuzluktan yahu yazarken titreme geldi çarpılcam
Ben ilk defa halusinasyon gordum kendjmi emziriyo saniyorum ve o sekilde duruyorum halbuki cocuk uyuyo bizim warya mahkemede sahitligimiz bile gecersiz sayilmali beyin calismiyo cunju baska alemlere gectik artik yakinda budha gibi ucacaz goklere

Ben ilk defa halusinasyon gordum kendjmi emziriyo saniyorum ve o sekilde duruyorum halbuki cocuk uyuyo bizim warya mahkemede sahitligimiz bile gecersiz sayilmali beyin calismiyo cunju baska alemlere gectik artik yakinda budha gibi ucacaz goklere
Ben dün gece yastığı emirdim bir baktım oğlan beşikte uyuyor,aynı gece beşik sallıyorum bir baktım beşik boş ,oğlan yanımızda uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…