2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar 4 ayı doldurup ek gıdaya baslayan var mı?
Ay ben resmen korkuyorum ek gıdadan
Elma suyu verdi annem biraz bugun bahceden bizim organik
Sanki 4 aydır elma shot yapıyor cocuk
Hoop dedim yavas öyle bi icmek
Bnmkiler 10 gün sonra 5. Ay i dolduruyor dün o kdr bunaldim ki akşama dek nerdeyse hiç yemediler ne meme ne mama yoğurtlu çorba yaptım tuzsuz yağsız blandirla ezip süzdüm yedirdim hiçbirşey yemeyen sipalar çorbayı sevdi yediler 3 haftadır da yoğurt hergun veriyorum arabada meyve sularından tatdiriyorum doktor duysa çorba verdiğimi kesin kızar ama napim ac mi dursun bebeler hiçbirşey yemiyorlar

Başladım canım Nosab'ın yolları taştan
Aynen sonuna kadar direndim, en son doğurdum ve ilk işe başladım galiba
Ben de yıllık izin +rapor düşünmüştüm de sonra yarım gün çalışma hakkımı kullanayım dedim.
2ay boyunca yarım gün çalışacağım sonra rapor ve yıllık izin durumuna bakacağım. Ek gıda sürecinde yanında olmak istedim. Şimdi sağılmış sütlerle idare edebiliyoruz.
Bugün poşet getirdim yanımda.
Kapak var canım.Buzdolabı da var.
süt birleştirme olayı kafama takılıyor aslında. Dolapta bekleyen 2 ayrı gün sağılan sütler birleştirilebilir mi? bi de buzdolabında olunca yağı üste toplanıyor ve şişeye yapışıyor. birleştirince verimli süt geçmiş olacak mı?
sağol canım sarılıyorum valla koynumda uyuttum dün öğle uykusunu özlemiş.

Bu %71 kim arkadaşım? Hangilerinizin bebeleri gece boyu uyuyor itiraf edin!
Biz değiliz biz her saat uyanıyoruz. Anamızın ağzına mıçıyoruz. 5te kolik sancımız tutuyor. 2 gündür 7 de kv ye veriyorum. duble türk kahvesi ile güne günaydın diyorum.

Ben dün gece yastığı emirdim bir baktım oğlan beşikte uyuyor,aynı gece beşik sallıyorum bir baktım beşik boş ,oğlan yanımızda uyuyor
bu çok iyi ya yastığı emzirmek miiiiiiiiii. Ben de gece artık yanıma alıp emziriyorum uyku sersemi. o da emip emip ağzından salmış. aSbah bi baktım çarşaf ıslak ve lekeli. Jeton sonra düştü.

E bebek baby&me 25 tanesi 20tl:)wee baby de uygun
Teşekkürler canım hem poşet hem kap sipariş verdim. Bugün evdeki poşetlerden getirmiştim.
Şuanda sağdığım sütler ile ertesi günü idare edebiliyorum.
Buzluktakilere gerek yok ama az daha büyüyünce ihtiyacım olacak sanırım.

Benimki 4 aylık grip diye yapmadı doktor, geçsin öyle yapalım dedi. Bu ay içerisinde yaptıramam sanırım 4. Ay aşısını olacak Pazartesi
Canım rota aşısı 3,5 ayı geçince yapılmıyor diye biliyorum ben.yinede en iyi doktorun bilir tabi.4.ay aşısı kombo bi aşıydı yanlış hatırlamıyorsam.hepsi bir yapılıyo mu bilmiyorum.bunu en iyi sağlık ocağı bilir

Sizinkiler de kendi kendilerine dönüyolar mı yalnız bırakamaz oldum artık. Sırt üstü bırakıyorum bir arkamı dönüyorum yüz üstü dönmüş bana bakıyor
oy maşallah. benimki henüz dönmüyor ama yatakda yan sekilde yatarken buluyorum tepine tepine yan yatıyor

3. Ayının başlarında grip oldu, şurup kullandık. O süre zarfında doktorumuz önce hastalığı geçsin dedi. Şimdi iyileşti ama vakitte geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…