2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben ilk defa halusinasyon gordum kendjmi emziriyo saniyorum ve o sekilde duruyorum halbuki cocuk uyuyo bizim warya mahkemede sahitligimiz bile gecersiz sayilmali beyin calismiyo cunju baska alemlere gectik artik yakinda budha gibi ucacaz goklere
Ben bir keresinde çocuk yerinde yatıyor, ayaklarımdan alıp yerine yatırmşım
Eşim naptın sen demiş, salladım uyudu yerine yatırdım demişim
Adam 1 hafta güldü yaaa

3. Ayının başlarında grip oldu, şurup kullandık. O süre zarfında doktorumuz önce hastalığı geçsin dedi. Şimdi iyileşti ama vakitte geçti
Sen yinede vakit kaybetmeden doktora götür sor yapabilir miyim diye.rota canlı aşı olduğu için gecikince yapılmıyor diğer aşılar gibi,benim bildiğim bu.doktor yapılabilir derse vakit kaybetmeden yaptır derim.tehlikeli bi hastalık çünkü rota

Selamlar herkes ve bebeleri iyidir inşallah
4 ay 8 günlük oldu artık adamım sağlık ocağı kan damlası verdi onu kullanmak istemedigim için almadım yan etkisi az doğal içerikli kullandığınız önerebileceğiniz damla var mı hanimlar

Kv batıl söylemler vol1: banyodan sonra emzirme ağzı kokar
Ayy bu sözü benim kayınvalidem de söylüyor ama takmıyorum. İlk günler banyosunu kayınvalidemle yaptırdık. Gelip önce karnını iyice doyur diyordu. Sonradan ağzı kokar deyince bende kendimi toparlayınca hiç takmadım kendi bildiğim gibi yaptım :)) gozlemlerime göre de çok doğurunca banyoda sarsılıyor ve sonra kusuyor zaten. Tam doyurmuyorum. Duştan sonra emzirince uyuyor zaten.

4. Ay aşısından sonra gel yapalım dedi doktorumuz

Kv batıl söylemler vol1: banyodan sonra emzirme ağzı kokar
Bir tane de benden gelsin o zaman hahahhaa
Emzirirken sakın yemek yeme çocuğa gaz yapar. ( emzirirken yemek zorunda kalıyorum çünkü her zaman yemek yemek için ayrıca vaktim olmuyor. )
Çocuğu kucağına alıp durma kendine bağlarsın sensiz yapamaz sonra
( buna çok sinir oluyorum. Tabii ki bana bağlansın, ben bunu çok isterim ama işteee..)
Bir de hıçkırdığı zaman kursak genişletiyor diyor

Kursak kısmı bizde de mevcut bir de yıkarken iyice ovalar çocuk büyüsün diyeçocuk bugün de kıpkırmızı oldu ovalanmaktan

Aman drlar zaten
Banada 5aydan önce gecme kendi basına dedi

Kız sebze çorbasından başlasaydın bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…