Ben ilk defa halusinasyon gordum kendjmi emziriyo saniyorum ve o sekilde duruyorum halbuki cocuk uyuyo bizim warya mahkemede sahitligimiz bile gecersiz sayilmali beyin calismiyo cunju baska alemlere gectik artik yakinda budha gibi ucacaz goklere
Ben bir keresinde çocuk yerinde yatıyor, ayaklarımdan alıp yerine yatırmşım
Eşim naptın sen demiş, salladım uyudu yerine yatırdım demişim
Adam 1 hafta güldü yaaa
Sen yinede vakit kaybetmeden doktora götür sor yapabilir miyim diye.rota canlı aşı olduğu için gecikince yapılmıyor diğer aşılar gibi,benim bildiğim bu.doktor yapılabilir derse vakit kaybetmeden yaptır derim.tehlikeli bi hastalık çünkü rota
Selamlar herkes ve bebeleri iyidir inşallah
4 ay 8 günlük oldu artık adamım sağlık ocağı kan damlası verdi onu kullanmak istemedigim için almadım yan etkisi az doğal içerikli kullandığınız önerebileceğiniz damla var mı hanimlar
Ayy bu sözü benim kayınvalidem de söylüyor ama takmıyorum. İlk günler banyosunu kayınvalidemle yaptırdık. Gelip önce karnını iyice doyur diyordu. Sonradan ağzı kokar deyince bende kendimi toparlayınca hiç takmadım kendi bildiğim gibi yaptım :)) gozlemlerime göre de çok doğurunca banyoda sarsılıyor ve sonra kusuyor zaten. Tam doyurmuyorum. Duştan sonra emzirince uyuyor zaten.
Sen yinede vakit kaybetmeden doktora götür sor yapabilir miyim diye.rota canlı aşı olduğu için gecikince yapılmıyor diğer aşılar gibi,benim bildiğim bu.doktor yapılabilir derse vakit kaybetmeden yaptır derim.tehlikeli bi hastalık çünkü rota
Bir tane de benden gelsin o zaman hahahhaa
Emzirirken sakın yemek yeme çocuğa gaz yapar. ( emzirirken yemek zorunda kalıyorum çünkü her zaman yemek yemek için ayrıca vaktim olmuyor. )
Çocuğu kucağına alıp durma kendine bağlarsın sensiz yapamaz sonra
( buna çok sinir oluyorum. Tabii ki bana bağlansın, ben bunu çok isterim ama işteee..)
Bir de hıçkırdığı zaman kursak genişletiyor diyor
Ben bir keresinde çocuk yerinde yatıyor, ayaklarımdan alıp yerine yatırmşım
Eşim naptın sen demiş, salladım uyudu yerine yatırdım demişim
Adam 1 hafta güldü yaaa
Bir tane de benden gelsin o zaman hahahhaa
Emzirirken sakın yemek yeme çocuğa gaz yapar. ( emzirirken yemek zorunda kalıyorum çünkü her zaman yemek yemek için ayrıca vaktim olmuyor. )
Çocuğu kucağına alıp durma kendine bağlarsın sensiz yapamaz sonra
( buna çok sinir oluyorum. Tabii ki bana bağlansın, ben bunu çok isterim ama işteee..)
Bir de hıçkırdığı zaman kursak genişletiyor diyor
Bnmkiler 10 gün sonra 5. Ay i dolduruyor dün o kdr bunaldim ki akşama dek nerdeyse hiç yemediler ne meme ne mama yoğurtlu çorba yaptım tuzsuz yağsız blandirla ezip süzdüm yedirdim hiçbirşey yemeyen sipalar çorbayı sevdi yediler 3 haftadır da yoğurt hergun veriyorum arabada meyve sularından tatdiriyorum doktor duysa çorba verdiğimi kesin kızar ama napim ac mi dursun bebeler hiçbirşey yemiyorlar
Bnmkiler 10 gün sonra 5. Ay i dolduruyor dün o kdr bunaldim ki akşama dek nerdeyse hiç yemediler ne meme ne mama yoğurtlu çorba yaptım tuzsuz yağsız blandirla ezip süzdüm yedirdim hiçbirşey yemeyen sipalar çorbayı sevdi yediler 3 haftadır da yoğurt hergun veriyorum arabada meyve sularından tatdiriyorum doktor duysa çorba verdiğimi kesin kızar ama napim ac mi dursun bebeler hiçbirşey yemiyorlar