2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çocuk silkelemek nedir ya bu insanlar ne kadar cahil ya cahil demeyelim de yoz düşünce geçen salatalik veriyordu zeki birisi efeye delirdim.görünce
Laf soyleyince biz de cocuk buyuttuk diyolar, buyukler cocuhun onlara ait oldugu gbi bi dusunceye kapiliuo bizim de cocugumuz gbi ve her seyi hak goruyolar laf edilmedigi surece ozellikle eslerin aileleri

Bombastk bi tarifle geldim
Bilenler vardır belki gecen arkadasım yap süt olsun demisti.
Notu görünce yaptım
1 su bardagı pekmez
2 bardak su
2 y.kasıgı un(nisasta da olur)
1 bardak kırılmıs ceviz
Puding yapar gibi karıstırıyoruz büttün malzemeyi.
Kaynayıp koyulasınca kapatıyoruz.
Ben üzerine kuru incirim de vardı azcık dogradım
Biraz kalorili ama zaten kalori göbek adımız oldu

Çocuk silkelemek nedir ya bu insanlar ne kadar cahil ya cahil demeyelim de yoz düşünce geçen salatalik veriyordu zeki birisi efeye delirdim.görünce
Ay özellikle kv de tayfası böyle . Aynı kadın kızının çocuklarına çok.bilgili anane oluveriyor. Biz öyle yapardık ,doktor ne bilecek. En sevdiğim laf da bak.kocani aslan gibi büyüttüm ,benim oğlum böyle büyüdü ne var oğlumda aslan gibi . Ay böyle büyümüş de iyiki başına bişey gelmeden bu yaşa gelmiş . Belki daha iyi buyuse bazı mağara adamı hareketleri de olmazdı

Benimki geçen elma vereyim mi o alerji yapmaz dedi bugün de diyorki iyi dayaniyorsun ben olsam hayatta diyet yapamazdim yaa işte çocuk böyle fedakarlıkla büyür sen pirinç unu basmışsın demek istiyorsun ama içinde kaliyore

E elfpeksimeti bir kufur geliyor ayyy bu çocuklar da tuhaf herşey değişmiş böylemi oluyor erkek.cocuk.sicak sevmez sarma donsun dimi aklima gelen suan en.son onu dedigi icin o diyet yaparım sütume ihtiyaci var cahilll denmiyor
C Can6 benimki su icmiyor tukuruyor ek.gida cok sancılı gecicek belli

Ben bir keresinde çocuk yerinde yatıyor, ayaklarımdan alıp yerine yatırmşım
Eşim naptın sen demiş, salladım uyudu yerine yatırdım demişim
Adam 1 hafta güldü yaaa
Onu ben 3 kere yaptm ayagmda salladm yerine yatırmaya kalktim bi kaç kere de üstüne yattım diye korkarak uyandım ağustos anneleri olarak siyirdik valla

Bebeği için en iyisini sadece annesi bilir. Kim kaç tane çocuk büyütmüş olursa olsun, annesi gibi kimse bilemez çocuğu. Aklıma geldikçe sinir oluyorum. Geçen de su niye içirmiyorsunuz diyordu
Ben de asiri sinirleniyorum sinirlenme diyolar sinirleniyorum durduramoyorum bazen hatta gece aklima geliyo sinirimden duramiyorum

Bizde de ayyyyyni hirka giydirme uyaninca erkek cocuk sicak sevmez senin yuzunden sicaga alisti diyolar bak kufur geliyo yazdikca

Yaaaa

Ben hiç vermedim su falan bakalım nasıl olacak bizimki inşallah hepimizin bebişi iştahlı sağlıklı olur bizleri uğraştırmaz

Benimki 4 aylik donmuyo suanda sadece yuzustu yatirdigimda donuyo sirtustunde kaplumbaga gbi debeleniyo
Yüz üstü de dönmüyor benimki. Sırt üstü yatirinca oturacak gibi kalkıyor bı sure kollarının desteğiyle öyle duruyo sonra geri yatıp ağlıyor kalkamadım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…