2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Suyu sevmezler genelde bebekler ek.gidaya zor gecegi anlamına gelmez canım panik yapma. Benimkiler öyleydi en azından

Yaw asidan sonraki huzursuzluk hic gecmedi lanet ettim bu ne ya vallahi besijci ayda asi yok diye seviniyodum doktor aradi 5. Ayda rotayi yapicaz unutma diye hay dedim.rotana da menenjit bilmemneyide karmasina da
Aksm cıldırdı uyumucam diye
Beyaz gürültü actım olmadı
Sıcak havlı olmadı
Ek mama yaptım olmadı
Attım besige artık dedim dur ozman
Battaniyeye sarılmıs uyumus
Kendi de perisan oldu aglamaktan
Gündüz yarım saat anca uyuyor artk

O kadar kötü mü ya pazartesi bizde olacağız korktum şimdiden
İlk aşıda hiçbir şey yaşamamıştık ama bu gözümü korkutuyor

aşı oldugu gun bizimki de cok huysuzdu. bu aksam anneme gittik bebis mutlu mesut cingiragi ile oynuyordu bizde cay falan içiyorduk sonra bebis dayisina dikkatle bakti basladi aglamaya ama nasil agliyor ilk defa boyle agladigini gördüm ic ceke ceke zor sakinlestirdim. keyfi yerine gelsin diye altina actim bezini degistirirken dayisini tekrar gordu yine deli gibi agladi götü ciplak evin icinde sakinlestirmeye calistik. baktik huysuzlasti hazirladik döndük evimize.

Ayyy Allah im cok kotu yaaa korkunc salingunu yapildi asi ve hala etkisinsuruyo

E elfpeksimeti Mysonismysun onu bilmem de esim.tam bir odun.cocuk susmuyor gelmis sustursana diyor al.dedim alamam dedi defoldu tv izliyor vallahi erkek.olmak.varmis dunyada
Çoğu aynı cnm al birini vur ötekine çocuk ağlıyor katılıyor içeri girdim neden almiyon dedim numaradan ağlıyor diyo her zorluğu anneler çeksin ama onlar dha çok seviyomuş gibi davransın

Çoğu aynı cnm al birini vur ötekine çocuk ağlıyor katılıyor içeri girdim neden almiyon dedim numaradan ağlıyor diyo her zorluğu anneler çeksin ama onlar dha çok seviyomuş gibi davransın
Bir de ben çalışyorum daha.napim demesi.yok mu hersey para sanki bu dunyada bayılmadan anlamazlar.bunlar.yorulduğunu

Bir de ben çalışyorum daha.napim demesi.yok mu hersey para sanki bu dunyada bayılmadan anlamazlar.bunlar.yorulduğunu
Aynen o var tabi sabh ise gidiyorum ben diyor az öncede tamam gidiyon sana sabahla diyen yok ama dediğin gibi bayılmadan anlamican herlde yorldugumu demistim bende yok anlamazlar ben pes ettim artk

Kızlar bir öküz de bende var dün akşam geldi dedim yardım et akşama dek bakıyon gene bakarsın dedi gitti pc nin basında oyun oynadı bugünde basım agiriyordu az bak uyuyayım dedim cocuklarida getirdi yanıma yatırdı öyle yatacakmışız sanki cocuk durduda bn akıl edemedim beraber yatmayı tövbe yarabbim delirtecek beni bari akşamları yardımcı ol demi yok o ise gidiyor yoruluyormus bn ne iş yapıyormuşum ki yoruluyormusum tam sinir

Sende bide 2 bebis yani hicmi acımıyor sana

Ben alistirdim akşam baba saati diye,alıp uçuruyor çocuğu . Onun yaptığı şeyi ben bilerek yapmıyorum ki o hareketi hep babasından istesin. Şimdilik tuttu taktigim akşam okuldan gelince babası seni çok ozledi diyip atıyorum kucağına. Benimki PC ile çok uğraşmıyor eğer oyun falan oynasaydi klorak dokerdim ince ince bozardim pcyi alsın oynasın sonra

Bizimki cok ahladigi icin aksam cok telaslaniyo kucakta gezdiriyo devamli yani tv falan izleyemiyo ayakta da sallar uyutmya calisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…