2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Peki bebegin kanının hamilelkte aynı oldgu yada farklı oldgu bir testte anlaslmyr mu? Çünkü kan grubmz aynı ise karnimdyken boşuna iğne neye zarar olur bilemyrm ve korkyrm.
Merhaba bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. o iğnenin içerisinde şayet bebek kan gurubu rh+ ise ve anneye o kan birşekilde bulaş olursa annenin oluşturacağı antikoru barındırıyor eğer kan herhangi bir yolla bulaşır ve annede bu iğne yapılmamış olursa vücut antikor üretir ve ömür boyu bu antikoru üretmeye devam eder yani artık sonraki gebeliklerinde rh+ bebeğinin sağlıkla doğması mümkün olmaz çoğunlukla. Ama eğer bu iğne yapılırsa vücut o antikoru üretmiyor sadece kısa süre kullanıyor gerekli hücreye bağlanıp işini bitirip vücuttan atılıyor zamanı gelince yani inanın o iğnenin ne size nede bebeğe bir zararı var ama faydası çok fazla ilk gebelikte kolay kolay kan bulaşmaz doğuma kadar ama garantisi de yok siz yinede tedbirinizi alın bu iğnenin tek etki ettiği yer anne vücudu bebeğin kanın pozitif olması bu iğneyle korkulacak bir durum oluşturmaz

Amin canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. Evet duydum onuda ama bu doktoru tercih ettik hakkımızda hayırlısı olsun.

Benimde yarın kontrolüm var. 2 li test yapılacak. Alttan muayene yapabilirim demişti doktorum. Bu şekilde yaptıran oldu mu hiç? 10 cm kistte var bende iyi huyluymuş sıkıntı yok dedi ama umarım herşey yolunda gider

Sevgili anneler eşinizle kan uyuşmazlığı olan var mi? Benim bldgm doğumdan sonra iğne yapılıyor ama doktor 24 hafta da iğne olacaksn dedi doktorma guvenyrm ama şaşırdım
canim benim bilgim yok.
kayinvalide A negatif. kayinpeder A pozitif. Esim.A pozitif. zamaninda dogum sonrasi yapmislat igneyi. simdi farkliliklar olmustur tabi tipta.

Sevgili anneler eşinizle kan uyuşmazlığı olan var mi? Benim bldgm doğumdan sonra iğne yapılıyor ama doktor 24 hafta da iğne olacaksn dedi doktorma guvenyrm ama şaşırdım
Benim var canm ilk gebeligim. Kanama olursa gel igne vururuz demişti doktorum. Dogumdan sonra oluyor genelde aslinda ama bilemedim

Ben eski premiere gıttım kadın doktordu 2 saniye baktı kapattırdı ne resım ne bsy ve odada kac kısı gelıyo
Evet canim malesef herkesi doluşturuyorlar odaya, ozel bi durum olsa insan konuşamıyor doktoruyla. Sehitkamil devlete gidecem ben bakalim nasil olcak

Kızlar pzt doktor randevum var ama nasıl geçecek zmn bilmiyorum bugün gene sancim var anlamadım ki kanama fln yok ama karnım ağrıyor korkuyorum ins bebekler iyidir neden böyle sancı oluyor ki bilgisi olan var mı neden olabilir

Benimde alttan yaptı bebeğe bir zararı olmadığını söyledi doktor ma bende kist fln yok

ayaklarini usutmus olabilirsin.
gaz yapacak birseyler yemis olabilirsin.
cok yorulmus olabilirsin.
fazla ayakta kalmis olabilirsin.
rahmin buyuyor ondan da olabilir

Bende de arada oluyor geçiiyor canım.Gaz sancısı olabilir.Benim genellikle öyle oluyor.

Benimde bu ara sancım çok oluyor ama gaz sancısı belli. Bebek bu haftalarda rahimden yukarı çıkmaya başlıyormuş belki o yüzdendir

Çok güzel anlatmssn çok sagol. Evhamlı bir anne adyym sanırım. Ilaç bile bir yere yarari varsa bir yere zararı var diye icmeyn biriyim. Inşallah bebeklerimiz sağlıkla gelirler

R Rzg14 gamibo Adlinaa kizlar bilmiyorum ama endişeleniyorum işte bu aralar sik sik yasamaya basladim sanciyi korkuyorum bilmiyorum çok mu evham yapiyorum zor tutuyorum heran kalkıp doktora gitmemek için ins dediginiz gibi gaz sancısı flndir da geçer

Eşimle benim aramda var ben daha önce kürtaj olduğum için olmuştum. Şimdi de doktorum herhangi bir kanama durumunda hemen iğneyi olman lazım dedi onun dışındada doğumda yapılacak tekrardan güvenin doktorunuza benimki de aynı şeyi söyledi

Peki bebegin kanının hamilelkte aynı oldgu yada farklı oldgu bir testte anlaslmyr mu? Çünkü kan grubmz aynı ise karnimdyken boşuna iğne neye zarar olur bilemyrm ve korkyrm.
Aynı olup olmadığını değilde anne ile bebek arasında kan alışverişi olumlu mu olumsuz yönde mi anlamak için indirek combest diye bi test yapılıyor bana ilk doktor randevumda yaptırdı doktorum şükür bir sıkıntı yok şimdilik

Gaz sancısı olabilir mi benimde her gece ağrıyor ve doktora sordum gazdan oluyor normal dedi bende çok endişe ediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…