2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Alışınca onlar bakcak sanki her türlü sen bakcan kime ne gönlüne göre yap geç
Kesinlikle. Dışarıdan herkes şöyle yapma böyle yapma diyorda işte lafta herkesinki. Kimseyi işime karıştırmıyorum zaten nasıl istiyorsam öyle yapıyorum. Hep söylüyorum bir çocuğu en iyi annesi tanır ve o yetiştirir :)

Son düzenleme:
Mochiyi bende duydum inceledimde süt sagma olayı için vakit bulamıyorum ki. Mamayı bırakmayı çok denedim ama durmuyor bizim afacan gerçi şuan geceleri hiç vermiyorum. 9 10 saat mama içmeden duruyor.
10 saat uyku muuuu maşallah ne güzel. Ben mama versem bile en fazla 3 saat uyuyor. O da şu sıralar atak haftası onu da uyumuyor.
Mochi de artı zaman ayırmana gerek yok. Emzirirken sağıyorsun. Çok pratik.

10 saat uyku muuuu maşallah ne güzel. Ben mama versem bile en fazla 3 saat uyuyor. O da şu sıralar atak haftası onu da uyumuyor.
Mochi de artı zaman ayırmana gerek yok. Emzirirken sağıyorsun. Çok pratik.
Ayh nerde canım 10 saat uyumuyor. Emiyor mama vermiyorum. Gece uyanıyor emiyor tekrar uyuyor. Mochiyi almayı çok düşündümde alsak işe yaramazsa diye almadık. Evde başka pompam var çünkü. Ama seninde yazılarını okuyunca tekrar alma noktasına geldim.

Harikaymis canim tesekkurler paylasimin icin. Yaa bi de hani emziren anne maymunla ona bakan bebek maymun vardi onu da sen mi paylasmistin bi daha bulamadim nerdeydi emzirirken hep aklima geliyor
dun instada bi video gördüm maymun yawrusunu doguruyo şıp diye sonra yaliyor temizliyor ardindan hemen emzirmeye basliyor emzirikende eşini yani plesantayi cikariyor agzim acik izledim annelik her canli isin ne kadar muhtesem bisey gercekten bir mucize.

sinemist57 harika sukurler olsun bu duyguyu nasip edene . Son zamanlarda yenidogmus bebegini sokaga birakanlarin haberleri beni mahvetti , hatta sokaga birakmaktan daha kötusü de olmus malesef aglamaktan gozlerim sisti gunlerce kendime gelemedim. Haber izlemiyorum artik. Annelik çok kutsal, cefâsi bile güzel, herkes onun kiymetini idrak edemiyor.

Amin canim sağol sana da insallah, 2 bebekle daha zor. Ben de kaynim gelmesin diye dua ediyorum. Aynen hic rahat edemiyor insan... bi de davetsiz oyle geliyorum demesi sinir etti iyice. Soguk nevale bi gelin olsaydim keske diyorum bazen..

Amin canim sağol sana da insallah, 2 bebekle daha zor. Ben de kaynim gelmesin diye dua ediyorum. Aynen hic rahat edemiyor insan... bi de davetsiz oyle geliyorum demesi sinir etti iyice. Soguk nevale bi gelin olsaydim keske diyorum bazen..
Soğuk da olsan gelirler canım ,kaçış yok biz Amerika'ya gitsek gelir misafir izni bitene kadar gitmez bunlar

Soguklukta ise yaramiyo canim merak etme

bende artik haber izlemek istemiyorum birkac gun once izledigimde 2 aylik bebegi dövmüşler bebek ölmüş içim parçalandı ya nasil bi vicdansizlik aklim almiyor. Benim kuzenimin 13 yildir bebegi olmuyor millet yawrusunu sokaklara atiyor.

Walla ben de pnu diycektim o kadar cok cocugu olmayan tanidugim varki nerelere gidiyolar cocugun olmasi icin millet dogurup bide satiyo cocuklarini

Ya kızlar 3ay 19gunluk bebek nerdeyse dik yatacak ,dik durmak dik oturmak istiyor kendini nasıl kaldırıyor ya ,hafif geri yatırınca bile kükrüyor
Benmkide öyle ya yatmayi bırak hafif oturur pozisyonda tututirn kafayı kaldiryor yoruluyorum hla yemek yiyemiyorum doğru düzgün uyku desen yok gazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…