Mochiyi bende duydum inceledimde süt sagma olayı için vakit bulamıyorum ki. Mamayı bırakmayı çok denedim ama durmuyor bizim afacan gerçi şuan geceleri hiç vermiyorum. 9 10 saat mama içmeden duruyor.
Uyanmıyor mu gece
Ya ben 3 saatte bir kalkıyorm gece mamaya,uyandırıp veriyorum.Altını al flan 1 saat geciyor.
Esim uyanmıyor sende kalkma diyor ama kıyamjyorm
Ama cidden göz altlarım cöktü yarım yamalak uyumakdan
Uyanmıyor mu gece
Ya ben 3 saatte bir kalkıyorm gece mamaya,uyandırıp veriyorum.Altını al flan 1 saat geciyor.
Anneler sizin bebeğiniz de yüzünü çok çiziyor mu? Benimkinin elleri hergün yüzünde, gözünde. Yanağını kaşımaya çalışıyor sanırım sebebi ne olabilir? Bez değiştirirken de bacaklarını çok çiziyor. Banyo yaptırırken göbeğini.. velhasıl sürekli kendini tırmalama halinde
Uyanmıyor mu gece
Uyanmıyor mu gece
Uyanıyor canım. Ama mama vermiyorum alıyorum hemen emziriyorum öyle tekrar uyuyor eskiden bende 4 saatte bir uyandırıp mama verirdim. Şimdi kendi ne zaman uyanırsa emziriyorum öyle uyuyor. Bazende saat başı uyanıyor ya da 2 saatte bir o zamanda 4 saat geçince mama veriyorum. Ama nadiren gece mama veriyorum. En son 12 gibi veriyorum mamayı sabahta 9 10 gibi veriyorum. Arada emiyor yani.
Anneler sizin bebeğiniz de yüzünü çok çiziyor mu? Benimkinin elleri hergün yüzünde, gözünde. Yanağını kaşımaya çalışıyor sanırım sebebi ne olabilir? Bez değiştirirken de bacaklarını çok çiziyor. Banyo yaptırırken göbeğini.. velhasıl sürekli kendini tırmalama halinde
Cidden nasıl alısırsa öyle gidiyo iyi yapmıssın
Benimki 3 saati gecsin kendi mamaya kalkıyor,annem pisik olmasın diye bez daha yarım cizgideyken acardı altını yenidogdugunda,bizimkide uykudan uyanıyor resmn ıslaksa altı
Gecen hafta pazar 90lı bez aldık yine bu hafta alcz
Onu asamadım ben,21.00 da uyıyor,24.00/de beslenme hadi onu atlıyorsam uyuyakalıp,3te kesin kalkıyorz.vicdan azabından da ölüyırm üstüne cocuk 6-7 saattir ac diye
Ay bunlar bana hep anamın kazıkları ya
Uyanıyor canım. Ama mama vermiyorum alıyorum hemen emziriyorum öyle tekrar uyuyor eskiden bende 4 saatte bir uyandırıp mama verirdim. Şimdi kendi ne zaman uyanırsa emziriyorum öyle uyuyor. Bazende saat başı uyanıyor ya da 2 saatte bir o zamanda 4 saat geçince mama veriyorum. Ama nadiren gece mama veriyorum. En son 12 gibi veriyorum mamayı sabahta 9 10 gibi veriyorum. Arada emiyor yani.
Ay sagim 3.5 aydir bıktım emmedi sipalar kaldirma arkadaş cocugu 6 saat sonra uyandırmadan ver yemegini alti dolu olmadıkça açma neden elliyorsun ki uyusun
İnşallah tekrar emer canım. Ama arkadaşlara katılıyorum sen uyandırma kendi uyanınca besleyip tekrar uyut. Gece uyansa bile altı çok dolu olmadıkça değiştirmiyorum. Çünkü uykusu açılıyor. Sonra hiçten uyumuyor. Benimde sabahları daha çok sütüm oluyor. Bu gece saat başı uyandı. Sürekli emdi. Şuanda ayağımda sallıyorum uyuyacak inşallah.
Ay sagim 3.5 aydir bıktım emmedi sipalar kaldirma arkadaş cocugu 6 saat sonra uyandırmadan ver yemegini alti dolu olmadıkça açma neden elliyorsun ki uyusun
Kız kendi kalktı 2.5 da mamaya kalktım,6da aglayarak uyandı,mama verdik uyudu 9da kalktı.
Resmen beslenmeye uyanıyor
Bez konusunda da daha relax olmaya calısacagım.
Eve haciz gelcek Allah korusun bu kızın bez derdine