2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kız kendi kalktı 2.5 da mamaya kalktım,6da aglayarak uyandı,mama verdik uyudu 9da kalktı.
Resmen beslenmeye uyanıyor
Bez konusunda da daha relax olmaya calısacagım.
Eve haciz gelcek Allah korusun bu kızın bez derdine
Valla ben uyanırsa emziriyorum kendim kaldıramıyorum emzirmek içinde 2 aydırda geceleri altını açmıyorum sabah 6 buçuk gibi uyanıyo o ara değiştiriyorum 1 saat falan oynuyoruz tekrar uyuyoruz bencede rahat ol kuzum

Bukadr ıhtimam gösteriyorm bu hafta cocugun popo pisik olduHafif pıtırcık gibi
Kremler falan gecirdik cok sükür.
Doguda cocuklar corapsız gezerler bisey olmaz hikayesi.
Nekadr üzerine düsersen o kadr nazlı oluyır bu cocuklar

Bir kaç günde fark etti hemen,arada dokunan birşey olursa ertesi gün değişiyor kaka,yediklerime bakıp düzeltiyorum canim
Bir Rkadasimin kakada kan gordu fakat testte negatif cikti diyet yapti ve sikayetler azaldi diyor baya hemde ben yarindann itibaren diyet yapicM bisey kaybetmem

Bu dedigim arkadasomin sutu baya iyi cocukta kusma musma da yoktu
Kuzum sut kalitesi dedim.miktari demedim besleyici özelliği protein yag vb vb o anca testle analiz edilir zaten ama.mAntıklı sebze meyve et kuruyemiş kesersen besleyici olmaz

Kuzum sut kalitesi dedim.miktari demedim besleyici özelliği protein yag vb vb o anca testle analiz edilir zaten ama.mAntıklı sebze meyve et kuruyemiş kesersen besleyici olmaz
Anladim canim ben yine de 3 gun bi kesim denemekten zarar cikmaz zaten uykusuzluktan ac geziyorum sut urunu kesmek cok koymaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…