2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım süt kalitesini etkilemez bence,vegan olup emziren bebeği sağlıklı büyüyen de çok var.
tatlim.ama.ona gore ikame tahil yada baska seyler aliyorlar tamam kesinlikle tolere edilebilir o ayri bi konu ama.sahsen ben yapamam ayni kalori yada direkt aynisi

Bnde deli cesareti var sanirim bunlar 2 yaşına gitsin bir tane daha istiyorum ama o tek olsun ikiz olmasin :))
2 yas cok erken yuregime iner vallaaaa hha masallah bide sendekiler ikizzzz. Uykulari nasil canim ben de herkes uykusunu soruyorum gece bekcisi gbi

2 yas cok erken yuregime iner vallaaaa hha masallah bide sendekiler ikizzzz. Uykulari nasil canim ben de herkes uykusunu soruyorum gece bekcisi gbi
Şuan biri ayagimda :) gece 12 de mama veriyorum sonra 4 te uyanıyorlar mama
Yiyip uyuyorlar ve 6.30 - 7 arası uyanıyorlar 9 - 10 a dek uyku yok gunduz allah versin yarimsar saat 3 yada 4 kez uyuyorlar oyle iste cnm cok ta uykucu sayilmazlar yani valla cnm yas oldu 32 2 yıl sonra 34 oda olur mu olmaz mi nasip artik bunlarda tedaviyle oldu bnm ztn bebek manyağı biri olarak 4 yil sonra gelince bebeler doymuyorum hiç :)

E elfpeksimeti Mysonismysun ca degil.yalniz.kastim.bu arada ca demisken diyet yapanlar ca tableti aliyorsaniz.cogunda sut bilesimi.varmis osteocare diye bir tablette yok.ve baskka.bisey daha.tavuk.doner tavuk.sis gibi.yiyeceklerde.sut.yogurt marine oldugu icin sut.iceriyor doktor soylemisti.aklima.geldi

Ben tavuk da yemiyorum canım,zaten doğal olanını bulmak çok zor. Haftaya kan tahlili vericem bakalım vücut ne durumda aslında herşeyi ölçülü ve doğal aldığında vücut düşmüyor ben iki ay olacak neredeyse diyet yapalı ,vücudum kendini düşürmedi ,önceden en ufak b12eksiliginde hemen göz kararması v.s başlardı şimdi bakalım ne durumdayım

Tabiki ama su sorun dogru duzgun yemek yiyemeyen tek basina bakan esi.yardim.etmeyen anneler bakiniz birisi ben neden.çocuk firsat vermiyor versede kucakta yarim yamalak zaten.zor surec

Tabiki ama su sorun dogru duzgun yemek yiyemeyen tek basina bakan esi.yardim.etmeyen anneler bakiniz birisi ben neden.çocuk firsat vermiyor versede kucakta yarim yamalak zaten.zor surec
İki çocuklu arkadaşım bana şunu dedi,kocanın onemsemedigi çocuğa sen de çok düşüp kendini yıpratma,önce kendini düşün ,cocuga da çok düşünce ilerde nankör oluyor aynen bunları dedi valla tabi uygulanirsa

Yok anacım benim bebe royalgillerden
21.00 da mama verdim uyutmaya basladım 22.30 da artk aglamaktn sızdı uyudu
24.00 mamasına kaldırmadım valla,hic dermanım yoktu.
3 te feryat figan uyandı
Sanırsın günlerdir ac.Mamayı yiyor bide söyleniyor
Neden kaldırmadın der gibi viaviavia biseyler diyor
Mamayı yedi uyudu Allahtan.

Kardeş kaldırma uc oldu dedim 6 8 saate kadar onlar zaten durabiliyor kilosunun iki.katına ulaşan.bebekler

Haklı ama uygularsan dedigin gibi

İste gercektej aciktigi icin aglamistir sen dinlen o da dinlensin ne guzel

Kim bakacak la o zman cocuga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…