2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aslinda asiru anormal degil ama bunlarin iki baci oldugunu dusununce gercekten zor.. cok guzsl ve cok zor evet.. tedaviyle oldunugu bilmelerine ragmen kaynanator gormeye gelmedi mi hsyret wallahi

Aslinda asiru anormal degil ama bunlarin iki baci oldugunu dusununce gercekten zor.. cok guzsl ve cok zor evet.. tedaviyle oldunugu bilmelerine ragmen kaynanator gormeye gelmedi mi hsyret wallahi
Yok cnm gelmediler haftaya teşrif edecekmisler olmuyor diye kaç kez ağlattılar beni laflariyla oluncada hicbir önemi kalmadı demekki gelip psikolojimi yerle bir edip gidecekler bir yandan da daha iyi gelmemeleri ama insan genede önemsendigini bilmek görmek istiyor da bunlar da o düşünce yok

Yok cnm gelmediler haftaya teşrif edecekmisler olmuyor diye kaç kez ağlattılar beni laflariyla oluncada hicbir önemi kalmadı demekki gelip psikolojimi yerle bir edip gidecekler bir yandan da daha iyi gelmemeleri ama insan genede önemsendigini bilmek görmek istiyor da bunlar da o düşünce yok

Onu asamadım ben,21.00 da uyıyor,24.00/de beslenme hadi onu atlıyorsam uyuyakalıp,3te kesin kalkıyorz.vicdan azabından da ölüyırm üstüne cocuk 6-7 saattir ac diye
Ay bunlar bana hep anamın kazıkları ya
6 aydan sonra gece beslemesine hiç ihtiyacı olmayacak zaten.kaldirma bebeği uykusundan

Hayir kendi oglunuzun cocuklari onun da mi bi onemi yok yani yaziklar olsun bide aglatmislar...

Hayir kendi oglunuzun cocuklari onun da mi bi onemi yok yani yaziklar olsun bide aglatmislar...
Napcan cnm onlarda öyleler kotuluklerinden dgl ama benciller kendilerine gore ayarlıyorlar herşeyi kabullendim artık yapacak birşey yok ilk yıllar kendi anne babam gibi sever davranırdım artık sınırımı koyuyorum boşa dememişler herkes kendi değerini kendi belirler Allah canlarına saglik versin

En iyisini yapiyosun canim onlar yaptiklarknin farkina waramiyolar maalesef ne warkk bunda ssklinde

Gelmesinler İnan ki daha iyi, iki gündür bel ve baş ağrısı var,pembe akıntım oldu galiba adet olucam ama olamadım . Bir de evde misafirle uğraşmak zor,artık yemek bitimine yakın çocuk aglasin kaçayım diye dua eder oldum. Benim kv bugün başı ağrıyordu bir anda geçti gezmeye gitti dışarıya insan sinir oluyor

Haklisin cnm bizim sıkıntımız kendimize yetiyor birde misafir zor oluyor öyledir ztn ise yarayacak oldumular sıvışıyorlar hemen

Kendi annrnler yakin mi canim onlara kaciverswn

Arwien bugün Mochi geldi, iyi ki almışım. Elektrikli pompaya sinir oluyordum, bu en azından efor istemiyor. 30 cc çıktı şimdi ama zamanla artar da inşallah. Teşekkürler tavsiye için ♥
Elektrikli hangisiydi ve ne zaman sagim yapinca ne kadar cikiyordu/ bunda ne zaman sagim yapinca 30cc çıktı?
Yani detay verir misin?

Elektrikli hangisiydi ve ne zaman sagim yapinca ne kadar cikiyordu/ bunda ne zaman sagim yapinca 30cc çıktı?
Yani detay verir misin?

İkucum Mamajoo kullanıyordum, çok memnun olan da var ama ben çok memnun değilim, açıkçası sütümün yetersiz olduğunu düşünmüyorum, çünkü makine çekiyor çekiyor ilk anlarda geliyor sonra fosss. Ben elimle bi sıkıyorum hemen geliyor yani. Zaten 5 dakika anca sağıp sinirden bırakıyordum. Genelde günde rastgele bir kez sağıp buzluğa atıyordum anneme bırakırken falan süt bulunsun diye. Sağdığım zamana çok dikkat etmiyordum, yatmadan falan sağıyordum ama 50-100 arası çıkıyordu.

Bu mochi’yi bi göğsümü sağarken diğerine taktım, normalde ordan akan süt göğüs pedine gidip ziyan oluyordu. Şimdi hem o hafif vakumluyor hem de halihazırda akacak olan süt ziyan olmuyor. Daha iki kez kullandım ama işime yarar gibi.

He bende öyle akan bi süt hic olmadi. Ne zaman derken emzirdikten hemen sonra mi veya ne kadar sonra sagiyodun?
Bi yerden hastane tipi geldi, onu kullaniyorum 2-3 gündür, o da ilk anda bir gazla cekiyor sonra bisi gelmiyor, insani ikilemde bırakıyor. Bi memede hastane tipi bi memede lansinoh deneyecegim bir ara.
Hala 2-3dk emiyor oğlum, gece veya sekerleme yaparken uzun emiyor.

Yok ya emzirdikten sonra değil, birini emzirdiysem diğerini sağıyorum genelde. Emzirdikten sonra muhtemelen 3 damla çıkar. Bilmiyorum ben sağım makinelerinden verim alamıyorum, sen alırsın inşallah.

Seninkidemi meme reddi canım? Benim kizda emerken çığlık çığlığa ama pes etmicem bakalım eskiye dönecekmi

Merhaba Sat’a göre 26 haftalık hamileyim. şimdiye kadar her şey yolunda gidiyordu iki gün önce kontrole gittim doktor bebeğimin karın çevresinin iki hafta geriden geldiğini söyledi ecopirin verdi protein ağırlıklı beslen üç hafta sonra kontrole gel dedi. Çok endişeliyim ilk bebeğim olacak nasipse. Sizin sonraki süreç nasıl ilerledi bilgilendirir misiniz? Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…