- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Aslinda asiru anormal degil ama bunlarin iki baci oldugunu dusununce gercekten zor.. cok guzsl ve cok zor evet.. tedaviyle oldunugu bilmelerine ragmen kaynanator gormeye gelmedi mi hsyret wallahiŞuan biri ayagimda :) gece 12 de mama veriyorum sonra 4 te uyanıyorlar mama
Yiyip uyuyorlar ve 6.30 - 7 arası uyanıyorlar 9 - 10 a dek uyku yok gunduz allah versin yarimsar saat 3 yada 4 kez uyuyorlar oyle iste cnm cok ta uykucu sayilmazlar yani valla cnm yas oldu 32 2 yıl sonra 34 oda olur mu olmaz mi nasip artik bunlarda tedaviyle oldu bnm ztn bebek manyağı biri olarak 4 yil sonra gelince bebeler doymuyorum hiç :)
Yok cnm gelmediler haftaya teşrif edecekmisler olmuyor diye kaç kez ağlattılar beni laflariyla oluncada hicbir önemi kalmadı demekki gelip psikolojimi yerle bir edip gidecekler bir yandan da daha iyi gelmemeleri ama insan genede önemsendigini bilmek görmek istiyor da bunlar da o düşünce yokAslinda asiru anormal degil ama bunlarin iki baci oldugunu dusununce gercekten zor.. cok guzsl ve cok zor evet.. tedaviyle oldunugu bilmelerine ragmen kaynanator gormeye gelmedi mi hsyret wallahi
Yok cnm gelmediler haftaya teşrif edecekmisler olmuyor diye kaç kez ağlattılar beni laflariyla oluncada hicbir önemi kalmadı demekki gelip psikolojimi yerle bir edip gidecekler bir yandan da daha iyi gelmemeleri ama insan genede önemsendigini bilmek görmek istiyor da bunlar da o düşünce yokAslinda asiru anormal degil ama bunlarin iki baci oldugunu dusununce gercekten zor.. cok guzsl ve cok zor evet.. tedaviyle oldunugu bilmelerine ragmen kaynanator gormeye gelmedi mi hsyret wallahi
6 aydan sonra gece beslemesine hiç ihtiyacı olmayacak zaten.kaldirma bebeği uykusundanOnu asamadım ben,21.00 da uyıyor,24.00/de beslenme hadi onu atlıyorsam uyuyakalıp,3te kesin kalkıyorz.vicdan azabından da ölüyırm üstüne cocuk 6-7 saattir ac diye
Ay bunlar bana hep anamın kazıkları ya
Hayir kendi oglunuzun cocuklari onun da mi bi onemi yok yani yaziklar olsun bide aglatmislar...Yok cnm gelmediler haftaya teşrif edecekmisler olmuyor diye kaç kez ağlattılar beni laflariyla oluncada hicbir önemi kalmadı demekki gelip psikolojimi yerle bir edip gidecekler bir yandan da daha iyi gelmemeleri ama insan genede önemsendigini bilmek görmek istiyor da bunlar da o düşünce yok
Napcan cnm onlarda öyleler kotuluklerinden dgl ama benciller kendilerine gore ayarlıyorlar herşeyi kabullendim artık yapacak birşey yok ilk yıllar kendi anne babam gibi sever davranırdım artık sınırımı koyuyorum boşa dememişler herkes kendi değerini kendi belirler Allah canlarına saglik versinHayir kendi oglunuzun cocuklari onun da mi bi onemi yok yani yaziklar olsun bide aglatmislar...
En iyisini yapiyosun canim onlar yaptiklarknin farkina waramiyolar maalesef ne warkk bunda ssklindeNapcan cnm onlarda öyleler kotuluklerinden dgl ama benciller kendilerine gore ayarlıyorlar herşeyi kabullendim artık yapacak birşey yok ilk yıllar kendi anne babam gibi sever davranırdım artık sınırımı koyuyorum boşa dememişler herkes kendi değerini kendi belirler Allah canlarına saglik versin
Gelmesinler İnan ki daha iyi, iki gündür bel ve baş ağrısı var,pembe akıntım oldu galiba adet olucam ama olamadım . Bir de evde misafirle uğraşmak zor,artık yemek bitimine yakın çocuk aglasin kaçayım diye dua eder oldum. Benim kv bugün başı ağrıyordu bir anda geçti gezmeye gitti dışarıya insan sinir oluyorNapcan cnm onlarda öyleler kotuluklerinden dgl ama benciller kendilerine gore ayarlıyorlar herşeyi kabullendim artık yapacak birşey yok ilk yıllar kendi anne babam gibi sever davranırdım artık sınırımı koyuyorum boşa dememişler herkes kendi değerini kendi belirler Allah canlarına saglik versin
Haklisin cnm bizim sıkıntımız kendimize yetiyor birde misafir zor oluyor öyledir ztn ise yarayacak oldumular sıvışıyorlar hemenGelmesinler İnan ki daha iyi, iki gündür bel ve baş ağrısı var,pembe akıntım oldu galiba adet olucam ama olamadım . Bir de evde misafirle uğraşmak zor,artık yemek bitimine yakın çocuk aglasin kaçayım diye dua eder oldum. Benim kv bugün başı ağrıyordu bir anda geçti gezmeye gitti dışarıya insan sinir oluyor
Kendi annrnler yakin mi canim onlara kaciverswnGelmesinler İnan ki daha iyi, iki gündür bel ve baş ağrısı var,pembe akıntım oldu galiba adet olucam ama olamadım . Bir de evde misafirle uğraşmak zor,artık yemek bitimine yakın çocuk aglasin kaçayım diye dua eder oldum. Benim kv bugün başı ağrıyordu bir anda geçti gezmeye gitti dışarıya insan sinir oluyor
Elektrikli hangisiydi ve ne zaman sagim yapinca ne kadar cikiyordu/ bunda ne zaman sagim yapinca 30cc çıktı?Arwien bugün Mochi geldi, iyi ki almışım. Elektrikli pompaya sinir oluyordum, bu en azından efor istemiyor. 30 cc çıktı şimdi ama zamanla artar da inşallah. Teşekkürler tavsiye için ♥
Elektrikli hangisiydi ve ne zaman sagim yapinca ne kadar cikiyordu/ bunda ne zaman sagim yapinca 30cc çıktı?
Yani detay verir misin?
He bende öyle akan bi süt hic olmadi. Ne zaman derken emzirdikten hemen sonra mi veya ne kadar sonra sagiyodun?İkucum Mamajoo kullanıyordum, çok memnun olan da var ama ben çok memnun değilim, açıkçası sütümün yetersiz olduğunu düşünmüyorum, çünkü makine çekiyor çekiyor ilk anlarda geliyor sonra fosss. Ben elimle bi sıkıyorum hemen geliyor yani. Zaten 5 dakika anca sağıp sinirden bırakıyordum. Genelde günde rastgele bir kez sağıp buzluğa atıyordum anneme bırakırken falan süt bulunsun diye. Sağdığım zamana çok dikkat etmiyordum, yatmadan falan sağıyordum ama 50-100 arası çıkıyordu.
Bu mochi’yi bi göğsümü sağarken diğerine taktım, normalde ordan akan süt göğüs pedine gidip ziyan oluyordu. Şimdi hem o hafif vakumluyor hem de halihazırda akacak olan süt ziyan olmuyor. Daha iki kez kullandım ama işime yarar gibi.
He bende öyle akan bi süt hic olmadi. Ne zaman derken emzirdikten hemen sonra mi veya ne kadar sonra sagiyodun?
Bi yerden hastane tipi geldi, onu kullaniyorum 2-3 gündür, o da ilk anda bir gazla cekiyor sonra bisi gelmiyor, insani ikilemde bırakıyor. Bi memede hastane tipi bi memede lansinoh deneyecegim bir ara.
Hala 2-3dk emiyor oğlum, gece veya sekerleme yaparken uzun emiyor.
Sütü az olan birinde mochi işe yararmı sence?Arwien bugün Mochi geldi, iyi ki almışım. Elektrikli pompaya sinir oluyordum, bu en azından efor istemiyor. 30 cc çıktı şimdi ama zamanla artar da inşallah. Teşekkürler tavsiye için ♥
Seninkidemi meme reddi canım? Benim kizda emerken çığlık çığlığa ama pes etmicem bakalım eskiye dönecekmiHe bende öyle akan bi süt hic olmadi. Ne zaman derken emzirdikten hemen sonra mi veya ne kadar sonra sagiyodun?
Bi yerden hastane tipi geldi, onu kullaniyorum 2-3 gündür, o da ilk anda bir gazla cekiyor sonra bisi gelmiyor, insani ikilemde bırakıyor. Bi memede hastane tipi bi memede lansinoh deneyecegim bir ara.
Hala 2-3dk emiyor oğlum, gece veya sekerleme yaparken uzun emiyor.
Merhaba Sat’a göre 26 haftalık hamileyim. şimdiye kadar her şey yolunda gidiyordu iki gün önce kontrole gittim doktor bebeğimin karın çevresinin iki hafta geriden geldiğini söyledi ecopirin verdi protein ağırlıklı beslen üç hafta sonra kontrole gel dedi. Çok endişeliyim ilk bebeğim olacak nasipse. Sizin sonraki süreç nasıl ilerledi bilgilendirir misiniz? TeşekkürlerCanım uzuntunu cok ıyı anlıyorum ama kendı doktoruna guven yapısal olarak buyuk olabılır karın cevresı bızım 3 hafta gerı bende tam hasta ıdım bıtkın sekılde doktora gıttım bırde gerılık artmıs ıyıce mahvoldum sonra kımle konussam herkes pozıtıf dusun baska bırsey elınden gelmez dedı bende oyle yapıyorum belkıde sorun yoktur canım sadece utrastında oyle cıkar. Doktorun sana be derse o baska doktora gıtme kafanı karıstırır ıyıce kendını takıp eden bastan berı hangı doktorsa ona guven. Ben baska doktora gıttım ıyıce bızı kotu yaptı yok gelısım durmus yok buyuk hastaneye gıdı. Kendı doktorumda gordu gerılıgı ama ben dogumunuzu yaparm bazı doktorlar rısk almak ıstemıyor dıyor. Sende doktoruna guven kılosu fılan guzel masallah sorun yoktur ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?