2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Merhaba Sat’a göre 26 haftalık hamileyim. şimdiye kadar her şey yolunda gidiyordu iki gün önce kontrole gittim doktor bebeğimin karın çevresinin iki hafta geriden geldiğini söyledi ecopirin verdi protein ağırlıklı beslen üç hafta sonra kontrole gel dedi. Çok endişeliyim ilk bebeğim olacak nasipse. Sizde süreç nasıl ilerledi ? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler

ay kizlar 2 kizimda hasta kucugum hele gece hic iyumadi burunlari akiyor
bi de dis mi cikiyir anlamadim bi haftadr geceleri hiv uyumuyor ve alt damak sis gibi ayh hic hali yok kuzumun
Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin bnm de ödüm kopuyor hasta olurlar diye göğüsleri hirildiriyor çünkü napcam bilmiyorum yarın 5. Ay kontrolumuz var bakalım ne diycek

Canım 39+0 dogum yaptım 35 hafta uyumlu dogdu. Endıselı bır surec ama dısardan ne yapsan etkınetmıyor surecı bı sekılde ılerlıyor. 2600 42 cm dogdu sımdı gayet ıyı endıse edılecek bırsey yok zaten bırsey olsa doktorun müdahale eder. Son haftalar ıyıce endıselebmıstık nasıl olacak dıye gectı sukur

Seninkidemi meme reddi canım? Benim kizda emerken çığlık çığlığa ama pes etmicem bakalım eskiye dönecekmi
Bilmiyorum da baya huysuzlaniyor, söyleniyor almiyor veya zorla alıyor, uzun suredir de 2-3dk emiyor. Ben de degistire degistire daha uzun emzirmeye calisiyorum.

Sütü az olan birinde mochi işe yararmı sence?

Bence benim de aşırı sütüm yok ama iyi kötü bir şeyler çıktı bugün. Ben sadece anneme bırakıp bir yere gidebilmek için biriktiriyorum ama. Daha fazla süt gerekse hastane tipi falan kiralardım muhtemelen.

ay kizlar 2 kizimda hasta kucugum hele gece hic iyumadi burunlari akiyor
bi de dis mi cikiyir anlamadim bi haftadr geceleri hiv uyumuyor ve alt damak sis gibi ayh hic hali yok kuzumun

Ah kuzucum çok geçmiş olsun.

Bizim minişte de galiba alerji var Bugün bezinde mukus ve hafif kan vardı ilk kez. Mukus arada oluyordu ama, kan niye oldu birden anlamadım. Gaz problemi de yok, öyle ağlayan huysuz bir minnak değildir, sadece biraz uykusu sorunlu normalde. Ama bugün resmen daha keyifsizdi minnoşum. Kaç gündür de farklı bir şey yemedim aslında. Sadece dün öğlen içtiğim mercimek çorbası biraz bozulmuş gibiydi, yarıda bıraktım. Ondan da olabilir mi sizce?

Sevgili Efelihayat , Ankara'da önerebileceğin bebek alerji doktoru var mı tatlı kıs?

Kızlar bende üstüne görme yaşıyorum sanırım 15 gündür göğüs hassasiyeti bel ve kasık ağrısı Niğde yanması özellikle gece oluyor ve sürekli uyku hali yaşıyorum adetime 5 gün var ama az önce akıntıyla birlikte soluk pembe akıntım oldu üstüne görme olabilir mi düzenli adet görüyorum normalde 1 gün şaşmaz

Şimdi nasıl olacak peki? Kan testi mi yapıyorlar yoksa kakasına mı bakıyorlar canım?
Tatlımım kan.nasıldı öncelikle mukus normal gectik ıkınarak zorla yaptimi
bülent sekerel randevu anca alırsın acil dersen losante ayfer tuncer

Tatlımım kan.nasıldı öncelikle mukus normal gectik ıkınarak zorla yaptimi
bülent sekerel randevu anca alırsın acil dersen losante ayfer tuncer

Kan da böyle mukus gibi ve çok açık bi kırmızı renkteydi. Fotoğrafını çektim doktora göstereyim diye zaten Ikındı mı bilmiyorum yalnızken de yapmış olabilir zalımın kızı. Çok sağ ol yavrum

cok sagol canım
Allahim olan sutlerimi ze bereket versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…