ay kizlar 2 kizimda hasta kucugum hele gece hic iyumadi burunlari akiyor
bi de dis mi cikiyir anlamadim bi haftadr geceleri hiv uyumuyor ve alt damak sis gibi ayh hic hali yok kuzumun
arkadaslar dualarniza talibim muslumanin musluman din kardesine yapacagi dua kabul olur insallh
esim yarim bi basvuru yapacak tekrar ankaraya gelmek icin dua edin insallh isimiz rast gitsin
Kız kendi kalktı 2.5 da mamaya kalktım,6da aglayarak uyandı,mama verdik uyudu 9da kalktı.
Resmen beslenmeye uyanıyor
Bez konusunda da daha relax olmaya calısacagım.
Eve haciz gelcek Allah korusun bu kızın bez derdine
Arwien
bugün Mochi geldi, iyi ki almışım. Elektrikli pompaya sinir oluyordum, bu en azından efor istemiyor. 30 cc çıktı şimdi ama zamanla artar da inşallah. Teşekkürler tavsiye için ♥
Artar canım. Emzirerek yapmayı dene. Sabahları özellikle memeler dolu oluyor. O zaman tekini sağ. Eğer tek taraftaki yetmezse o sağdığını da verirsin. Sütünün oranını bilmiyorum ama beni gerçekten arttırdı ve çok kolaylık sağladı.
Başlarda benim de öyleydi 30 cc çalışmıyor bu bende diyip firmayı darladıydım sonra çözdüm olayı. İşteyim çantamda.
Eve gittiğimde tekini sağma makinasına tekine onu takıyorum. Mochi daha hızlı ve daha çok boşaltıyor göğsü. Tekli pompa alıp pişman olanlara da özellikle tavsiye ederim.
İkucum Mamajoo kullanıyordum, çok memnun olan da var ama ben çok memnun değilim, açıkçası sütümün yetersiz olduğunu düşünmüyorum, çünkü makine çekiyor çekiyor ilk anlarda geliyor sonra fosss. Ben elimle bi sıkıyorum hemen geliyor yani. Zaten 5 dakika anca sağıp sinirden bırakıyordum. Genelde günde rastgele bir kez sağıp buzluğa atıyordum anneme bırakırken falan süt bulunsun diye. Sağdığım zamana çok dikkat etmiyordum, yatmadan falan sağıyordum ama 50-100 arası çıkıyordu.
Bu mochi’yi bi göğsümü sağarken diğerine taktım, normalde ordan akan süt göğüs pedine gidip ziyan oluyordu. Şimdi hem o hafif vakumluyor hem de halihazırda akacak olan süt ziyan olmuyor. Daha iki kez kullandım ama işime yarar gibi.
He bende öyle akan bi süt hic olmadi. Ne zaman derken emzirdikten hemen sonra mi veya ne kadar sonra sagiyodun?
Bi yerden hastane tipi geldi, onu kullaniyorum 2-3 gündür, o da ilk anda bir gazla cekiyor sonra bisi gelmiyor, insani ikilemde bırakıyor. Bi memede hastane tipi bi memede lansinoh deneyecegim bir ara.
Hala 2-3dk emiyor oğlum, gece veya sekerleme yaparken uzun emiyor.
Benim sütüm azdı. Mama veriyordum. Tekini emzirerek aynı anda diğerinden mochi ile sağım yapıldığında meme ikiz uyarısı alıyormuş ve arttırıyormuş. İşyerindeki psikolog bana sağım yaparken bebeğinin videolarını izle ve ona konsantre ol dedi. Ben başta sütü arttırmak için önce meditasyon müziği ile duş alıp yine aynı müzik ile sağım yaptığımı biliyorum. Her türlü işlemi denedim yani. Çok şükür diyorum şuan.
Teyzeler bugün 5. Ay kontrolüne gittik 5730 gr 64 cm biri 6600 65 cm de diğer cimcime olmuş rotavirus asimizida yedik çok şükür sıkıntımız yok sağlıkları iyi tabi hastanede ins grip virüsü kapmadıysak hastane hasta bebek doluydu
Benim sütüm azdı. Mama veriyordum. Tekini emzirerek aynı anda diğerinden mochi ile sağım yapıldığında meme ikiz uyarısı alıyormuş ve arttırıyormuş. İşyerindeki psikolog bana sağım yaparken bebeğinin videolarını izle ve ona konsantre ol dedi. Ben başta sütü arttırmak için önce meditasyon müziği ile duş alıp yine aynı müzik ile sağım yaptığımı biliyorum. Her türlü işlemi denedim yani. Çok şükür diyorum şuan.
Eelfpeksimeti
Mercimek alerji mi yapıyormuş canım? Ben dün yemiştim bugün kakasında baya kan vardı. Birkaç gün önce de çikolata yemiştim 2damla vardı. Bu ikinci oldu( süt ürünlerini tamamen kesmeye karar verdim ama mercimekten biraz kalmıştı onu yedim bugün tekrar.
Hanımlar, uyku eğitimi konusunds ne düşünüyorsunuz? Ben şahsen çıvdıvmak üzereyim. Her gün yeni bir huy, yeni bir adet ediniyor. Bir ara her gece 4 buçuk gibi uyanıp uzun süre uyumuyordu. Hadi o geçti derken bu ara da 9 gibi falan uyuyor, aaa gece uykusuu diye seviniyorum, bi saat sonra çok dinç bi şekilde uyanıyor. Sonra en az iki saat aktivite. Hep memede durayım, beşiğe yatınca 20 dk sonra uyanayım. Yovuldum.....