2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kız kendi kalktı 2.5 da mamaya kalktım,6da aglayarak uyandı,mama verdik uyudu 9da kalktı.
Resmen beslenmeye uyanıyor
Bez konusunda da daha relax olmaya calısacagım.
Eve haciz gelcek Allah korusun bu kızın bez derdine
Ayy ne güzel ya maşallah. aralıkları iyi.

Arwien bugün Mochi geldi, iyi ki almışım. Elektrikli pompaya sinir oluyordum, bu en azından efor istemiyor. 30 cc çıktı şimdi ama zamanla artar da inşallah. Teşekkürler tavsiye için ♥
Artar canım. Emzirerek yapmayı dene. Sabahları özellikle memeler dolu oluyor. O zaman tekini sağ. Eğer tek taraftaki yetmezse o sağdığını da verirsin. Sütünün oranını bilmiyorum ama beni gerçekten arttırdı ve çok kolaylık sağladı.
Başlarda benim de öyleydi 30 cc çalışmıyor bu bende diyip firmayı darladıydım sonra çözdüm olayı. İşteyim çantamda.
Eve gittiğimde tekini sağma makinasına tekine onu takıyorum. Mochi daha hızlı ve daha çok boşaltıyor göğsü. Tekli pompa alıp pişman olanlara da özellikle tavsiye ederim.

aaa evet bak bende onu yazmışım senin yazını görmeden. Aynen tekli pompaylada işe arıyor.

15. dakikadan sonra tekrar süt akımı oluyor bende.

Sütü az olan birinde mochi işe yararmı sence?
Benim sütüm azdı. Mama veriyordum. Tekini emzirerek aynı anda diğerinden mochi ile sağım yapıldığında meme ikiz uyarısı alıyormuş ve arttırıyormuş. İşyerindeki psikolog bana sağım yaparken bebeğinin videolarını izle ve ona konsantre ol dedi. Ben başta sütü arttırmak için önce meditasyon müziği ile duş alıp yine aynı müzik ile sağım yaptığımı biliyorum. Her türlü işlemi denedim yani. Çok şükür diyorum şuan.

Normalde saginca cok cok az geliyordu moralimi bozdugu icin sagmayi birakmistim. Birde mochi alıp deneyeyim çok teşekkürler canım

E elfpeksimeti
Mercimek alerji mi yapıyormuş canım? Ben dün yemiştim bugün kakasında baya kan vardı. Birkaç gün önce de çikolata yemiştim 2damla vardı. Bu ikinci oldu( süt ürünlerini tamamen kesmeye karar verdim ama mercimekten biraz kalmıştı onu yedim bugün tekrar.

Hanımlar, uyku eğitimi konusunds ne düşünüyorsunuz? Ben şahsen çıvdıvmak üzereyim. Her gün yeni bir huy, yeni bir adet ediniyor. Bir ara her gece 4 buçuk gibi uyanıp uzun süre uyumuyordu. Hadi o geçti derken bu ara da 9 gibi falan uyuyor, aaa gece uykusuu diye seviniyorum, bi saat sonra çok dinç bi şekilde uyanıyor. Sonra en az iki saat aktivite. Hep memede durayım, beşiğe yatınca 20 dk sonra uyanayım. Yovuldum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…