- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Peki gece salliyo musin ben gece sallamiyorum hic canim gunduz salliyorum amaAy evet, bu sallama işi beni bitirdi. Beşiğinde sallıyorum ben, dalıyor mesela, durunca uyanıyor, ifrit oluyorum. Bir saatlik uykunun yarım saati benim sallamam zaten. İşimi gücümü yapamıyorum. Yeter artık hadlerini bilsinler
Mochinin mastit yaptığını okudum geçenlerde ne kadar doğru bilinmez. Öyle bir şikayetin oldu mu canım?Artar canım. Emzirerek yapmayı dene. Sabahları özellikle memeler dolu oluyor. O zaman tekini sağ. Eğer tek taraftaki yetmezse o sağdığını da verirsin. Sütünün oranını bilmiyorum ama beni gerçekten arttırdı ve çok kolaylık sağladı.
Başlarda benim de öyleydi 30 cc çalışmıyor bu bende diyip firmayı darladıydımsonra çözdüm olayı. İşteyim çantamda.
Eve gittiğimde tekini sağma makinasına tekine onu takıyorum. Mochi daha hızlı ve daha çok boşaltıyor göğsü. Tekli pompa alıp pişman olanlara da özellikle tavsiye ederim.
şifa olsun inşallah minnoşa.Günaydın kızlarr
Dün biz ıhlamur verdik biraz
Artk 4 aylık olduk,sekersiz tabi
Az icti ama alıssın istiyorm.
Kardesimin cocuklar icmiyor hic ıhlamur.
Hastalanınca cok sıkıntı cekiyor
Dra da sormadım valla
Kacamak yaptık
Dün çok kararlı davranarak işten geldikten sonra 2 uyku uyuttum yatak odasında yatağında sallamadan. Ama odadan çıkmadım. Uykusu gelene kadar yordum. Sonra battaniye ile kundak yaptım. Yüzünü sevdim. Emziğini verdim. yatırdım yatağına. Gösterinin üstüne battaniyeyi çektm azıcık. Gündüz böyle uyudu.Karartmalı perde yok bende. Fonları açtım çektim işe yaradı.Simdi sen suan sallamiyo musun canim kendiliginden mi uyuyo
Ben şu ana kadar hiç uykuda problem yaşamadım. Karnı tok olunca uykuya kendi geçiyor. Başlarda uyuması için sallıyordum ama gece beşik sallandıkça bende başında uyuyordum. Yaklaşık bir aydır bir düzen oturdu gibi. Akşam 9da emziriyorum doymazsa mama verip yatağına yatırıyorum. Uykuya kendinin dalmasını bekliyorum. Biz yatağıyla kendi yatağımızı birleştirdikBide ben sunu merak ediyorum meselasinemist57 anladigim kadariyla uyku prob masallah yok bebisin uyku duzeni nasil ve ayakta salliyo mhsun mesela gece kacta yatiyor kac saat uyuyor devamli uyaniyo mu... Uyku icin ozel bisey yapiyo musunuz... Bi tane uyju melegi bilmemneyi var instagramda simdi ismini soylemim kadin yazmiski bebegin uyumama nedeni sizsiziniz uyku uyumayi ogretemiyoshnuz yahu ben mesela uyjy egitimi fakan almamisim bebekligimde annem emzirirmis yatar uyurmusum hele bu aylardaakaam 8 de yatarmisim sabah 9 a kadar uyurmusum 1 kere mamaya kalkarnmisim annen bana egitim vermedi kadina yazdimki bunun da suclusu anneler dogru diyosunuz o zaman anlatin ne yapmamiz gerektigini yapalim yazdim beni engellemis dangalak
Canım 1 aylıkken bebeğim aldım.Mochinin mastit yaptığını okudum geçenlerde ne kadar doğru bilinmez. Öyle bir şikayetin oldu mu canım?
Çok haklısın canım. Danışmanlar o haftalarda eve misafir almayın, misafirliğe gitmeyin diyor. Sonraki haftalarda misafirlikte uyutuyorsun, sonra eve misafir gelince uyutuyorsun. Böyle böyle alışıyorlarmış.sekersizfistikezmesi Arwien benim bu uyku egitimiyle ilgili en buyuk cekincelerimdennbiri de eve gelen aile ahalisi ya da aileleri ziyaret misafirlik vs cocugun uykusu geliyor fakat dur biz gidince uyutursun gibi konusmalar oluyo bir diyorum iki diyorum beni dinleyen yok sinir cizmekte cok zorlaniliyo uyutmaya calisiyorum sevmeye geliyolar mesela yani haftada bir gun bile bolunse bence sorun
Farklı farklı forumlarda mastit yaptığı çokça yazılmış bende kullandığını görünce sorup öğrenmek istedimCanım 1 aylıkken bebeğim aldım.
Düzensiz olarak kullandım beceremedim attım kenara.
56 günlükken tatile gittik. Orda çok işime yarayınca düzenli sağmaya başladım. O gün bugündür mama vermiyorum. Bebeğim 3,5 aylık oldu. 1,5 aydır düzenli kullanıyorum. Hiç dediğin gibi bir sorunla karşılaşmadım. Aksine süt sağma makinamdan (lansinoh) daha fazla miktarda süt çıkartıyor. Mastit nasıl yapar bilemedim
İste o cok buyuk sorun canim 1 ay inkansiz hele anlatmaya calissam anlasilmaz zatenÇok haklısın canım. Danışmanlar o haftalarda eve misafir almayın, misafirliğe gitmeyin diyor. Sonraki haftalarda misafirlikte uyutuyorsun, sonra eve misafir gelince uyutuyorsun. Böyle böyle alışıyorlarmış.
Ama örneğin 1 ay hiç bir yere gitmeyip, kimseyi almıcan uyku saatlerinde eve.
Aslında vermiştirde kendide farkında değildirBide ben sunu merak ediyorum meselasinemist57 anladigim kadariyla uyku prob masallah yok bebisin uyku duzeni nasil ve ayakta salliyo mhsun mesela gece kacta yatiyor kac saat uyuyor devamli uyaniyo mu... Uyku icin ozel bisey yapiyo musunuz... Bi tane uyju melegi bilmemneyi var instagramda simdi ismini soylemim kadin yazmiski bebegin uyumama nedeni sizsiziniz uyku uyumayi ogretemiyoshnuz yahu ben mesela uyjy egitimi fakan almamisim bebekligimde annem emzirirmis yatar uyurmusum hele bu aylardaakaam 8 de yatarmisim sabah 9 a kadar uyurmusum 1 kere mamaya kalkarnmisim annen bana egitim vermedi kadina yazdimki bunun da suclusu anneler dogru diyosunuz o zaman anlatin ne yapmamiz gerektigini yapalim yazdim beni engellemis dangalak
Yapabilir neden dersen, süt üretimini arttırıyor, düzeni bozarsan fazla süt üretirsin bebek boşaltamazsa al sana mastit. Ben şimdi sağmazsam rahatsız hissediyorum kendimi. Sütü arttırdım ama şimdide tüketimimizle orantılı değilFarklı farklı forumlarda mastit yaptığı çokça yazılmış bende kullandığını görünce sorup öğrenmek istedim ☺
Uyuduğu kardır boşver. Hastalıkta da bozulur. Düzen hep bozulur sen yeniden kuracaksın. Çocuk çok sabır işi annecim.sekersizfistikezmesi Arwien bide bu uyku konusunda cok onemli bi adam var yabanci kim west yazmiski dis cikarmada verdiginiz egitim bozulacaktir ulan bozulacaksa niye verdim egitimi tekrar basa mi alacam
Onu çok iyi bilirim. Doğumdan sonra bebeğim yeteri kadar ememedi mastit oldum, şimdi de emiyor ama yeteri kadar süt gelmiyorYapabilir neden dersen, süt üretimini arttırıyor, düzeni bozarsan fazla süt üretirsin bebek boşaltamazsa al sana mastit. Ben şimdi sağmazsam rahatsız hissediyorum kendimi. Sütü arttırdım ama şimdide tüketimimizle orantılı değil
Anlasildi ustadUyuduğu kardır boşver. Hastalıkta da bozulur. Düzen hep bozulur sen yeniden kuracaksın. Çocuk çok sabır işi annecim.
Ben olmadım ama ilk başta olma yolunda ilerliyordum. Sıcak havlu duş sağma işlemleri ile kurtardım kendimi.Onu çok iyi bilirim. Doğumdan sonra bebeğim yeteri kadar ememedi mastit oldum, şimdi de emiyor ama yeteri kadar süt gelmiyor
hahahha sağol bacımmmAnlasildi ustad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?