2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Peki gece salliyo musin ben gece sallamiyorum hic canim gunduz salliyorum ama

Mochinin mastit yaptığını okudum geçenlerde ne kadar doğru bilinmez. Öyle bir şikayetin oldu mu canım?

sekersizfistikezmesi Arwien benim bu uyku egitimiyle ilgili en buyuk cekincelerimdennbiri de eve gelen aile ahalisi ya da aileleri ziyaret misafirlik vs cocugun uykusu geliyor fakat dur biz gidince uyutursun gibi konusmalar oluyo bir diyorum iki diyorum beni dinleyen yok sinir cizmekte cok zorlaniliyo uyutmaya calisiyorum sevmeye geliyolar mesela yani haftada bir gun bile bolunse bence sorun

Bide ben sunu merak ediyorum mesela sinemist57 anladigim kadariyla uyku prob masallah yok bebisin uyku duzeni nasil ve ayakta salliyo mhsun mesela gece kacta yatiyor kac saat uyuyor devamli uyaniyo mu... Uyku icin ozel bisey yapiyo musunuz... Bi tane uyju melegi bilmemneyi var instagramda simdi ismini soylemim kadin yazmiski bebegin uyumama nedeni sizsiziniz uyku uyumayi ogretemiyoshnuz yahu ben mesela uyjy egitimi fakan almamisim bebekligimde annem emzirirmis yatar uyurmusum hele bu aylardaakaam 8 de yatarmisim sabah 9 a kadar uyurmusum 1 kere mamaya kalkarnmisim annen bana egitim vermedi kadina yazdimki bunun da suclusu anneler dogru diyosunuz o zaman anlatin ne yapmamiz gerektigini yapalim yazdim beni engellemis dangalak

Simdi sen suan sallamiyo musun canim kendiliginden mi uyuyo
Dün çok kararlı davranarak işten geldikten sonra 2 uyku uyuttum yatak odasında yatağında sallamadan. Ama odadan çıkmadım. Uykusu gelene kadar yordum. Sonra battaniye ile kundak yaptım. Yüzünü sevdim. Emziğini verdim. yatırdım yatağına. Gösterinin üstüne battaniyeyi çektm azıcık. Gündüz böyle uyudu.Karartmalı perde yok bende. Fonları açtım çektim işe yaradı.
Akşamda uyku sinyali verince yine yatak odasına götürdüm.Emzirme, alt alma, tulum rutini yaptık. Aynı şekilde koydum yatağına. Pişpiş uygulaması açtım telefondan.Yanında bekledim yarım saat uyudu. Dün hiç sallamadım.Ama sabahtan kv sallıyor

Ben şu ana kadar hiç uykuda problem yaşamadım. Karnı tok olunca uykuya kendi geçiyor. Başlarda uyuması için sallıyordum ama gece beşik sallandıkça bende başında uyuyordum. Yaklaşık bir aydır bir düzen oturdu gibi. Akşam 9da emziriyorum doymazsa mama verip yatağına yatırıyorum. Uykuya kendinin dalmasını bekliyorum. Biz yatağıyla kendi yatağımızı birleştirdik bende yatıyorum. Eğer ağlarsa alıp kucağımda gezdiriyorum odadan çıkartmadan ışığı açmadan sonra geri yatırıyorum. Böylece kendi kendine uykuya dalmayı öğreniyor. Şimdi karnı tok, altıda temizse yatağına yatırınca 5-10 dakika içerisinde kendi uykuya dalıyor. Sadece gece olduğunu anlasın daha fazla uyusun diye gece yatırdıktan sonra hiç konuşmuyorum sadece gülümsüyorum. Gece 1 ya da 2 kez uyanıyor emip geri uyuyor bu da yaklaşık 2 dakika sürmüyor emmesi. Gündüz 3 kez uyutuyorum o zaman da yine karnını doyuruyorum, yatağına yatırıyorum öyle bakarken uykuya dalıyor.
düzen bozulmasını yaşamadım ben henüz. 2 gün annemlerde kaldık onca kişinin içerisinde seste 9 da uyudu kaldı.

Mochinin mastit yaptığını okudum geçenlerde ne kadar doğru bilinmez. Öyle bir şikayetin oldu mu canım?
Canım 1 aylıkken bebeğim aldım.
Düzensiz olarak kullandım beceremedim attım kenara.
56 günlükken tatile gittik. Orda çok işime yarayınca düzenli sağmaya başladım. O gün bugündür mama vermiyorum. Bebeğim 3,5 aylık oldu. 1,5 aydır düzenli kullanıyorum. Hiç dediğin gibi bir sorunla karşılaşmadım. Aksine süt sağma makinamdan (lansinoh) daha fazla miktarda süt çıkartıyor. Mastit nasıl yapar bilemedim

Çok haklısın canım. Danışmanlar o haftalarda eve misafir almayın, misafirliğe gitmeyin diyor. Sonraki haftalarda misafirlikte uyutuyorsun, sonra eve misafir gelince uyutuyorsun. Böyle böyle alışıyorlarmış.
Ama örneğin 1 ay hiç bir yere gitmeyip, kimseyi almıcan uyku saatlerinde eve.

Farklı farklı forumlarda mastit yaptığı çokça yazılmış bende kullandığını görünce sorup öğrenmek istedim

İste o cok buyuk sorun canim 1 ay inkansiz hele anlatmaya calissam anlasilmaz zaten

Aslında vermiştirde kendide farkında değildir
cidden annenin uyguladığı yöntem önemli.
Ama bebekten bebeğe de farkediyor. Ben yeğenlerimi büyüttüm ikisi de uzun uyku uyurdu. Ayakta sallar bırakırdık koltuğa 2 saat uyurdu insan yanında bi de. Benimki sensörlü,uykusuz şovalye ben böyle bebek görmedim. gündüz uykusu hiç yoktu 1 aydır uyumak istiyor.

Farklı farklı forumlarda mastit yaptığı çokça yazılmış bende kullandığını görünce sorup öğrenmek istedim ☺
Yapabilir neden dersen, süt üretimini arttırıyor, düzeni bozarsan fazla süt üretirsin bebek boşaltamazsa al sana mastit. Ben şimdi sağmazsam rahatsız hissediyorum kendimi. Sütü arttırdım ama şimdide tüketimimizle orantılı değil

sekersizfistikezmesi Arwien bide bu uyku konusunda cok onemli bi adam var yabanci kim west yazmiski dis cikarmada verdiginiz egitim bozulacaktir ulan bozulacaksa niye verdim egitimi tekrar basa mi alacam
Uyuduğu kardır boşver. Hastalıkta da bozulur. Düzen hep bozulur sen yeniden kuracaksın. Çocuk çok sabır işi annecim.

Onu çok iyi bilirim. Doğumdan sonra bebeğim yeteri kadar ememedi mastit oldum, şimdi de emiyor ama yeteri kadar süt gelmiyor

Onu çok iyi bilirim. Doğumdan sonra bebeğim yeteri kadar ememedi mastit oldum, şimdi de emiyor ama yeteri kadar süt gelmiyor
Ben olmadım ama ilk başta olma yolunda ilerliyordum. Sıcak havlu duş sağma işlemleri ile kurtardım kendimi.
Şimdi de o korkuyla memede süt tutmuyorum. Mochi hep yanımda.Dışarıdayken bebek yanımda değilse bile sağıp süt kabına koyuyorum. Anneme veya kv bırakabiliyoruz bazen. 3 saatte yaklaşırken acı başlıyor göğüste. Araba kullanırken bile takıyorum kazağımın altına vakumlayıp. Bi çıkartıyorum ohhh miss göğüs boşalmış oluyor, rahatlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…