2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tarhana bebek tarhanası mı?
Gerci böyle diyince annem bebek tarhanası,bebek unu ne ya Biz görmedik oyle seyler diyo
Makarnalütfende corba setleri var 6aydan sonra onlardan denemeyi düsünüyorum
Yok cnm bildiğim el yapımı tarhana bir tanıdık sağolsun kendi yapmış banada gönderdi ondan yediriyorum

hahahha sağol bacımmm ben anca çırak daha yolun başındayız
ama kolik bebe ve huysuz bebe konusunda Efelihayat 'nin üstüne tanımam
Ben belki ondan sonra gelirim
çok çektik be...
Number one 1 EFE eyvallah teyzesi ne kadar problem efe orda
var mi iddiasi olan yaramaz diyen cocuguna ben 48 saat gözünü kapatmadığıni gördüm ciddiyim
aşı guzel patladi bizde çocuk resmen oldu küçük cok kuvvetli canavar

hahahha sağol bacımmm ben anca çırak daha yolun başındayız
ama kolik bebe ve huysuz bebe konusunda Efelihayat 'nin üstüne tanımam
Ben belki ondan sonra gelirim
çok çektik be...
Sen dua et kolik degil kolik olsa duramazsin bizim kolik aglamasi daha yeni azaldi

Allah yardimcin olsun bizim 10 gun surdu

Benim çocuk doktoru demişti canım,ama alerji doktoruma sormadım teyit ettirmedim yani ,onun söylediği mercimek suyu da yapabiliyormus

Oyyy minnosuma masallah masallah ben de istiyorum ya esim kıyamıyor

Canım ilk saatler dışında zorluk yok anestezi yok bence yaptırın ama dışarda onun çıkmasını beklemek çok zor
Ben hastaneyle konustum iceri girebiliyomuşuz her kan alinirken agliyorum simdi bunda arrik daha kotu olurum ama yalniz da birakmak istemiyorum hastane boyle biseye izin verdigi icin aslinda girilmemesi daha mntikli gbi ay celistim yine

Ben hastaneyle konustum iceri girebiliyomuşuz her kan alinirken agliyorum simdi bunda arrik daha kotu olurum ama yalniz da birakmak istemiyorum hastane boyle biseye izin verdigi icin aslinda girilmemesi daha mntikli gbi ay celistim yine
Ben giremiyorum dun asida bile girmedim n e zamn düşünüyorsun sunnet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…