2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Peki gece salliyo musin ben gece sallamiyorum hic canim gunduz salliyorum ama

Yok gece zaten emip uyuyor sadece emme sıklığı değişiyor. Dün saat başıydı mesela.

Uf evet o duruma ben de sinir oluyorum da ben annemlerle aynı şehirdeyim, onlar tolere eder diye düşünüyorum.

Valla efe carp 10 disimiz de cıkmış misss misss gaz kolik dis asi atak hepsini kombineleyin.dudagi çatlıyor aglamaktan

Kız dişi mi çıkmış yeriimmm

Annenlerse sorun olmaz bence canim laf antabilirsin

evet kuzum dogru hatirliyorsun uyku problemimiz yok yani beni yoran bir cocuk degil aksam 10 gibi uyur acikinca uyanir emziririm uyur bazrn 3 kere bazen 5 kere uyaniyor. sabah 9 da kalkariz mutlu mesut uyaniriz. geceleri emerken uyuyo besigine yatiyorum. her sabah 6 da uyaniyor altini degistiririm emziririm emerken tekrar uyur. gunduzleri de 2 3 saatte bir uyur. ayagimda sallayarak uyutuyorum zaten 10 dk da uykuya dalıyor. uyuturken uyku muzigi aciyorum.
bazen yarim saat uyuyor bazen 1 saat yada 2 saat. uyanikkende oyun halısında oynamayi cok seviyor. Ozel bisey yapmiyorum bende bebekken boyleymisim hatta ben uyurken annem bezimi degistirirmis

Masallah subhanallah cocugun bana uyju egitimi vermesi gerek valla benden daha iyi biliyo.. nazar degmesin Allah korusun ncok guzel

Svet ben de esimle oturmayi cok ozledim carsafta sallarkeb bitek muhabbet edebiliyoeuz dogru durust

Masallah subhanallah cocugun bana uyju egitimi vermesi gerek valla benden daha iyi biliyo.. nazar degmesin Allah korusun ncok guzel
sagol canim ins boyle devam eder. bu aksam biraz huysuzluk etti ama 4 saat uyumadi sipa. sonra 8 gibi uyudu sonunda bizde esimle yeni dizi baslamis kanal d de simdi rahat rahat onu izliyoz.

Ben hastaneyle konustum iceri girebiliyomuşuz her kan alinirken agliyorum simdi bunda arrik daha kotu olurum ama yalniz da birakmak istemiyorum hastane boyle biseye izin verdigi icin aslinda girilmemesi daha mntikli gbi ay celistim yine
O anda bisey anlamıyor ama bitince başkası giydirip kucağına almış orda bas bas ağırdı ancak ben alıp yanagimi degdirince sustu ,iç çekti ama biraz

O anda bisey anlamıyor ama bitince başkası giydirip kucağına almış orda bas bas ağırdı ancak ben alıp yanagimi degdirince sustu ,iç çekti ama biraz
Yawru kus bi tek anne de susunca gelen gurur duygusu ozellikle kw alip susmayinca sende susunca mekanin sahibi geldi gbi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…