2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben hastaneyle konustum iceri girebiliyomuşuz her kan alinirken agliyorum simdi bunda arrik daha kotu olurum ama yalniz da birakmak istemiyorum hastane boyle biseye izin verdigi icin aslinda girilmemesi daha mntikli gbi ay celistim yine
Biz iğne ile olduk. Ben girdim canım. O hisssetmedi pek ama benim canımdan can gitti. Sütümü sağdım. Aç götürdüm. İşlem başladığında sütü biberonla içirdik. Süt bitene kadar idare etti onu. Sonra ayakları bağlı olduğu için ağladı. Bantlamışlardı masayı. Bandı açınca doktora sinirlendi 1,5 saat ağladı. Calpol verdik 6 saatte bir. doktor fitil vermişti zaten. 13'te olduk operasyonu ,Gece 2de pipiye dokunduğumda gülüyordu. 1 haftaya deri tamamiyle iyileşti. Bol bol mustela pişik kremi sürdük boca etmemizi söyledi doktor. Çok da güzel oldu. İyi ki yaptırmışım. Dönmeyi de öğrenmemişti. Misssss gibi iyileşti.

Ayyy akşam ben onu yaptım ya. sıcacık çay içtim 9,5tan sonra. Oturdum dinlendim resmen. 3,5 Aydır beynim dönmüş valla şok oldum telsiz bozuk sandım gittim kapı dinledim falan.

Ay cnm bizim bebisler çok benziyor bende senin gibiyim ayakta sallamaya mecbur kaldm şimdide başka türlü uyumuyor bırakıp iş yapamıyorum uyanıyor hemen sese alışkın ama anı seslerde uyanıyor sadece yaz gelsin diye bekliyorm artk buyur en azından

Çok iyi yapmışsın cnm bende istiyorm ama kafa yere dediği an ağlıyor ztn nasl dayancam bilmiyorum büyüdü bide 4 aylık oldu çok hareketli bir an önce yaptrsak iyi olcak

Benide yazın listeye bnm sipalar da sallanmadan uyumuyor uyuştum resmen penguen gibi yürüyorum ayak ağrısından

4. Ay asisi yaptıranlar çok etki yapiyormu okuyamiyorm fazla bizim g3ce uykusu ztn yok korkyrm valla
Bizi hiç etkilemedi aşı. İğneyi yapınca ağladı sadece, sağlık ocağından çıkarken gülüyordu. Sonrasında da normal bir gün gibi geçti. İlk aşıda da böyleydi.

4. Ay asisi yaptıranlar çok etki yapiyormu okuyamiyorm fazla bizim g3ce uykusu ztn yok korkyrm valla
Akşam 1 buçuk saat boyunca durmadan ağladı ne emdi ne başka birşey yaptı. Sonra artık kendi de yoruldu uyudu ama gece iyiydi gündüzde iyiydi. Pazartesi günü olduk bugün hiç bir şeyi yok maşallah.

Bende ayağında sallayanlardanim. Ayağımdan bırakınca direk uyanıyor. Ayağımda tutunca bir saate kadar uyuyor. Sensör var sanırım bir yerinde nasıl o kadar derin uyurken anlıyor bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…