2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Akşam 1 buçuk saat boyunca durmadan ağladı ne emdi ne başka birşey yaptı. Sonra artık kendi de yoruldu uyudu ama gece iyiydi gündüzde iyiydi. Pazartesi günü olduk bugün hiç bir şeyi yok maşallah.
Bende ayağında sallayanlardanim. Ayağımdan bırakınca direk uyanıyor. Ayağımda tutunca bir saate kadar uyuyor. Sensör var sanırım bir yerinde nasıl o kadar derin uyurken anlıyor bilmiyorum :)
Inşallah bizde kolay atlatırız aşıyı bu bebislerin her şeyi sorun anneler gerçekten çok güçlüymüş

Inşallah bizde kolay atlatırız aşıyı bu bebislerin her şeyi sorun anneler gerçekten çok güçlüymüş
İnşallah sıkıntısız geçer gider. Kesinlikle öyle. Normalde kan alırken bile ağlayan biriydim. Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri ayrı bir güç ayrı bir enerji geldi bana. Rabbim bütün annelerimize sağlık sıhhat versin :)

ay kzima anne sutundne yogurt yaptim
yer degsiikligi yapasiya sutler bitsin diye baslayim dedim
ev yogurdunu bayila bayila yiyen kizim 40 dk da 50cc yiyemedi ayy dokmeyim diye zorla bitirdim

Amin inşallah bana enerji fln gelmedi ama yıkılmadım ayaktayım hala tek başıma direniyorm

ay kzima anne sutundne yogurt yaptim
yer degsiikligi yapasiya sutler bitsin diye baslayim dedim
ev yogurdunu bayila bayila yiyen kizim 40 dk da 50cc yiyemedi ayy dokmeyim diye zorla bitirdim
Ev yoğurdu yediği için degisik gelmiş olabilir cnm anne sütünden yoğurdu nasl yapiyosun

Bak ben kendi kendine uyutmaya alıştırmaya başladım canım sende dene. Dün hiç sallamadım öğle uykularında da az uyudu ama olsun.Akşam 6da uyudu en son 7,5 ta uyandı. Normalde 9a kadar oyalanıp 9da uykuya yatıracaktım ama uyku onu kesmemiş 8 de gece uykusuna döndü. Bi daha da uyanmadı. (Arada uyurken emzirdim tabi)

Bende ayağında sallayanlardanim. Ayağımdan bırakınca direk uyanıyor. Ayağımda tutunca bir saate kadar uyuyor. Sensör var sanırım bir yerinde nasıl o kadar derin uyurken anlıyor bilmiyorum :)
Bende öyle düşünüyordum ama sakinlik istiyormuş çocuk meğersem. İki gündür sallamadan uyutmaya başladım. Öğlen uykularında odasından çıkmıyorum. yanında duruyorum uyanana kadar. Hatta ona dokunuyorum ve ben de uyuyorum 20 dk falan.

Onu denedim. Ama o zaman 2 buçuk aylık falandı uyumamıştı. Şimdi tekrar deneyeceğim. Ne kadar uyuyor peki?

Onu denedim. Ama o zaman 2 buçuk aylık falandı uyumamıştı. Şimdi tekrar deneyeceğim. Ne kadar uyuyor peki?

Gündüz uykularını kısa uyuyor. 30 dk 40 dk falan. Ama yanında duruyorum emziğini veriyorum dokunuyorum fln. Yatak odasında fonları çekiyorum. sessiz ortam.Dün 2 kere uyuttum sonra 3. ye şekerleme kendi yapmak istedi oynarken uyuya kaldı beşikte.
Az uyuyunca işte gece uykusuna erken dalıyor. Huysuz olmadığı müddetçe sıkıntı olmuyor az uyuması.

Ev yoğurdu yediği için degisik gelmiş olabilir cnm anne sütünden yoğurdu nasl yapiyosun
ane sutunu benmari usulu isitim nornal mayalamaya gore biraz sicqk olacak fincanin icinde isittim sonra bi cay kasigi ev yigrdu ile matakadim
mayalarken yine minik bi tencerenin icine koydum sicak su icinde hemn sogumasin diye 4 5 saat sonra hazir dinlensirip buzdolaofa sonra yedirebikirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…