Gündüz uykularını kısa uyuyor. 30 dk 40 dk falan. Ama yanında duruyorum emziğini veriyorum dokunuyorum fln. Yatak odasında fonları çekiyorum. sessiz ortam.Dün 2 kere uyuttum sonra 3. ye şekerleme kendi yapmak istedi oynarken uyuya kaldı beşikte.
Az uyuyunca işte gece uykusuna erken dalıyor. Huysuz olmadığı müddetçe sıkıntı olmuyor az uyuması.
ane sutunu benmari usulu isitim nornal mayalamaya gore biraz sicqk olacak fincanin icinde isittim sonra bi cay kasigi ev yigrdu ile matakadim
mayalarken yine minik bi tencerenin icine koydum sicak su icinde hemn sogumasin diye 4 5 saat sonra hazir dinlensirip buzdolaofa sonra yedirebikirsin canim
Bak ben kendi kendine uyutmaya alıştırmaya başladım canım sende dene. Dün hiç sallamadım öğle uykularında da az uyudu ama olsun.Akşam 6da uyudu en son 7,5 ta uyandı. Normalde 9a kadar oyalanıp 9da uykuya yatıracaktım ama uyku onu kesmemiş 8 de gece uykusuna döndü. Bi daha da uyanmadı. (Arada uyurken emzirdim tabi)
Maşallah cnm bende denedim ama benimki normal uyuduğunda bile sürekli kıpır kıpır uyanan 1 saat uyuması için ayaktan bırakmadan sallamam gerekiyor geçen gün denedim öğlen 11 den akşam 6 ya kadr hiç uyumadı akşam gene hiç uyumadı sürekli uyanıp durdu benimki gazlı ya ondan herlde misafirliktede bugün ayağımdan birakmadm uyusun diye millette uslu sanıyor hatta birinin de bebegi var o hiç sallamadan uyutmaya alıştırmış iki gün ağladı ama alıştırdım diye sen kendine eziyet ediyon ayağında sallama diyo uslu sanıyor benimkini bende merakli degilim zaten ama herkes yaşadığını biliyor valla
Biberon yüzünden memeyi birakacak diye dusundugumden eds yani emzirme destek sistemine basladim. Detaylar asagidaki linkte. Sagdigim anne sütünü ve günde 2-3*60cc mamayi eds ile veriyorum. Böylece memeyi emmeye devam edip yeni süt indirmesini, biberonun heo standart olan akış hızını unutmasini hedefliyorum. 2-3dk emip süt yavaslayinca kiziyor birakiyordu, sonunda memeyi birakacakti. 4 gundur biberon vermedim. Başlayacaklar kesinlikle no5 katater alsinlar, 6 ile aralarinda cok fark var.
Maşallah cnm bende denedim ama benimki normal uyuduğunda bile sürekli kıpır kıpır uyanan 1 saat uyuması için ayaktan bırakmadan sallamam gerekiyor geçen gün denedim öğlen 11 den akşam 6 ya kadr hiç uyumadı akşam gene hiç uyumadı sürekli uyanıp durdu benimki gazlı ya ondan herlde misafirliktede bugün ayağımdan birakmadm uyusun diye millette uslu sanıyor hatta birinin de bebegi var o hiç sallamadan uyutmaya alıştırmış iki gün ağladı ama alıştırdım diye sen kendine eziyet ediyon ayağında sallama diyo uslu sanıyor benimkini bende merakli degilim zaten ama herkes yaşadığını biliyor valla
Hem ağlıyor hem uyanır uyanmaz yüz üstü dönüyor. Uyuyor iş yapayım rahat rahat diyemiyorum. Sürekli kontrol ediyorum. Bunlar emekleyince biz ne yapacağız ya
Hem ağlıyor hem uyanır uyanmaz yüz üstü dönüyor. Uyuyor iş yapayım rahat rahat diyemiyorum. Sürekli kontrol ediyorum. Bunlar emekleyince biz ne yapacağız ya