2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben emzik vermiyorum sanırım o yüzden emerek uyumayı seviyor. Normalde bizimki de az uyuyor gündüz. Gece ve sabahları daha uzun uyuyor.

Tmm cnn sağol seninki de sever inşallah

Maşallah cnm bende denedim ama benimki normal uyuduğunda bile sürekli kıpır kıpır uyanan 1 saat uyuması için ayaktan bırakmadan sallamam gerekiyor geçen gün denedim öğlen 11 den akşam 6 ya kadr hiç uyumadı akşam gene hiç uyumadı sürekli uyanıp durdu benimki gazlı ya ondan herlde misafirliktede bugün ayağımdan birakmadm uyusun diye millette uslu sanıyor hatta birinin de bebegi var o hiç sallamadan uyutmaya alıştırmış iki gün ağladı ama alıştırdım diye sen kendine eziyet ediyon ayağında sallama diyo uslu sanıyor benimkini bende merakli degilim zaten ama herkes yaşadığını biliyor valla

Biberon yüzünden memeyi birakacak diye dusundugumden eds yani emzirme destek sistemine basladim. Detaylar asagidaki linkte. Sagdigim anne sütünü ve günde 2-3*60cc mamayi eds ile veriyorum. Böylece memeyi emmeye devam edip yeni süt indirmesini, biberonun heo standart olan akış hızını unutmasini hedefliyorum. 2-3dk emip süt yavaslayinca kiziyor birakiyordu, sonunda memeyi birakacakti. 4 gundur biberon vermedim. Başlayacaklar kesinlikle no5 katater alsinlar, 6 ile aralarinda cok fark var.

Millete hic hesap vermek zorunda degilsin canim herkesin bebegi ayri yapisi farkli herkeste kendi bebeginin en iyi annesi...

netten baktim pek anlamadim canim bu cekim yaomiyir da sqdece vakum yapip sut mu akiyor hic çözemedim seklindwn biseyfe anlamafim
Memeyi vakumla çekiyor canım. Benim normal pompada yarım saatte 30ml çıkıyordu şimdi 10 dakika olmadı 30ml çıktı. İnşallah sütümü arttırır.

Atarlı bebe yapmısım
Süreklii aaaa diye söyleniyor
Wc ye bile gidemiyorm kız ben
Görmeyince yıkıyor ortalıgıı
Aboww bu neymis böylee
Hem ağlıyor hem uyanır uyanmaz yüz üstü dönüyor. Uyuyor iş yapayım rahat rahat diyemiyorum. Sürekli kontrol ediyorum. Bunlar emekleyince biz ne yapacağız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…