2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bizim sıpa yüz üstü yatmak istiyomuş ya çözdüm ben sıpayı şükür uykusu daha uzadı ama ben sürekli kontrol ediyorum geceleri sırt üstü uyuyor sizde deneyin derim çok hareketlendikleri için sırt üstü uyurkene elleri kolları hep uyandırıyodu 20 25 dk falan uyuyodu bi yastığın üzerine yüz üstü yatırıyorum süreyi uzattı baya derin dalıncada hemen çeviriyorum

iyiymis canim gule gule kullan Allaha sukur benim kizda da pek fark olmadi hafif ats disinda kac gram almis zeynep cik

Dış çok güzel gelsenize 🖍🗡füze atın ölmemmmm
Tatlım bizimde diş çıktı sanırım. Söyle ki alta çenesinde ve sol köşeye doğru bir beyazlık ve sert bir şey var. Bu diş sanırım. Ama çok şükür maşallah subhanallah ateşi huzursuzluğu yok. Seninkinin tam çıktı mı dişi ve neresinde çıktı?

Atarlı bebe yapmısım
Süreklii aaaa diye söyleniyor
Wc ye bile gidemiyorm kız ben
Görmeyince yıkıyor ortalıgıı
Aboww bu neymis böylee
Ayh Ayh o modelden bizde de var gözüyle görmesin çığlık atıyor. Namaz kılarken bile bağırıyor. Çok mu bağımlı oldu bunlar bize :)

Ayh Ayh o modelden bizde de var gözüyle görmesin çığlık atıyor. Namaz kılarken bile bağırıyor. Çok mu bağımlı oldu bunlar bize :)
Aynenn yapısık ikiz gibiyiz
Bide her gelen ay seni istiyo deyip atıyo kucagıma cocugu
Markete cıkıyorm cocuk iki aglasa arıyorlar agladı gel diye
Valla bebeyle daha rahat alısveris yapıyorm
En azından ay simdi arıcaklar stresi yok

Cok şükür beni öyle arayan yok. Çünkü babası dışında pek kimseye birakmiyorum. Babası da ben yokken idare ediyor ama dün akşam namaz kılarken susturamadı. Getirdi yanıma öyle beni gösterdi de sustu :))

Annm yıkamaya geliyor haftada 2
Kacıyorm avm var eve yakın
Baslarda cıkar dolasırdm kızla market falan
Simdi renkleri algıladıgından raflardan korkuyor
Aglıyor

Annm yıkamaya geliyor haftada 2
Kacıyorm avm var eve yakın
Baslarda cıkar dolasırdm kızla market falan
Simdi renkleri algıladıgından raflardan korkuyor
Aglıyor
Biz eşimle kendimiz duşa kabinin içinde yıkıyoruz. Çokta kolay oluyor çocukta ağlamıyor aksine hoşuna gidiyor ve deneyin derim :) bizimki dışarıda duruyor Allahtan. Yüksek sesle bağırınca birileri o zaman korkuyor bizimki de :)

Aynen artk denicez bizde yavas yavas

benim kiz egwr sakinse yamima ana kucahina yaklastiriyorum hem ona soyluyorum hangi namzi kildigimi harekwtime bakiyor ilk kizimada hep yapiyordum iyi oluyo

Kızlar bizim oğlanın damağı çok kaşınıyodu bu emziğin içine salatalığı soydum koydum çok sevdi ilk defa farklı bişeyin tadını aldı çok hoşuna gitti birde sizlere bişey danışmak istiyorum bu yaşa geldim hala anlayamadım biz 23 temmuz doğumluyuz yarın 5 i bitirip 6 dan gün alıyo 6 aylık mı 5 aylık mı oluyoruz

Biz 19 temmuz dogumluyuz bn 5 aylığiz diyorum ama Bnde cok anlamıyorum bi hesaptan 5 ay i doldurduk diye 5 ay diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…