2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hanımlar bebeler uyanıkken onlarla ne yapıyorsunuz? Adeta etkinlik bulamıyorum. Şöyle karşılıklı hamur açacağımız zamanlar gelse mi artık.

(Oyun hamuru )
Ben bu aralar dönmeyi öğretmeye çalışıyorum yani egzersizler yaptırıyorum kitap okuyorum bol bol sohbet ediyor şarkı söylüyorum oyun halısıyla oynatıyorum şu zeka kartimidir nedir ondan sipariş verdim gelsin onunla oynarız birazda öyle bende başka etkinlik bulamıyorum cnm

Hanımlar bebeler uyanıkken onlarla ne yapıyorsunuz? Adeta etkinlik bulamıyorum. Şöyle karşılıklı hamur açacağımız zamanlar gelse mi artık.

(Oyun hamuru )
Ben kızıma cocuk şarkıları acip şarkılara eşlik ederek oynatıyorum(sonrasında ben pert tabii) evi geziyoruz odaları tanıtıyorum ,camdan dısariyı izletip gördüklerimi anlatıyorum, zeka kartları gösterip masallar okuyoruz eşimle bunları neredeyse hergün yapıyoruz

5 aylik oluyor canım dolduruyor ama 5 aylık denilir

(Oyun hamuru )
Suan yaptıgımız etkınlık meyvelerı koyuyorım onune onları tutmaya calısıyor ıncelıyor fılan

Bu emzikten bizde de var sen kullandıktan sonra tecrübeleri bana da yazar mısın?
5 aylık diyorsun yani bitirdiği ayı söylüyoruz. Bizimde 4 aylık. 5. Ayını dolduruyor.

(Oyun hamuru )
Sabahları yatakta genelde parmak oyunları ve spor hareketleri yapıyoruz. Şarkı söylüyoruz. Öğleden sonra da oyun halısında oynuyoruz. Camdan dışarıyı izlemeyi seviyor. Bende gördüklerimi anlatıyorum. Kitap okuyorum ama her gün okuyamıyorum maalesef. Zeka kartlarıyla oynuyor. E bebekten hışırtılı yumuşak kartlar aldım onlarla oynamayı seviyor. HIŞIRTILI KARTLARI HERKESE TAVSİYE EDERİM. Akşam babası gelince onunla genelde gidiklamalı falan oyunlar oynuyorlar. Birde kurmalı araba ve civciv aldık onları da izlemeyi seviyor. Siz neler yapıyorsunuz?

Güzel anneler, biz oğlumuzu ayakta sallayarak uyutuyorduk ve bu çok yorucu oluyordu. Çünkü ayağımızdan bırakır bırakmaz uyanıyordu. Bu sabah babası anakucağına yarım kundak yaparak koydu ninni de açtı telefondan yarım saate kendi kendine uyudu. Daha sonra akşam üzeri ve gece bende aynı şekilde yaptım. Yanına da yattım ve uyudu. Bu şekilde Nerdeyse 1 saatten fazla uyudu. Birde biz genelde aynı saatlerde uyutuyoruz. Oda artık saatini öğrendi. Saati gelince uyutmazsak huzursuzlanıyor. Ve kucağımızda uyuya kalıyor. Bakalım bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum inşallah başarılı oluruz ve kendi kendine uyur.

Ay ben de dönmeyi öğretmeye çalışıyorum ama bizimki döndürcükçe anca gülüyor. Ben de totomu kaldırayım kendim döneyim yok.

Odaları ben de ara ara gezdiriyorum, çiçekleri elletiyorum falan.

Suan yaptıgımız etkınlık meyvelerı koyuyorım onune onları tutmaya calısıyor ıncelıyor fılan

Hahahah bunu deneyeceğimm.

Hışırtılı kart aklımda olsun. Bizimki oyun halısında çok durmamaya başladı, kıytırık bir şey almıştık o yüzden olabilir hdjdjd. Benim biraz müziğe ilgim var, her gün bir kez bunu kucağıma bağlayıp (slingle falan değil bildiğin penye bluz ya da pijama altıyla falan bağlayıp) piyano çalıyorum. Sanıyorum ki etkilenecek bir Bach, bir Chopin yetişecek. Bizimki eğilip eğilip elimi yalıyor, tuşlara tüküyor. Vizyonsuz kız.

Ya bu uyku işini halledenlere bayılıyorum. Ben kızıma uyku eğitimi veremiyorum ama o bana verdi bence.

bizim kizlae uykusuz cani ayy hala soykeniyo bi sat emdi

ablasi da istedigi ocin bu kiza emzik de almadim yataga yatrdim salliyim cuk cuk elini emiyo

Bizimki tamamen tesadüf eseri başladı. Bir dene derim ama kendini strese sokma yoksa çocuk etkilenir ve uyumaz. Akşam babaannesindeydik ve uyumadı. Ama eve gelince uyudu. Piyanoyu kızında çalar inşallah. Oyun halısında bizimki de uzun süre kalmıyor ama iki gündür asılı oyuncakları yakalamayı öğrendi o yüzden daha uzun kalıyor. :)

Arkadaşlar mrb nasilsiniz uzun süredir giremiyorum biz 5 aylık olduk şükür büyüyoruz evlat nasıl güzel biseymis 3 kayıptan ve cok zor gecen hamileligimden sonra mucizeme doyamıyorum bakmaya koklamaya öpmeye kimse ellesin istemiyorum resmen bir inci tanesi gbi kızımı korumadayim allahım hepimizin evlatlarını korusun ins birde arkadaşlar 5 ay oldu hala adet gormedim normalmi ki bu bu durumda olan varmı acaba

normal canim bir bi bucuk yasina kadar ama yime korunmaya devam

Allahim hepimi,in evladuni tum kötülüklerden korusun inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…