Aynen öle herkes yaşadığını biliyor. Misafirlikte ben de sallıyorum. Pusetsiz gitmiyoruz zaten. Gözlerine mendilini koyuyorum uyutuyorum. Battaniyeden kundak yaparak yatırıyorum. Gecede kundak şeklinde tulumu var. Yoksa kendini uyandırıyor. Gaz sancısı bizde de hala devam ediyor. Sabah 5te çok şiddetleniyor. Doktor sallamak ona iyi gelir ondan öyle uyuyor rahatlıyor çünkü dedi.Maşallah cnm bende denedim ama benimki normal uyuduğunda bile sürekli kıpır kıpır uyanan 1 saat uyuması için ayaktan bırakmadan sallamam gerekiyor geçen gün denedim öğlen 11 den akşam 6 ya kadr hiç uyumadı akşam gene hiç uyumadı sürekli uyanıp durdu benimki gazlı ya ondan herlde misafirliktede bugün ayağımdan birakmadm uyusun diye millette uslu sanıyor hatta birinin de bebegi var o hiç sallamadan uyutmaya alıştırmış iki gün ağladı ama alıştırdım diye sen kendine eziyet ediyon ayağında sallama diyo uslu sanıyor benimkini bende merakli degilim zaten ama herkes yaşadığını biliyor valla
uykusuzluk forewer
Bn verdim ne oldu ki gerçi sadece uyuturken veriyorum uyanıkken vermiyorum ama uykudan uyandı mı yada o an uyumadıysalar bakıyorum emzik ellerinde duruyor yandan parmağı emip duruyo sapirdicikiyo :)ablasi da istedigi ocin bu kiza emzik de almadim yataga yatrdim salliyim cuk cuk elini emiyo
Benim kız 8 gün sonra 4 aylık olacak bende adet görmedim, süt koruyor diyorlar aman korusun iyiymiş böyle dedimArkadaşlar mrb nasilsiniz uzun süredir giremiyorum biz 5 aylık olduk şükür büyüyoruz evlat nasıl güzel biseymis 3 kayıptan ve cok zor gecen hamileligimden sonra mucizeme doyamıyorum bakmaya koklamaya öpmeye kimse ellesin istemiyorum resmen bir inci tanesi gbi kızımı korumadayim allahım hepimizin evlatlarını korusun ins birde arkadaşlar 5 ay oldu hala adet gormedim normalmi ki bu bu durumda olan varmı acaba
Sinir olunası bir kaynana modeli dahaGünaydın kızlar c.tesi kv kp geldiler bakalim bir ay nasıl geçecek Allah bana sabır versin iki gundur kv deden biz emzirerek uyuturduk bu ne biçim bebekler uyumuyorlar niye bu kdr uykusuzlar bırak ağlasınlar niye meme vermiyorsunlar off sürekli aynilarini söyleyip duruyor gıcık oldum haftasonu görümcelerde burdaydi gittiler kahvaltıda çay içiyordum yarim kaldı içemedim ağladılar bn içerideyim ama duyuyorum sesleri kız diyo çayını bile içemedi düzgün birsey yiyemedi hiç durmuyorlar günah çok yoruluyor kv de başladı ki biz gece çamaşır yıkar yemeği hazırlardık gündüz de bahçe işine giderdik hemde cocuk bakardık bunlar ne ki anne olmak kolay mi birşey olmaz diye gelde gicik olma bunlara neyse kaldi 28 sayılı gün çabuk geçer diyerek kendimi avutayım bari
24gundur bendeler benimkiler, bugün benim doğum günüm ama boğuluyorum artık evde, cumartesi gideceklerdi ama bizim taşınma işi çıktı güya yardim edecek kv o yüzden kalıyorlar.ben iş yapamam bebekle ilgilenirim dedi.sanki ondan isteyen oldu,zaten çocuk onda durmuyor ağlıyor. Ben de kendi babamı çağırdım geldi o da bizde kaliyor annem de gelecek. Rahatı bozuldu babam tek gelince. Ama yine yemek bende sadece küçük şeylere yardım ediyor. Pilav yapılacaksa onu yapıyor ,yemekten sonra ben alıp çocuğu emzirmeye gidiyorum masayı bulaşıkları toplamak zorunda kaliyorGünaydın kızlar c.tesi kv kp geldiler bakalim bir ay nasıl geçecek Allah bana sabır versin iki gundur kv deden biz emzirerek uyuturduk bu ne biçim bebekler uyumuyorlar niye bu kdr uykusuzlar bırak ağlasınlar niye meme vermiyorsunlar off sürekli aynilarini söyleyip duruyor gıcık oldum haftasonu görümcelerde burdaydi gittiler kahvaltıda çay içiyordum yarim kaldı içemedim ağladılar bn içerideyim ama duyuyorum sesleri kız diyo çayını bile içemedi düzgün birsey yiyemedi hiç durmuyorlar günah çok yoruluyor kv de başladı ki biz gece çamaşır yıkar yemeği hazırlardık gündüz de bahçe işine giderdik hemde cocuk bakardık bunlar ne ki anne olmak kolay mi birşey olmaz diye gelde gicik olma bunlara neyse kaldi 28 sayılı gün çabuk geçer diyerek kendimi avutayım bari
Ins biran önce hallolur işinde gider kurtulursun Allah sabır versin Bnde aynı bulaşık bana bırakıyor bir çeşit o yapıyor yemek kalanı Bnde sofra kurmaya yardım ediyor bnm bebeler başkasında yemiyor uyumuyor hepsi bnm anlayacağın bizimkiler ztn yardıma gelmedi ko klasik kışlık ziyaret24gundur bendeler benimkiler, bugün benim doğum günüm ama boğuluyorum artık evde, cumartesi gideceklerdi ama bizim taşınma işi çıktı güya yardim edecek kv o yüzden kalıyorlar.ben iş yapamam bebekle ilgilenirim dedi.sanki ondan isteyen oldu,zaten çocuk onda durmuyor ağlıyor. Ben de kendi babamı çağırdım geldi o da bizde kaliyor annem de gelecek. Rahatı bozuldu babam tek gelince. Ama yine yemek bende sadece küçük şeylere yardım ediyor. Pilav yapılacaksa onu yapıyor ,yemekten sonra ben alıp çocuğu emzirmeye gidiyorum masayı bulaşıkları toplamak zorunda kaliyor
senin hangi kız istahli canim birijin kilosu fazlaydu galiba demiBn verdim ne oldu ki gerçi sadece uyuturken veriyorum uyanıkken vermiyorum ama uykudan uyandı mı yada o an uyumadıysalar bakıyorum emzik ellerinde duruyor yandan parmağı emip duruyo sapirdicikiyo :)
Ay valla bu eskıler kendılerıyle kıyaslamasa sasarım zaten sen kv komsularına sor bakalm koyde oyle cocugu el bebek mı buyutmusler pıslıkten görünmüyor aglar aglar gerı uyurlar karnını kendı doyuruyor. Kadınlar yaşlandıkca kötülesiyor menepozdan sonra erkekler yaslandıkca yumusuyor.Günaydın kızlar c.tesi kv kp geldiler bakalim bir ay nasıl geçecek Allah bana sabır versin iki gundur kv deden biz emzirerek uyuturduk bu ne biçim bebekler uyumuyorlar niye bu kdr uykusuzlar bırak ağlasınlar niye meme vermiyorsunlar off sürekli aynilarini söyleyip duruyor gıcık oldum haftasonu görümcelerde burdaydi gittiler kahvaltıda çay içiyordum yarim kaldı içemedim ağladılar bn içerideyim ama duyuyorum sesleri kız diyo çayını bile içemedi düzgün birsey yiyemedi hiç durmuyorlar günah çok yoruluyor kv de başladı ki biz gece çamaşır yıkar yemeği hazırlardık gündüz de bahçe işine giderdik hemde cocuk bakardık bunlar ne ki anne olmak kolay mi birşey olmaz diye gelde gicik olma bunlara neyse kaldi 28 sayılı gün çabuk geçer diyerek kendimi avutayım bari
benım kendı annemde de durmuyor cocuklar bızı ıstıyor dogal olarak ben uyuyursam uzun uyuyor benden baskası yatırırsa annem kv kısa uyuyor o yuzden annelerımız daha cok ev ısını halletse daha ıyı olur cunku cocugu onlara verıyoruz hem bebek durmuyor hem ev ısı kalıyor. Tek basına butun evı temızlıyom eve bırı olunca hep kalıyor24gundur bendeler benimkiler, bugün benim doğum günüm ama boğuluyorum artık evde, cumartesi gideceklerdi ama bizim taşınma işi çıktı güya yardim edecek kv o yüzden kalıyorlar.ben iş yapamam bebekle ilgilenirim dedi.sanki ondan isteyen oldu,zaten çocuk onda durmuyor ağlıyor. Ben de kendi babamı çağırdım geldi o da bizde kaliyor annem de gelecek. Rahatı bozuldu babam tek gelince. Ama yine yemek bende sadece küçük şeylere yardım ediyor. Pilav yapılacaksa onu yapıyor ,yemekten sonra ben alıp çocuğu emzirmeye gidiyorum masayı bulaşıkları toplamak zorunda kaliyor
Allah bütün evlatlarımıza sağlık versin. Benimde 1 kürtajdan sonra oldu oğlum. O yüzden azda olsa anlayabiliyorum seni. Benimki 4 aylık oldu. Bende hala adet olmadım. Emzirirken 1 seneye kadar olmamak normal diyorlar.Arkadaşlar mrb nasilsiniz uzun süredir giremiyorum biz 5 aylık olduk şükür büyüyoruz evlat nasıl güzel biseymis 3 kayıptan ve cok zor gecen hamileligimden sonra mucizeme doyamıyorum bakmaya koklamaya öpmeye kimse ellesin istemiyorum resmen bir inci tanesi gbi kızımı korumadayim allahım hepimizin evlatlarını korusun ins birde arkadaşlar 5 ay oldu hala adet gormedim normalmi ki bu bu durumda olan varmı acaba
Aynen kışın ne mantiksa ziyaret edip kendilerine hizmet ettiriyorlar. Birde alerjiden dolayı yiyebildigim herşey sınırlı ,ilk günler senin yanında yiyemeyiz v.s diyorlardı şimdi öyle bir yiyorlar ki geçen gün canım çekti aglayasim geldiIns biran önce hallolur işinde gider kurtulursun Allah sabır versin Bnde aynı bulaşık bana bırakıyor bir çeşit o yapıyor yemek kalanı Bnde sofra kurmaya yardım ediyor bnm bebeler başkasında yemiyor uyumuyor hepsi bnm anlayacağın bizimkiler ztn yardıma gelmedi ko klasik kışlık ziyaret
Yok canm bizimkiler diş yerinde değil damağın üstünde yada iç tarafında varCanım onlar dise donuyor bizim.altlar geldi köpek disi.bekliyorum
İlk çıkan baya küçüldü ikincisi kayboldu 3.de yeni çıktı bakalım.disin çıkması gereken yerlerde çıkmadı hiç zaten ama sert diş gibiBizim diş kaybolmuş. Yani diş sandığımız incisi kayboldu sizinkiler duruyor mu yoksa zaman geçince kayboluyor mu?
Rabbim şifa versin tüm hastalara öncelikle bebeklere benimkide öksürükle başladı ateş de eklendi iki gündür hastaneye gidiyoruz orda fitille düşmeye basliyo ama 37 nin altına düşmüyor evde zaten hiç bişey fayda etmedi çok zor ya ne uyuyoruz ne emiyoruzGrip oldu yavrum ya nasıl öksürüyor
Babasıda bende hastayız
Damağın yan tarafındaydı bizimde diş yerinde değildi. Aynen sertti diş sandık hatta ama diş incisiymiş. 1 hafta da kayboldu bizimki.Yok canm bizimkiler diş yerinde değil damağın üstünde yada iç tarafında var
İlk çıkan baya küçüldü ikincisi kayboldu 3.de yeni çıktı bakalım.disin çıkması gereken yerlerde çıkmadı hiç zaten ama sert diş gibi
Zehra olan iştahlı cnm iştahlı dediysem de 2 saatte bazen 120 bazen 90 ml mama yiyor 6600 olmuş zeynebi allah iyi etsin 4-5 saatte 120 yiyor oda zorla zeynep 5730 gr olmussenin hangi kız istahli canim birijin kilosu fazlaydu galiba demi
Haklisin valla kp diyor çoğu gece cocuk katılırdı ağlamaktan uyanamazdın yorgunluktan bn bakardım hiç ses etmiyor birde eskiden herkes bir arada illaki yardımlaşma oluyordur bizler gibi tek değildiler ki yemekse bizde yapıyoruz temizlikse bizde yapıyoruz eyv bahse işimiz yok ama neydek yani o eskidenmisAy valla bu eskıler kendılerıyle kıyaslamasa sasarım zaten sen kv komsularına sor bakalm koyde oyle cocugu el bebek mı buyutmusler pıslıkten görünmüyor aglar aglar gerı uyurlar karnını kendı doyuruyor. Kadınlar yaşlandıkca kötülesiyor menepozdan sonra erkekler yaslandıkca yumusuyor.
benım kendı annemde de durmuyor cocuklar bızı ıstıyor dogal olarak ben uyuyursam uzun uyuyor benden baskası yatırırsa annem kv kısa uyuyor o yuzden annelerımız daha cok ev ısını halletse daha ıyı olur cunku cocugu onlara verıyoruz hem bebek durmuyor hem ev ısı kalıyor. Tek basına butun evı temızlıyom eve bırı olunca hep kalıyor
Grip oldu yavrum ya nasıl öksürüyor
Babasıda bende hastayız
Rabbim şifa versin tüm hastalara öncelikle bebeklere benimkide öksürükle başladı ateş de eklendi iki gündür hastaneye gidiyoruz orda fitille düşmeye basliyo ama 37 nin altına düşmüyor evde zaten hiç bişey fayda etmedi çok zor ya ne uyuyoruz ne emiyoruztahlil verdik bugün artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?