Çok geçmiş olsun size de canım. Bizim hiç ateşimiz çıkmadı 35.5-36 arası ateşi ama çok terliyor. Balgamlı öksürük ve burun akıntısı var. Ve çok mızmızlaştı her şeye ağlıyorRabbim şifa versin tüm hastalara öncelikle bebeklere benimkide öksürükle başladı ateş de eklendi iki gündür hastaneye gidiyoruz orda fitille düşmeye basliyo ama 37 nin altına düşmüyor evde zaten hiç bişey fayda etmedi çok zor ya ne uyuyoruz ne emiyoruztahlil verdik bugün artk
Ben sormuştum yaptirabilirsin demisti4.ay aşısından sonra banyo yaptırılabiliyor mu? Hemşireye sormayı unuttum
Ikı gun yaptırma demıstı bana4.ay aşısından sonra banyo yaptırılabiliyor mu? Hemşireye sormayı unuttum
ay yavrularim canim benim Allahim yardim etsin benimde zehranin goruntu simdilik istahli gibi biz yerken nasil bakiyo sanki ver gibi zeynep ayyy yok boyle istahsizlik 4.5 yasinda 14 kilo onune kahvalyida kac cesit yapoyirum yemiyorZehra olan iştahlı cnm iştahlı dediysem de 2 saatte bazen 120 bazen 90 ml mama yiyor 6600 olmuş zeynebi allah iyi etsin 4-5 saatte 120 yiyor oda zorla zeynep 5730 gr olmus
Doğum gunun kutlu olsun canım24gundur bendeler benimkiler, bugün benim doğum günüm ama boğuluyorum artık evde, cumartesi gideceklerdi ama bizim taşınma işi çıktı güya yardim edecek kv o yüzden kalıyorlar.ben iş yapamam bebekle ilgilenirim dedi.sanki ondan isteyen oldu,zaten çocuk onda durmuyor ağlıyor. Ben de kendi babamı çağırdım geldi o da bizde kaliyor annem de gelecek. Rahatı bozuldu babam tek gelince. Ama yine yemek bende sadece küçük şeylere yardım ediyor. Pilav yapılacaksa onu yapıyor ,yemekten sonra ben alıp çocuğu emzirmeye gidiyorum masayı bulaşıkları toplamak zorunda kaliyor
Desene hemşirelerde kafalarına göre söylüyor. Onun lafina uyup aksamina banyo yaptırmıştımIkı gun yaptırma demıstı bana
Ertesi gün yaptırabilirsin dedi bizim hemşire.4.ay aşısından sonra banyo yaptırılabiliyor mu? Hemşireye sormayı unuttum
Kvdem 2 saat geliyoGünaydın kızlar c.tesi kv kp geldiler bakalim bir ay nasıl geçecek Allah bana sabır versin iki gundur kv deden biz emzirerek uyuturduk bu ne biçim bebekler uyumuyorlar niye bu kdr uykusuzlar bırak ağlasınlar niye meme vermiyorsunlar off sürekli aynilarini söyleyip duruyor gıcık oldum haftasonu görümcelerde burdaydi gittiler kahvaltıda çay içiyordum yarim kaldı içemedim ağladılar bn içerideyim ama duyuyorum sesleri kız diyo çayını bile içemedi düzgün birsey yiyemedi hiç durmuyorlar günah çok yoruluyor kv de başladı ki biz gece çamaşır yıkar yemeği hazırlardık gündüz de bahçe işine giderdik hemde cocuk bakardık bunlar ne ki anne olmak kolay mi birşey olmaz diye gelde gicik olma bunlara neyse kaldi 28 sayılı gün çabuk geçer diyerek kendimi avutayım bari
Dra söylemeden gectim benKızlar bugün 5 aylık olduk 1 aydır geceleri yatmadan önce mama veriyorum 90 ml günde bir kere içiyor sütüm azaldı gibi geceleri çok sık uyanıyo emmeye geçen gece1 de uyandı 6da uyudu eşim mama yapıyım mı aç belkide dedi mamayı içince uyudu bu ayda az kilo aldı doymadığını hissediyorum doktora gideceğiz aylık kontorele ama doktorumuz çok katı 6 aydan önce ek gıdaya geçmeye zaten her besini 3 gün deneme süresi oluyo yavaştan başlamak istiyorum sizce napmalıyım
Yanı herkes kendi bebeğini iyi tanır alıştırmak degilki bu nasl duruyorsa öyle yapıyoruz 4 ay bitti hala gaz çekiyoruz inşallah en kısa zamanda geçer cnmAynen öle herkes yaşadığını biliyor. Misafirlikte ben de sallıyorum. Pusetsiz gitmiyoruz zaten. Gözlerine mendilini koyuyorum uyutuyorum. Battaniyeden kundak yaparak yatırıyorum. Gecede kundak şeklinde tulumu var. Yoksa kendini uyandırıyor. Gaz sancısı bizde de hala devam ediyor. Sabah 5te çok şiddetleniyor. Doktor sallamak ona iyi gelir ondan öyle uyuyor rahatlıyor çünkü dedi.
Ben sormuştum yaptirabilirsin demisti
Ikı gun yaptırma demıstı bana
Ertesi gün yaptırabilirsin dedi bizim hemşire.
Sağol cnm ahh zeybekler ahh deseneay yavrularim canim benim Allahim yardim etsin benimde zehranin goruntu simdilik istahli gibi biz yerken nasil bakiyo sanki ver gibi zeynep ayyy yok boyle istahsizlik 4.5 yasinda 14 kilo onune kahvalyida kac cesit yapoyirum yemiyor
sen cok guclu bi annesin hic pes etme iki bebise tek bakiyorsum masalalh
normal canim bir bi bucuk yasina kadar ama yime korunmaya devam
Allahim hepimi,in evladuni tum kötülüklerden korusun inşallah canim
Benim kız 8 gün sonra 4 aylık olacak bende adet görmedim, süt koruyor diyorlar aman korusun iyiymiş böyle dedim
Allah bütün evlatlarımıza sağlık versin. Benimde 1 kürtajdan sonra oldu oğlum. O yüzden azda olsa anlayabiliyorum seni. Benimki 4 aylık oldu. Bende hala adet olmadım. Emzirirken 1 seneye kadar olmamak normal diyorlar.
Valla bnm süte güvenim yok her ay stres yapiyorum ins hamile olmam diye adam ilaç kullanmamı istemiyor ben koruncam diyor ama bn ona guvenmiyorum hic 4 yıl serbest yasamdan sonra zor geliyor bu işlerInş süt koruyordur kızlar kazaya mahal vermeyiz allahım tüm evlatlarımızı korusun ins
bizim iki ay oldu anca geciyoDamağın yan tarafındaydı bizimde diş yerinde değildi. Aynen sertti diş sandık hatta ama diş incisiymiş. 1 hafta da kayboldu bizimki.
sağol canım inşallah atlatırız sağlıkla yaaAllah şifa versin çok geçmiş olsun en korktuğum su kışı bir atlatsaydık iyiydi
Çok çok zor yatıyoruz hastanede evladımı böyle görmek çok kötü yaptı beni serum falan verdiler şuan daha iyi Rabbim sağlık şifa versin bı an önceÇok geçmiş olsun size de canım. Bizim hiç ateşimiz çıkmadı 35.5-36 arası ateşi ama çok terliyor. Balgamlı öksürük ve burun akıntısı var. Ve çok mızmızlaştı her şeye ağlıyoruyuyamıyor öksürmekten. Büyük insanın hastalığı gibi olmuyormuş ya. Şuruplarda ishal yaptı günde 5-6 kez kakasını yapıyor
Umarım hemen iyileşirler.
Emin ol.haklı çünkü zorlayacaklar bizi hepsi suan ver bitti gitti misssDoktora söyledim ek gıda işini aşırı katı konuştu kesinlikle geçmiyosun 6. Ayıma bir gün kala bile geçmeyeceksin 6. Ayında başlayacaz dedi hıh gıcık
Ya çok hevesliyimmm ondan sabırsızım sanırım 10 yaşından beri küçük kardeşime baktım daha sonra kuzenlerime komşuların çocuklarına onlara yemek yedirmekten aşırı zevk alıyodum ve hepsinede çok güzel yedirirdim anneleri bizde yemiyo sende yiyo derlerdi ben oğlumdan ümitliyim yormayacak allahın izniyleEmin ol.haklı çünkü zorlayacaklar bizi hepsi suan ver bitti gitti misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?