2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok geçmiş olsun size de canım. Bizim hiç ateşimiz çıkmadı 35.5-36 arası ateşi ama çok terliyor. Balgamlı öksürük ve burun akıntısı var. Ve çok mızmızlaştı her şeye ağlıyor uyuyamıyor öksürmekten. Büyük insanın hastalığı gibi olmuyormuş ya. Şuruplarda ishal yaptı günde 5-6 kez kakasını yapıyor
Umarım hemen iyileşirler.

Zehra olan iştahlı cnm iştahlı dediysem de 2 saatte bazen 120 bazen 90 ml mama yiyor 6600 olmuş zeynebi allah iyi etsin 4-5 saatte 120 yiyor oda zorla zeynep 5730 gr olmus
ay yavrularim canim benim Allahim yardim etsin benimde zehranin goruntu simdilik istahli gibi biz yerken nasil bakiyo sanki ver gibi zeynep ayyy yok boyle istahsizlik 4.5 yasinda 14 kilo onune kahvalyida kac cesit yapoyirum yemiyor
sen cok guclu bi annesin hic pes etme iki bebise tek bakiyorsum masalalh

Doğum gunun kutlu olsun canım sabret az kalmış neyseki

Kızlar bugün 5 aylık olduk 1 aydır geceleri yatmadan önce mama veriyorum 90 ml günde bir kere içiyor sütüm azaldı gibi geceleri çok sık uyanıyo emmeye geçen gece1 de uyandı 6da uyudu eşim mama yapıyım mı aç belkide dedi mamayı içince uyudu bu ayda az kilo aldı doymadığını hissediyorum doktora gideceğiz aylık kontorele ama doktorumuz çok katı 6 aydan önce ek gıdaya geçmeye zaten her besini 3 gün deneme süresi oluyo yavaştan başlamak istiyorum sizce napmalıyım

Kvdem 2 saat geliyo
Yeminle aynı laflar
Yok mamalarda cok pahalı
Biz tabi kullanmadıgımızdan bilmiyorz(görümceminkiler emdi)
Ay böyle gırtlagına yapısmamak icin zor tutuyorm kendimi
Allah yardımcın olsun cnm.

Dra söylemeden gectim ben
Yogurt,elma suyu,havuc suyu(cam rendeden gecirip)veriyorm
Normalde5.ayda geceriz demisti
Mamaların üzerinde aylardaki miktar yazıyo,5 aylık bebege 90 cc az cnm.Ya arttır,ya ek gıdaya basla bence.

Npyn
Yanı herkes kendi bebeğini iyi tanır alıştırmak degilki bu nasl duruyorsa öyle yapıyoruz 4 ay bitti hala gaz çekiyoruz inşallah en kısa zamanda geçer cnm

Sağol cnm ahh zeybekler ahh desene

normal canim bir bi bucuk yasina kadar ama yime korunmaya devam

Allahim hepimi,in evladuni tum kötülüklerden korusun inşallah canim
Benim kız 8 gün sonra 4 aylık olacak bende adet görmedim, süt koruyor diyorlar aman korusun iyiymiş böyle dedim
Allah bütün evlatlarımıza sağlık versin. Benimde 1 kürtajdan sonra oldu oğlum. O yüzden azda olsa anlayabiliyorum seni. Benimki 4 aylık oldu. Bende hala adet olmadım. Emzirirken 1 seneye kadar olmamak normal diyorlar.

Inş süt koruyordur kızlar kazaya mahal vermeyiz allahım tüm evlatlarımızı korusun ins

Inş süt koruyordur kızlar kazaya mahal vermeyiz allahım tüm evlatlarımızı korusun ins
Valla bnm süte güvenim yok her ay stres yapiyorum ins hamile olmam diye adam ilaç kullanmamı istemiyor ben koruncam diyor ama bn ona guvenmiyorum hic 4 yıl serbest yasamdan sonra zor geliyor bu işler

Damağın yan tarafındaydı bizimde diş yerinde değildi. Aynen sertti diş sandık hatta ama diş incisiymiş. 1 hafta da kayboldu bizimki.
bizim iki ay oldu anca geciyo
Allah şifa versin çok geçmiş olsun en korktuğum su kışı bir atlatsaydık iyiydi
sağol canım inşallah atlatırız sağlıkla yaa
Çok çok zor yatıyoruz hastanede evladımı böyle görmek çok kötü yaptı beni serum falan verdiler şuan daha iyi Rabbim sağlık şifa versin bı an önce

Doktora söyledim ek gıda işini aşırı katı konuştu kesinlikle geçmiyosun 6. Ayıma bir gün kala bile geçmeyeceksin 6. Ayında başlayacaz dedi hıh gıcık
Emin ol.haklı çünkü zorlayacaklar bizi hepsi suan ver bitti gitti misss

Emin ol.haklı çünkü zorlayacaklar bizi hepsi suan ver bitti gitti misss
Ya çok hevesliyimmm ondan sabırsızım sanırım 10 yaşından beri küçük kardeşime baktım daha sonra kuzenlerime komşuların çocuklarına onlara yemek yedirmekten aşırı zevk alıyodum ve hepsinede çok güzel yedirirdim anneleri bizde yemiyo sende yiyo derlerdi ben oğlumdan ümitliyim yormayacak allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…