2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla ben.hic umutlu degilim.damla su tukuren bir oglum var dünya markasi inşallah sizinkiler yer benimki de yer Allahım yüzümüze baksın

Kızlar ben sezeryan doğum yaptım ama dikiş yerim hiç normal gelmiyo bana böyle şiş gibi baştan sona kadar kabarık düzelir sandım düzelmedi arkadaşım benimki belli bile olmuyo dedi yapıştırma ikimizinkide estetik dikiş attım sana dedi doktorum 2 km öteden belli olur dikiş yerim normal mi acaba

vicdansiz kadin ben cektim gelinim de ceksin diyor, kadinin dusmani yine kadin
benim kv geldiğinde ben cok rahat ediyom bebekle cok guzel ilgileniyor oynatıyor gezdiriyor sallıyor konuşuyor falan kendi annem 5 dk bakiyor ayy yoruldum ben deyip bana veriyorr bizim durum da boyle yani ...

benim dikisimde hic belli degil kayboldu gibi estetik dikisti ama karnim hala uyusuk gobegimde var biraz ve catlaklarim duruyor
sacma gelebilir ama sanki sırtım omuzlarim genişledi gibi geliyor bana

benim dikisimde hic belli degil kayboldu gibi estetik dikisti ama karnim hala uyusuk gobegimde var biraz ve catlaklarim duruyor
sacma gelebilir ama sanki sırtım omuzlarim genişledi gibi geliyor bana
zaten genisliyor canim anne oldukran sonra fark ediyo bide simdi emzirsigimiz icin bay a genis duruyoruz

Seninki de tam tersiymiş annem geldi bir hafta kaldı sabah erken uyaniyor bebeler bn uyuyayım diye ikisinide alıp tek bakıyordu kv ve kp biriyle baş edemedi bu akşam ben birini uyutuyorum yan odada baktım kp diger kızı getirdi susmuyor bu bi bak diyor tmm yardım ediyorlar ama az agladimilar felekleri şaşırıyor

Kızlar dikiş yeri bnm de kabarık gibi duruyor geçmedi ve bildiğin Kahve rengi kaldı orasi güya estetik dikisti estetiği buysa öteki nsl bilmiyorum karnımın ici bnm de hala agiriyor hatta bazen dokununca bile sızlıyor birde doğumdan sonra çok fazla şişkinlik yaşamaya başladım bn

yok canim sen iyiydun hatirliyorum maslalh resim atmistin bi
bende 13 kilo kalmisti 7 ye dustu iki aydr dikat etemle
Cnm bendeki sıkıntı su oldu doğumdan 2 hafta sonra eski kiloma döndüm sonra aman süt olsun ye diye diye 6 kiloyu aldım süt oldu mu hayirrrr emmiyor sipalar sagiyorum oda gün de en çok 3 kez sağabiliyorum vaktim olmuyor hem sag hem mama yap ztn sagolsun uykusuz bnm kuslar yakında kesilir buyuk ihtimal bu gidisle o zmn artık başlarım diyete

inslalah kesilmez canim bi yasina kadar emdikleri kar inslalah
bende lohusayken geri aldim zaten canim
inslalaj veririz kilolari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…