2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim dikisimde hic belli degil kayboldu gibi estetik dikisti ama karnim hala uyusuk gobegimde var biraz ve catlaklarim duruyor
sacma gelebilir ama sanki sırtım omuzlarim genişledi gibi geliyor bana
Benimde öyle. Memeler üstü genişletti. Omuzlar ve sırtımda geniş. kıyafetler olmuyor.
Ben eski kiloma düştüm.Bacaklarım inceldi yine eskisi gibi ama göbeğim ve üst tarafın maşallahı var.
Bol kıyafetler giyince insanlar bacaklarıma bakarak çok zayıflamışsın diyorlar halbuki bilmiyorlar sakladıklarımı

benim dikisimde hic belli degil kayboldu gibi estetik dikisti ama karnim hala uyusuk gobegimde var biraz ve catlaklarim duruyor
sacma gelebilir ama sanki sırtım omuzlarim genişledi gibi geliyor bana
Benimde çatlaklarım çok kötü duruyo çatlak tedavisine gidemedim eşimin eczacı arkadaşı bioili önermiş tamamen kaybetmiyo ama %80 azaltır demiş

Cnm cook gecmis olsun
Rabbim tez zamanda sifalar versin insallah
Allah şifa versin ins cnm ins çabucak toparlasin
Çok geçmiş oldun canım. İnşallah hemencecik atlatırsınız.
Allah şifa versin minik kızına canım çok geçmiş olsun
sonmelodi00 Asiltutku ne oldu Allah şifa versin kuzucuklara tez Zamanda toparlarlar insallah
Çok teşekkür ederim

Herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
doktor iç açıcı konuşmuyor moralim yerle bir
Sen yazınca bende araştırdım. Gerçekten önemliymiş. Ben yine aman çocuğun mikroba ihtiaycı da var diyip çok korumuyordum örneğin gittiğimiz evde gripli çocuk varsa yaklaşmaması yeterli geliyordu. Ama bahsettiğin virüs dokunma ile geçebilen bir virüsmüş. Yenidoğanlarda özellikle önemliymiş.
Doktor ne diyor? Rabbim en kısa süre de şifasını verir inşallah. Nasıl durumda olduğunu tahmin edebiliyorum. Allah sabır ve dirayet versin canım sana.

Cumartesi günü öksürüyor diye doktora getirdim. Akciğer filmi çekti baktı bir sorun yok. Antibiyotik şurup verdi öksürük içinde şurup verdi. Kötüleşirse getir dedi. Dün akşam öksürüğü çoğalınca gittik acile. Kan tahlili yapıldı rsv pozitif çıktı. Hava verildi. Doktor yatışı yapılsın evde bakılacak bir durum değil bu ağır bronşit geçiriyor dedi. Kaldık. Şimdi kolunda serum takılı. 2 saatte bir hava veriliyor. Doktor sabah baktı pek iyi değil dedi. Geldiğinden pek bir farkı yok ilerlediği için etki etmemiş dedi, şimdiye etki etmesi gerekiyordu dedi. Aşırı moralim bozuldu anlatamam

Cok gecmıs olsun canım acıl sıfalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…