2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar. Dün doktorum demir ilacı vermişti bugün aç karnına içtim ve mide bağlantısıyla çıkardım hâlâ kötüyüm 4 5 haftadır hiç midem bulanmamıştı. Yarın kahvaltıdan 2 saat sonra içmeyi deneyeceğim inşallah yine ayni şeyler olmaz çok kötüymüş. Sürekli mide bulantısı çeken hamişlere allah sabır versin

Kızlar merhabalar 7 aylık bebeğin var. Sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kan uyuşmazlığını konuşmuşsunuz yazmak istedim. Korkmayın. 28. Haftada combest diye bir test yapılıyor. Eğer o testte sorun yoksa iğne yapılmıyor. Benim sorun olmadığı için Doğumdan hemen sonra bebeğin kan grubuna bakılıp ona göre iğne yapıldı. 72 saat içinde anneye iğnenin yapılması gerekliymiş böyle durumda. Ama aklınızda olsun herhangi bir kanama da doktorunuza haber verin. İlk gebelikte kan uyuşmazlığı sorun olmuyormuş. Vücut içindeki canlıyı anlayana kadar bebek doğuyormuş zaten. Ama ikinci bebeklerde dikkat etmek gerekli çünkü vücut biliyor artık ve içindeki canlıya karşı tepki vermeye başlıyormuş.

Evet seninde mi o canım. Ben yeni başladım dün ilk defa gittim ama beğendim. Sen ne zamandır gidiyorsun memnunum sun
Bende arkadaşımın tavsiyesi ile gittim bide egepol yakın bize o yüzden tercih ettim. Bu 3. Gidişim işte memnunum ilgili doktor. Ense kalınlığı,burnu iyi çıktı bakalım test sonucu 1 hafta sonra dedi.
Erkek gibi duruyo dedi 1 ay sonra kesin bişey söylerim dedi

Herhngi bir operasyon geçirdiniz mi? Laparoskpoki vs gibi
Ben temmuzda sağ tüpten laparoskopi oldm.Genelde sızlıyor o taraf.Dr henüz cok yeni normal sızlaması diyor.

Herhngi bir operasyon geçirdiniz mi? Laparoskpoki vs gibi
Ben temmuzda sağ tüpten laparoskopi oldm.Genelde sızlıyor o taraf.Dr henüz cok yeni normal sızlaması diyor.
Gecmis olsun Yok cnm hic operasyon geçirmedim arkadaşlarin dediği gibi gaz sancisidir belki özellikle akşamları oluyor ama bide sürekli olmuyor ara ara vuruyor

Bende sulandırıcı igne kullanıyorum herhangi bir özel kadın doğumcuya git sana rapor çıkarsın cnm sağlık ocağından 1 aylık alırsın benim dr ole yaptı yarın bitiyor iğne pazartesi sağlık ocağından yazdırıp alıyoruz hem sürekli dr lara dert anlatmazsın cnm

Bende kan verdim haftaya cuma çıkar herhalde :) senin ne zaman gittin .inşallh hayırlı haberler alırız canım . bana da bir tahminde bulundu ama daha erken dedi nasip bakalım :)

Mrb cnm bende iğne kullanyrm bide bursadayim senin doktrin normal kadın doğum doktrna riskli gebeliklere de bakıyor mu bide muayene ücreti ne kadr cnm

Bende kan verdim haftaya cuma çıkar herhalde :) senin ne zaman gittin .inşallh hayırlı haberler alırız canım . bana da bir tahminde bulundu ama daha erken dedi nasip bakalım :)
Bugün sabah gittim bende. Vinelac vermişti vitamin. Şimdi omega ekledi bide sana da verdi mi

Bugün sabah gittim bende. Vinelac vermişti vitamin. Şimdi omega ekledi bide sana da verdi mi

ben diğer doktorda kullanıyordum zaten onu bitir dedi az kaldı başka bir şey yazdı ama bakmadım ne olduğuna canım. seninde belki cuma çıkar . c.tesi çalışıyormu orası doktor oluyor mu ki

ben bic raporsuz yazdirmadigim bilemiyorum cnm. ugras cikar raporunu derim. hem.hic fark da odemezsin ilaca boylece. ayrica 1 gen 5 gen olmasi onemli degil, isteseler cikarirlar raporunu.
Özeldeki doktorum 12 haftadan sonra iğneyi bırakabiliriz normalde bu değere sulandırıcıya gerek yok bence de deyince çok üstüne olmadım açıkçası 2 devlet doktorundan istedim çıkaramayız rapor dedi. Halletmem lazım en kısa zamanda bakalım.

Özel kadın doğumcuya gidiyorum canm ama muayenehanesine gittiğim için sigorta ile anlaşma yok maalesef rapor yazamıyor. Önümüzde ki hafta çözmem gerek bu işi.
ikicicek-birbocek canm ben de Bursa dayım. Oktay beyi duymuştum çok yoğunmuş. Randevu hemen alabiliyor musun? Nasıl bir doktor.muayene ücreti ne kadar? Ben Emre uysal a gidiyorum. Muayene 250.
Frekansımız çok tuttu inanılmaz rahatlatıyor beni. Eşim de çok memnun bakalım düşünüyorum ne yapsam çok kararsızım .

bende bursadayım, emre beyi bende cok duydum ama hastane olmayınca arada cesaret edemedim. instagramdan paylastıklarını göruyor ve cok pozitif bir dr oldugunu dusunuyorum. bende recep beye gidiyorum medicabilde. simdilik memnunum. tam bir askeri disiplin hakim. inanılmaz sogukkanlı ama. oyle iste bursayı okuyunca yazamadan duramadım.

güzel bir haftasonu dilerim.

Tıp merkezleri olur ona gidip 30 tl falan verip rapor cikarttiriyon cnm benimde kan pihtilasmam yok önlem amaçlı vuruluyon ve ilk 1 kutu yani 10 adet aldim ilkkez aldığım için 2ci alışımda rapor devreye girdi 3 paket 1 aylık aldim hem parada odemiyon iğnelere rapor olunca

ben diğer doktorda kullanıyordum zaten onu bitir dedi az kaldı başka bir şey yazdı ama bakmadım ne olduğuna canım. seninde belki cuma çıkar . c.tesi çalışıyormu orası doktor oluyor mu ki
Her doktor yok sanırım. İlk randevu için bi kadın doktor vardı onuda sormuştuk. O cts yok dediler sonra onur beye aldık. Biz hep cts gidiyoruz eşimde gelmek istediği için.Randevu alırken sor cts istiyorsan gidebilirsin. Bu arada bana sonraki randevuyu vermedi sonuçların için gel o zaman karar verelim dedi

İyi bari bende c.tesi isterim çalışırken zor oluyor hem eşimde evde iyi olur . banada randevu vermedi sonuçları gösterince dicek sanırım.

Benim doktorum rapor falan sormadı ben günlük kullanıyorum dedm 2haftalık yazayım dedi.Sonra raporum da var orda 1aylık ilaç alma hakkım var dedim rapora baktı 2hafta yerine 1aylık yazdı canım.Benim de kadin doğumcum sgk anlaşmalı değil o yüzden bütün ilaçları sağlık ocağı doktoruma yazdırıp alıyorum.Bir sıkıntı olmuyor canım.Rapor tarihin geçmediği sürece bir sıkıntı olmadan sağlık ocağında yazdırabilirsin iğneni.

Sabah akşam kusma başladı 1 haftadır bişey yiyemiyorum. Haftaya ikili testim var. İkili testte cinsiyet kesin belli oluyor değil mi
ikili teste cinsiyet belli olmaz bende testi yaptirdim şu an 14 haftalik ama cinsiyetini bilmiyorum ikili test yapilirken sordum belli degil dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…