Bende arkadaşımın tavsiyesi ile gittim bide egepol yakın bize o yüzden tercih ettim. Bu 3. Gidişim işte memnunum ilgili doktor. Ense kalınlığı,burnu iyi çıktı bakalım test sonucu 1 hafta sonra dedi.Evet seninde mi o canım. Ben yeni başladım dün ilk defa gittim ama beğendim. Sen ne zamandır gidiyorsun memnunum sun
Herhngi bir operasyon geçirdiniz mi? Laparoskpoki vs gibiKızlar pzt doktor randevum var ama nasıl geçecek zmn bilmiyorum bugün gene sancim var anlamadım ki kanama fln yok ama karnım ağrıyor korkuyorum ins bebekler iyidir neden böyle sancı oluyor ki bilgisi olan var mı neden olabilir
Gecmis olsun Yok cnm hic operasyon geçirmedim arkadaşlarin dediği gibi gaz sancisidir belki özellikle akşamları oluyor ama bide sürekli olmuyor ara ara vuruyorHerhngi bir operasyon geçirdiniz mi? Laparoskpoki vs gibi
Ben temmuzda sağ tüpten laparoskopi oldm.Genelde sızlıyor o taraf.Dr henüz cok yeni normal sızlaması diyor.
Bende sulandırıcı igne kullanıyorum herhangi bir özel kadın doğumcuya git sana rapor çıkarsın cnm sağlık ocağından 1 aylık alırsın benim dr ole yaptı yarın bitiyor iğne pazartesi sağlık ocağından yazdırıp alıyoruz hem sürekli dr lara dert anlatmazsın cnmKızlar cevaplarınız için çok teşekkürler.
2-3 gün önden gidiyor Salı 11+0 civarı olacak. Ama o doktora gitmicem başka doktor düşünüyorum. İnşAllah sen de güzel haberler ile gelirsin.
Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canm. Her gün iğne yapıyorum kendime.
Sağlık ocağı raporsuz yazmıyor diye biliyorum canm o yüzden gitmedim. Ama yazıyorsa benim için müthiş rahatlık olur. Senin raporun var mı? Ben daha önce başka bir ilaç için gitmiştim uzman doktor yazabiliyor ben yazamam demişti.
Evet haftaya 11+ larda olacağım başka doktora randevu ayarlamaya çalışacağım bakalım hayırlısı artık.
kan sulandırıcı canım. Daha önce 2 kez kalp atışı durduğu için kayıp yaşamıştım . Genetik test yaptırdım şimdi iğne yapıyorum göbekten.
Aynen bugün yapmadılar. Usg yi de Salı için dediler. Bakalım haftaya araştıracağım yine başka hastane için.
@Rzg14 canm doktorlar rapor çıkartmak istemiyor. Sanırım sadece 3. Gende heterozigot olduğu için. Kalp damar cerrahına git o çıkartsın dedi. Uğraşmadım ben de. Rapor olmadan sağlık ocağı yazıyor mu? 1 kutu dahi olsa. En azından 10 günde 1 sağlık ocağın da yazdırırım hemen. Hastenelerde uğraşmam hiç.
Bende arkadaşımın tavsiyesi ile gittim bide egepol yakın bize o yüzden tercih ettim. Bu 3. Gidişim işte memnunum ilgili doktor. Ense kalınlığı,burnu iyi çıktı bakalım test sonucu 1 hafta sonra dedi.
Erkek gibi duruyo dedi 1 ay sonra kesin bişey söylerim dedi
Mrb cnm bende iğne kullanyrm bide bursadayim senin doktrin normal kadın doğum doktrna riskli gebeliklere de bakıyor mu bide muayene ücreti ne kadr cnmCanım bende iğne kullanıyorum da sağlık ocağı rapor yazmaz bildiğim kadarıyla ama iğnelerini orda yazdirabilirsin eğer kadindogumcun rapor çıkarırsa 9 kutuya kadar yazdırıp alıyorsun her 10 günde gitmek zorunda kalmazsın üstelik rapor çıkınca farkta ödemiyorsun hangi sehirdesin bilmiyorum ama ben bursa medicabilde oktay beye gidiyorum adam iki dk da yazdı verdi raporu hiç zorluk çıkarmadı
Bugün sabah gittim bende. Vinelac vermişti vitamin. Şimdi omega ekledi bide sana da verdi miBende kan verdim haftaya cuma çıkar herhalde :) senin ne zaman gittin .inşallh hayırlı haberler alırız canım . bana da bir tahminde bulundu ama daha erken dedi nasip bakalım :)
Bende cok merak ediyorum benmkini :)Benim hissim erkek olabilir diyor ama yinede saglikli olsunda kiz erkekgi farketmiyor bir merak sardi iste benimkisi :))
Bugün sabah gittim bende. Vinelac vermişti vitamin. Şimdi omega ekledi bide sana da verdi mi
Özeldeki doktorum 12 haftadan sonra iğneyi bırakabiliriz normalde bu değere sulandırıcıya gerek yok bence de deyince çok üstüne olmadım açıkçası 2 devlet doktorundan istedim çıkaramayız rapor dedi. Halletmem lazım en kısa zamanda bakalım.ben bic raporsuz yazdirmadigim bilemiyorum cnm. ugras cikar raporunu derim. hem.hic fark da odemezsin ilaca boylece. ayrica 1 gen 5 gen olmasi onemli degil, isteseler cikarirlar raporunu.
Özel kadın doğumcuya gidiyorum canm ama muayenehanesine gittiğim için sigorta ile anlaşma yok maalesef rapor yazamıyor. Önümüzde ki hafta çözmem gerek bu işi.Bende sulandırıcı igne kullanıyorum herhangi bir özel kadın doğumcuya git sana rapor çıkarsın cnm sağlık ocağından 1 aylık alırsın benim dr ole yaptı yarın bitiyor iğne pazartesi sağlık ocağından yazdırıp alıyoruz hem sürekli dr lara dert anlatmazsın cnm
Özeldeki doktorum 12 haftadan sonra iğneyi bırakabiliriz normalde bu değere sulandırıcıya gerek yok bence de deyince çok üstüne olmadım açıkçası 2 devlet doktorundan istedim çıkaramayız rapor dedi. Halletmem lazım en kısa zamanda bakalım.
Özel kadın doğumcuya gidiyorum canm ama muayenehanesine gittiğim için sigorta ile anlaşma yok maalesef rapor yazamıyor. Önümüzde ki hafta çözmem gerek bu işi.
ikicicek-birbocek canm ben de Bursa dayım. Oktay beyi duymuştum çok yoğunmuş. Randevu hemen alabiliyor musun? Nasıl bir doktor.muayene ücreti ne kadar? Ben Emre uysal a gidiyorum. Muayene 250.
Frekansımız çok tuttu inanılmaz rahatlatıyor beni. Eşim de çok memnun bakalım düşünüyorum ne yapsam çok kararsızım .
Tıp merkezleri olur ona gidip 30 tl falan verip rapor cikarttiriyon cnm benimde kan pihtilasmam yok önlem amaçlı vuruluyon ve ilk 1 kutu yani 10 adet aldim ilkkez aldığım için 2ci alışımda rapor devreye girdi 3 paket 1 aylık aldim hem parada odemiyon iğnelere rapor oluncaÖzeldeki doktorum 12 haftadan sonra iğneyi bırakabiliriz normalde bu değere sulandırıcıya gerek yok bence de deyince çok üstüne olmadım açıkçası 2 devlet doktorundan istedim çıkaramayız rapor dedi. Halletmem lazım en kısa zamanda bakalım.
Özel kadın doğumcuya gidiyorum canm ama muayenehanesine gittiğim için sigorta ile anlaşma yok maalesef rapor yazamıyor. Önümüzde ki hafta çözmem gerek bu işi.
ikicicek-birbocek canm ben de Bursa dayım. Oktay beyi duymuştum çok yoğunmuş. Randevu hemen alabiliyor musun? Nasıl bir doktor.muayene ücreti ne kadar? Ben Emre uysal a gidiyorum. Muayene 250.
Frekansımız çok tuttu inanılmaz rahatlatıyor beni. Eşim de çok memnun bakalım düşünüyorum ne yapsam çok kararsızım .
Her doktor yok sanırım. İlk randevu için bi kadın doktor vardı onuda sormuştuk. O cts yok dediler sonra onur beye aldık. Biz hep cts gidiyoruz eşimde gelmek istediği için.Randevu alırken sor cts istiyorsan gidebilirsin. Bu arada bana sonraki randevuyu vermedi sonuçların için gel o zaman karar verelim dediben diğer doktorda kullanıyordum zaten onu bitir dedi az kaldı başka bir şey yazdı ama bakmadım ne olduğuna canım. seninde belki cuma çıkar . c.tesi çalışıyormu orası doktor oluyor mu ki
Her doktor yok sanırım. İlk randevu için bi kadın doktor vardı onuda sormuştuk. O cts yok dediler sonra onur beye aldık. Biz hep cts gidiyoruz eşimde gelmek istediği için.Randevu alırken sor cts istiyorsan gidebilirsin. Bu arada bana sonraki randevuyu vermedi sonuçların için gel o zaman karar verelim dedi
Kızlar cevaplarınız için çok teşekkürler.
2-3 gün önden gidiyor Salı 11+0 civarı olacak. Ama o doktora gitmicem başka doktor düşünüyorum. İnşAllah sen de güzel haberler ile gelirsin.
Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canm. Her gün iğne yapıyorum kendime.
Sağlık ocağı raporsuz yazmıyor diye biliyorum canm o yüzden gitmedim. Ama yazıyorsa benim için müthiş rahatlık olur. Senin raporun var mı? Ben daha önce başka bir ilaç için gitmiştim uzman doktor yazabiliyor ben yazamam demişti.
Evet haftaya 11+ larda olacağım başka doktora randevu ayarlamaya çalışacağım bakalım hayırlısı artık.
kan sulandırıcı canım. Daha önce 2 kez kalp atışı durduğu için kayıp yaşamıştım . Genetik test yaptırdım şimdi iğne yapıyorum göbekten.
Aynen bugün yapmadılar. Usg yi de Salı için dediler. Bakalım haftaya araştıracağım yine başka hastane için.
@Rzg14 canm doktorlar rapor çıkartmak istemiyor. Sanırım sadece 3. Gende heterozigot olduğu için. Kalp damar cerrahına git o çıkartsın dedi. Uğraşmadım ben de. Rapor olmadan sağlık ocağı yazıyor mu? 1 kutu dahi olsa. En azından 10 günde 1 sağlık ocağın da yazdırırım hemen. Hastenelerde uğraşmam hiç.
ikili teste cinsiyet belli olmaz bende testi yaptirdim şu an 14 haftalik ama cinsiyetini bilmiyorum ikili test yapilirken sordum belli degil dedilerSabah akşam kusma başladı 1 haftadır bişey yiyemiyorum. Haftaya ikili testim var. İkili testte cinsiyet kesin belli oluyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?